For tidlig sædafgang

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

For tidlig sædafgang

Hvad er præmatur ejakulation?

Når en mand har problemer med at udskyde udløsning og orgasme under samleje, kan dette tyde på problemer med præmatur ejakulation. De konkrete årsager til præmatur ejakulation er ikke kendte, men der er en alvorlig risiko for, at andre emotionelle problemer kan udvikle sig som konsekvens af dårlig seksuel præstation. Parforholdsproblemer er også ofte til stede med dette problem. Fordi nogle mænd er tøvende med at tale om deres problemer, har vi lavet online terapi for præmatur ejakulation og andre seksuelle dysfunktionaliteter via GoMentor.dk.

Årsager til præmatur ejakulation

Der kan være nogle fysiske årsager til denne seksuelle lidelse, inkluderer øget følsomhed omkring penis, men for de fleste er det en kombination af emotionelle faktorer faktorer som kan forårsage dårlig seksuel præstation. Problemet er at når det sker en gang er det let for mænd at miste modet og troen på dem selv, hvilket kan gøre problemet værre over tid. Skam og andre følelser kan også spille en rolle i præmatur ejakulation, ligesom det er tilfældet for angst og andre mentale lidelser.

Symptomer på præmatur ejakulation

Det mest åbenlyse tegn på denne seksuelle dysfunktion er den faktiske præmatur ejakulation. Dette er et personligt emne som ikke bliver opdaget af mange. Andre tegn på præmatur ejakulation er bekymring om problemet og endda seksuel aversion hos nogen. Når problemet ikke kan håndteres, beslutter nogen mænd at opgive sex for at undgå pinlige situationer. Dette er sørgeligt, fordi der er mange behandlingsmuligheder tilgængelig.

  • Ejakulation indenfor et minut efter vaginal penetrering
  • Manglende evne til at forsinke ejakulation under samleje
  • Seksuel aversion
  • Bekymringer

Behandling af præmatur ejakulation

Mens der er flere fysiske behandlinger, der kan afhjælpe præmatur ejakulation, er det vigtigt at få god information og vejledning om hvordan man kan håndtere lidelsen. Dette er grunden til vi har tilknyttet uddannede terapeuter som specialiserer sig i denne og andre seksuelle lidelser her hos GoMentor.dk. Der er tricks man kan bruge til at forlænge tiden inden mandligt orgasme inklusiv at klemme penis, bruge følsomhedshæmmende creme eller endda bruge et kondom. Dette kan afhjælpe nogle af de fysiske symptomer der kan opstå er det også vigtigt at tage hånd om årsagerne af denne lidelse samt de emotionelle problemer der følger med. Dette er grunden til at vores online psykoterapi er så kraftfuld.

Få hjælp til for tidlig sædafgang

Frederik Engels Bettina Østrand Inge Merete Søndergaard Kaare H. Nielsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til for tidlig sædafgang

Frederik Engels Bettina Østrand Inge Merete Søndergaard Kaare H. Nielsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.