Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Malmø

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Find en psykolog, psykoterapeut eller coach i Malmö og omegn

Bor du i Malmö eller i de omkringliggende byer i Skåne? Hos GoMentor kan du finde psykologer, terapeuter og coaches, der er tæt på dig. Er du f.eks. bosiddende i Malmö og arbejder i enten Sverige eller Danmark, kan du finde den rette hjælp i nærheden af dig.

Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor.

Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog.

Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen i en udvidet søgning.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Er det en psykolog, du søger, kan du finde psykolog i Malmö her.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Malmø

Thomas Schindel Jesper Sloth Monnieh Petersen Charlotte Sandfeld
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Malmø

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.