SE-foreningen

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SE foreningenSE-Foreningen i Danmark - Somatic Experiencing® - er en forening for terapeuter, der har gennemgået uddannelsen som Somatic Experiencing® Practitioner samt for studerende på uddannelsen.

 

Somatic Experiencing® er en terapeutisk metode, som kan være effektiv til at mindske og opløse stressreaktioner, relateret til chok og traumer. Metoden bygger på en fokuseret opmærksomhed på kropsfornemmelser med henblik på at genetablere en balance i nervesystemet, så stressreaktionerne opløses. Nyere forksning peger netop på, traumatiske stressreaktioner efter chok og traumer kan give symptomer som kronisk træthed, nedsat koncentrationsevne og kortidshukommelse, migræne, PTSD-symptomer og depression. Det er netop ikke selve begivenheden, der udløser traumet, men den enkelte persons reaktion på oplevelsen. Derfor kan SE-metoden være med til at frigøre spændinger fra de instinktive reaktioner, der er fastlåst i kroppen, og understøtte nervesystemets naturlige bevægelse fra stress mod balance og ro gennem en guided sanseproces.

SE-foreningen

Tanja Dornby Stine Abell Maria Berry Sonne Andreas Mouritzen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

SE-foreningen

Tanja Dornby Stine Abell Maria Berry Sonne Andreas Mouritzen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

SE-foreningen

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.