SE-foreningen

By GoMentor

Last updated at 19-1-2020

Reviewers GoMentor

SE foreningenSE-Foreningen i Danmark - Somatic Experiencing® - er en forening for terapeuter, der har gennemgået uddannelsen som Somatic Experiencing® Practitioner samt for studerende på uddannelsen.

 

Somatic Experiencing® er en terapeutisk metode, som kan være effektiv til at mindske og opløse stressreaktioner, relateret til chok og traumer. Metoden bygger på en fokuseret opmærksomhed på kropsfornemmelser med henblik på at genetablere en balance i nervesystemet, så stressreaktionerne opløses. Nyere forksning peger netop på, traumatiske stressreaktioner efter chok og traumer kan give symptomer som kronisk træthed, nedsat koncentrationsevne og kortidshukommelse, migræne, PTSD-symptomer og depression. Det er netop ikke selve begivenheden, der udløser traumet, men den enkelte persons reaktion på oplevelsen. Derfor kan SE-metoden være med til at frigøre spændinger fra de instinktive reaktioner, der er fastlåst i kroppen, og understøtte nervesystemets naturlige bevægelse fra stress mod balance og ro gennem en guided sanseproces.

Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

SE-foreningen

Sezandra Lisbeth Vigh
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere