Hæmmet orgasme hos kvinder

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Hæmmet orgasme hos kvinder

Hæmmet orgasme er alvorligt

Mange kvinder er tøvende eller uvillige til at tale åbent om deres seksualitet, hvilket kan forårsage et problem såsom hæmmet orgasme, hvis det lades ubehandlet, hvilket kan have andre alvorlige konsekvenser og negative effekter i en kvindes liv. Årsagerne til denne seksuelle dysfunktion kan være psykologiske eller fysiske i deres natur. Mens behandling af lidelsen varierer en smule afhængig af den konkrete årsag, oplever de fleste kvinder dog de samme symptomer, inklusiv smerte under samleje pga. manglende vaginal vådhed. Online behandling for hæmmet orgasme hos kvinder er en god ide til hjælp med seksuelle lidelser selvom der er mange andre fysiske symptomer der kan vise sig.

Årsager til hæmmet orgasme hos kvinder

På det fysiske område kan skade på blodkar eller nerver i underlivet være en af årsagerne til denne seksuelle dysfunktion. Andre psykologiske årsager kan inkludere bivirkninger af medicin. Der er på den anden side mange psykologiske årsager så som problemer med selvbillede, tidligere seksuelle trauma eller andre følelsesmæssige problemer kan være hovedårsagen. Nogen kvinder oplever en smule af hver, hvilket går denne lidelse svær at takle uden hjælp. Dette er grunden til at det er vigtigt at lede efter symptomerne og endnu mere vigtigt er det at handle, hvis man finder nogle af disse symptomer.

 

 

Symptomer på hæmmet orgasme hos kvinder

For nogen kvinder kan mangel på interesse i sex føre til seksuel aversion eller panikanfald ved tanken om samleje eller anden seksuel aktivitet. De mest åbenlyse tegn herpå er manglende evne til at få orgasme. Nogle kvinder får aldrig orgasme. Dette kan forårsage den manglende seksuelle interesse, selvom det også kan være relateret til manglende vaginal vådhed som kan føre til smerte under semleje. Manglen på sex drive er en stærk indikator på at hæmmet orgasme hos kvinder kan være et problem.

Behandling af hæmmet orgasme hos kvinder

Mens der er mange fysiske aspekter af denne seksuelle dysfunktion som muligvis bør adresseres under behandling, bør psykoterapi også spille en rolle. Her hos GoMentor.dk har vi tilknyttet terapeuter som kan være hjælpfulde med alt der er relateret til denne seksuelle lidelse. Hvis det efterlades ubehandlet han der være risiko for alvorlige følelsesmæssige eller parforholdsmæssige problemer, hvilket gør lidelsen endnu værre. Før dette sker, er det anbefalet, at man får mere information om online behandling via GoMentor.dk. Nogen kvinder kan have brug for mere hjælp end andre men alle bør have muligheden for et lykkeligt og sundt sexliv.

Få hjælp til orgasme hos kvinder

Frederik Engels Bettina Østrand Inge Merete Søndergaard Mark Hinchely
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.