Impotens

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Impotens

Hvad er impotens?

Impotens kaldes også for en erektil dysfunktion. Hvis en mand har problemer med at få erektion en eller to gange, bør det ikke automatisk diagnosticeres som erektil dysfunktion. Problemet skal eksistere over en længere periode og have svære negative konsekvenser for en persons tilværelse for at denne diagnose kan gives. Stress er én årsag, men der kan være andre fysiske eller psykologiske faktorer på spil. Før man lader erektil dysfunktion føre til andre problemer giver det god mening at overveje terapi via GoMentor.dk. Der er mange risici associeret med tab af evnen til at opnå og bevare erektion, inklusiv alvorlige følelsesmæssige forstyrrelser, som kan være forårsaget af problemet.

Årsager til erektil dysfunktion

Nogle af de psykologiske årsager til erektil dysfunktion kan være præstationsangst, stress eller en stor begivenhed en persons liv. Nogle af de fysiske årsager inkluderer problemer med blodcirkulation til penis eller andre dele af det mandlige kønsorgan. Nogle mænd har en kombination af fysiske og psykologiske årsager, selvom dette ikke altid er tilfældet. At kende den præcise årsag til lidelsen er vigtigt for enhver behandlings succes. Før årsagen for erektil dysfunktion er kendt er der mange forskellige tegn herpå der kan vise sig.

 

 

Symptomer på erektil dysfunktion

Når en mand har problemer med at opnå og bevare erektion indtil slutningen af en seksuel aktivitet og det har negative konsekvenser for dennes liv, er dette et vigtigt tegn på erektil dysfunktion. Denne seksuelle dysfunktion kan også vise sig på andre måder og manifestere sig som følelsesmæssige problemer omkring situationen og andre interpersonelle problemer. Symptomerne kan være svære at se for udenforstående at se pga. problemets personlige karakter, for de fleste menneskers vedkommende, men det er vigtigt at holde øje med disse sådan at farer forbundet med denne seksuelle dysfunktion kan undgås.

  • Manglende evne til at opnå erektion
  • Manglende evne til at opretholde erektion indtil fuldbyrdelse af samlejet
  • Interpersonelle problemer
  • Bekymring omkring situationen

Behandling for erektil dysfunktion

Mange mænd er flove over denne seksuelle dysfunktion, derfor er online terapi for erektil dysfunktion via GoMentor.dk er en så gavnlig form for terapi. Vi kombinerer Internettets kommunikative kræfter med underbygget psykoterapi, som kan hjælpe med alle symptomerne på erektil dysfunktion. Følelsesmæssig støtte og vejledning af vores tilknyttede terapeuter som specialiserer sig i seksuelle dysfunktioner kan være en vindende kombination til behandling af erektil dysfunktion.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.