Dansk Forening For Klinisk Sexologi

By GoMentor

Last updated at 19-1-2020

Reviewers GoMentor

Dansk forening for klinisk sexologiDansk Forening for Klinisk Sexologi - DACS - er en tværfaglig forening for fagfolk, der har særlig interesse for sexologi og sexologisk behandling af seksuelle vanskeligheder i Danmark. Foreningen har et stort fokus på akademisk faglighed i sexologien, som er baseret på en solid og relevant grunduddannelse samt en videnskabeligt funderet sexologiuddannelse, som er med til at styrke kvaliteten af det sexologiske arbejde.

 

DACS' formål er at fremme kontakt og erfaringsudveksling mellem fagperso­ner, der beskæftiger sig med klinisk sexologi i forbindelse med behandling, undervisning og forskning i Danmark og i udlandet. Det gør de bl.a. gennem møder, kurser og kongresser samt videreuddannelse af medlemmer og andre interesserede for at sikre, at klienter og patienter med seksuelle vanskeligheder og parforholdsproblemer kan modtage kvalificeret rådgivning og terapi.

Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Dansk Forening For Klinisk Sexologi

Vibeke Colstrup Charlotte Grumme Marie Thjellesen Kirsten Hervert Pedersen
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere