Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Frederiksberg

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Find psykolog på Frederiksberg

Du ved måske allerede, om det er en psykologpsykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor.

Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnosekropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog.

Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via rubrikken nedenfor i en udvidet søgning.

Se psykologer, terapeuter eller coaches i hele Frederiksberg kommune

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Er det en psykolog, du søger, kan du finde psykolog på Frederiksberg her.Ellers kan du også finde en psykolog, terapeut eller coach, tæt på dit nærområde, bl.a. i KøbenhavnBrønshøj, Vanløse og Valby.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Frederiksberg

Jesper Thrane Arni Gudmundsson Heidi Holmskov Larsen Lulu Koch
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Frederiksberg

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.