Selskabet Interkulturel psykologi

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Selskabet Interkulturel psykologiSelskabet Interkulturel psykologi (SIP) er et fagligt selskab organiseret under Dansk Psykolog Forening. SIP har til formål at fungere som faglig interessegruppe for psykologer i Danmark, der beskæftiger sig med og interesserer sig for personer eller grupper, der har en anden kulturel baggrund end den danske samt de psykologiske problemstillinger, der knytter sig hertil inden for behandling, rådgivning, undervisning og forskning.

 

Selskabets formål er, at:

  • SIP er en faglig interessegruppe for psykologer, der sigter på at kvalificere den psykologiske indsats over for mindretal af den danske befolkning, der består af personer og grupper, der identificerer sig eller associeres med en anden sproglig og/eller kulturel baggrund end dansk.
  • SIP vil fremme dette mindretals agtelse, inklusion og respekt i det samfundsmæssige liv og modvirke til marginalisering, stigmatisering og diskriminering af både enkeltpersoner og grupper.
  • SIP vil tage initiativet til at søge og formidle viden om teorier, metoder, forskning, etik og erfaringer om en interkulturel tilgang.

Selskabet Interkulturel psykologi

Nike Brandt Poulsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Selskabet Interkulturel psykologi

Nike Brandt Poulsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Selskabet Interkulturel psykologi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.