Hæmmet orgasme hos mænd

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Hæmmet orgasme hos mænd

Definationen på hæmmet orgasme hos mænd

Det første man bør indse omkring mandlig hæmmet orgasme er, at der er en forskel på ejakulation og orgasme. Ejakulation er mere kroppens fysiske funktioner som udløser sæd, mens orgasme er ufrivillige muskelsammentrækninger og at give slip – den følelsesmæssige side af orgasme. For nogen mænd er det et problem at opnå orgasme i forbindelse med normal seksuel stimulering. Årsagerne for denne lidelse varierer, men de fleste lider af lignende symptomer. Fordi denne type problem kan være pinlig at tale om kan online terapi, som kan fås via GoMentor.dk, være en god løsning. Der er mange forskellige aspekter af mandlig hæmmet orgasme, som bør løses for at overkomme problemet.

Symptomer på mandlig hæmmet orgasme

Den største indikator på mandlig hæmmet orgasme er et problem er forsinkelse eller fravær af orgasme efter tilstrækkelig seksuel stimulering. Som man måske kan forestille sig kan disse fysiske problemer føre til emotionelle problemer. Nogle mænd overvældes af angst før eller under seksuel aktivitet, mens andre muligvis får så meget stress at det giver parforholdsproblemer. Hvis nogen af symptomerne for mandlig hæmmet orgasme vises sig er det anbefalet af få behandling.

  • Forsinkelse i orgasme under seksuel aktivitet
  • Fravær af orgasme efter tilstrækkelig seksuel stimulering
  • Stress
  • Angst
 

Behandling for mandlig hæmmet orgasme

Mandlig hæmmet orgasme kan være et problem, som mange mænd er bange for at tale om, enten fordi de er flove eller af andre årsager. Derfor har vi skabt en platform for online terapi for mandlig hæmmet orgasme. Ved at udnytte psykoterapi online, kan vores tilknyttede terapeuter tilbyde hjælp til folk, som er utrygge ved at besøge en klinik for at tale om deres problemer og modtage behandling. Hvis ladt ubehandlet, kan denne seksuelle dysfunktion føre til andre følelsesmæssige problemer inklusiv depression. Pga. dette, bør det være en prioritet at få mere information om terapi for mandlig hæmmet orgasme man kan få via GoMentor.dk.

Få hjælp til orgasme hos mænd

Frederik Engels Bettina Østrand Inge Merete Søndergaard Kaare H. Nielsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til orgasme hos mænd

Frederik Engels Bettina Østrand Inge Merete Søndergaard Kaare H. Nielsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.