Organisationspsykologisk Selskab i Dansk Psykologforening

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Organisationspsykologisk selskab i Dansk PsykologforeningOrganisationspsykologisk Selskab i Dansk Psykologforening (OSiDP) er et selskab for arbejds- og erhvervspsykologer, der har til formål at profilere og udvikle Erhvervs-, Arbejds- og Organisationspsykologers faglighed på den måde, at det understøtter disses synlighed, faglighed og position på arbejdsmarkedet.

 

Selskabets formål er:

  • at samle psykologer til fremme af den psykologfaglige udvikling inden for selskabets område.
  • at skabe et fagligt forum for udveksling af erfaringer og udvikling af viden og metoder inden for det arbejds-, erhvervs- og organisationspsykologiske område.
  • at højne kvaliteten af det arbejde, psykologer udøver inden for det arbejds-, erhvervs- og organisationspsykologiske område, gennem opsamling og udvikling af viden og erfaring på området til brug ved faglig profilering og kvalificering af medlemmerne.
  • at styrke den professionelle identitet og udvikling blandt psykologer, der arbejder inden for arbejds-, erhvervs- og organisationspsykologi.
  • at initiere forskning og metodeudvikling inden for selskabets område.
  • at fremme det tvær- og flerfaglige samarbejde med såvel interne (i psykologforeningen) som eksterne partnere, der har fælles interesseområder med Organisationspsykologisk Selskab.
  • at fremme samarbejdet mellem selskabets medlemmer og Dansk Psykolog Forenings bestyrelse og udvalg, herunder at være foreningens landsdækkende kontakt- og høringsorgan i psykologfaglige spørgsmål inden for selskabets område.
  • at formidle faglige synspunkter over for offentligheden.

Organisationspsykologisk Selskab i Dansk Psykologforening

Henrik Hopff
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Organisationspsykologisk Selskab i Dansk Psykologforening

Henrik Hopff
Få hjælp online fra kun 149 kr./uge

Organisationspsykologisk Selskab i Dansk Psykologforening

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere