Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FADP)

Skrevet af GoMentor

FADP - Foreningen af Danske PsykoterapeuterForeningen af Danske Psykoterapeuter (FADP) er en brancheforening for psykoterapeutfaget, der fokuserer på at forbedre forholdene for studerende og psykoterapeuter såvel som brugere samt for branchen som helhed. Formålet med FADP er at skabe lighed og fællesskab for hele den psykoterapeutiske branche ved at lægge vægt på mennesket og de uddannelsesmæssige kompetencer, der har den endelig betydning og skaber værdi for de mennesker, psykoterapeuterne møder i sit arbejde.

 

Foreningen stræber efter at sikre en faglig og bæredygtig fremtid for uddannede psykoterapeuter og psykoterapeutiske uddannelsesinstitutioner samt efter at sikre kvaliteten blandt de psykoterapeutiske uddannelser i Danmark. Selvom "psykoterapeut" ikke er en beskyttet titel, søger FADP at lægge stor vægt på, at det faglige niveau, herunder etik og god klinisk praksis, forbliver højt. Det gør de ved at bygge bro mellem branchen og det danske social- og sundhedssystem gennem en ærlig, åben og imødekommende dialog.

Foreningens formål

  • At sikre en faglig og kvalitetsbærende fremtid for uddannede psykoterapeuter og psykoterapeutiske uddannelser ud til samfundet og borgerene.
  • At sikre dansk lovsikring og gennemsigtighed i kvaliteten af psykoterapeutiske uddannelser i Danmark.
  • At danne bro til det etablerede social- og sundhedssystem.
  • At skabe etik i udførelses af psykoterapi.
  • At sikre borgerene, at den psykoterapi, de modtager, er tidssvarende, og at den enkle psykoterapeut er under løbende supervision og optimering.
  • At skabe et forum for psykoterapeuter og uddannelsessteder, der løbende udvikler psykoterapeutisk pensum og interne evalueringsmodeller.
  • At skabe lighed og fællesskab for den samlede psykoterapeutiske branche.
Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Rikke Thue Schick-Hansen Nadia Zarling Tim Dahl Mette MO
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FADP)

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Rikke Thue Schick-Hansen Nadia Zarling Tim Dahl Mette MO
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere