Fencyklidinmisbrug

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Fencyklidin blev produceret i 1950erne med det formål at blive brugt som bedøvelsesmiddel. I 1980erne blev det dog forbudt at bruge det på grund af dets farlige bivirkninger såsom psykotiske forstyrrelser og delirium. Der er en række andre bivirkninger, som vil blive beskrevet forneden. Hvis nogen af disse symptomer virker bekendt, så er det på tide at søge en ny form for behandling som f.eks. online behandling på GoMentor.dk. Her er nogle af de symptomer og risici forbundet med fencyklidinmisbrug.

Tegn på fencyklidinmisbrug

Her er et par af de mest almindelige symptomer på fencyklidinmisbrug.

 • Tolerans, som det også er tilfældet med en række andre stoffer – at man har brug for større og større mængder af stoffet for at kunne opnå samme rus, er et tegn på fencyklidinmisbrug
 • Psykotisk, asocial adfærd som resulterer i forskellige sociale problemer er et andet tegn på fencyklidinmisbrug 

Der er også andre symptomer på et langvarigt fencyklidinmisbrug såsom alvorlige mentale forstyrrelser. Derudover er der nogle farer og risici forbundet med fencyklidinmisbrug. 

Farer i forbindelse med fencyklidinmisbrug

En af de største farer i forbindelse med fencyklidinmisbrug er risikoen for at gøre skade på andre mennesker, mens man er påvirket af PCP. Der er også risiko for at opleve psykotiske forstyrrelser, hvis man har et vedvarende fencyklidinmisbrug. Dette illustrerer tydeligt, at fencyklidinmisbrug kan have ødelæggende effekt på meneskers liv. Den gode nyhed er, at det er muligt at blive behandlet for fencyklidinmisbrug.

Behandling af fencyklidinmisbrug 

På GoMentor.com har vi professionelle terapeuter med speciale i behandling af fencyklidinmisbrug, som står klar til at hjælpe dig igennem din afhængighed. Med online terapi har du en chance for at få dit liv tilbage og komme ud af din afhængighed. Terapi og rådgivning er yderst effektive værktøjer under behandling, da man derved bliver hjulpet af med PCP afhængighed. Det er nemt for de, der bruger fencyklidin, at miste beherskelsen og kontrollen. Det er derfor, det er så vigtigt for GoMentor.dk at hjælpe mennesker, der er afhængige af fencyklidin. Online behandling af fencyklidinmisbrug kan hjælp dig med at tage fat i roden af problemet og vinde dine kampe over stoffet og afhængigheden.  

Definition af Fencyklidinmisbrug

Fencyklidinmisbrug kan defineres som et vedvarende forbrug af PCP på trods af de negative bivirkninger og konsekvenser, der er forbundet med misbruget. Symptomer på fencyklidinmisbrug kan være en række sociale og psykiske problemer samt tolerans. Dette kan afhjælpes med psykoterapi og rådgivning.

Symptomer på / Grunde til Fencyklidinmisbrug

 • Problemer med at holde sig inden for lovens rammer
 • Asocial adfærd
 • Koncentrationsbesvær
 • Tolerans

Fencyklidinafhængighed

Afhængighed af fencyklicin (PCP) kan være en traumatisk oplevelse for enhver, som gennemgår det. Der er mange tegn på fencyklidinafhængighed, som man skal være opmærksom på, hvis man vil undgå farer i forbindelse med PCP misbrug. På GoMentor.dk ved vi, hvor omfattende fencyklidinafhængighed kan være. Derfor tilbyder vi moderne online terapi metoder, der kan hjælpe dig af med din fencyklidinafhængighed. Før vi gennemgår helt præcist, hvordan vi kan hjælpe, er det vigtigt at have et store kendskab til symptomer på fencyklidinafhængighed og farer i forbindelse med dette.  

Symptomer på fencyklidinafhængighed 

De, der er afhængige af fencyklidin, har som regel disse symptomer.

 • Hyppig og vedvarende problemer med autoriteter er et af tegnene på fencyklidinafhængighed 
 • Manglende evne til at fungere socialt – problemer med at beholde et job eller et forhold er ligeledes tegn på afhængighed af PCP
 • Svækket dømmekraft samt at træffe dårlige beslutninger kan være tegn på fencyklidinafhængighed
 • Koncentrationsbesvær og problemer med at bevare opmærksomheden er andre tegn på et langvarigt brug af PCP

Der kan være forskellige symptomer, alt efter hvem man er. Nogle oplever større psykiske problemer end andre på grund af deres afhængighed. Udover ovennævnte er der andre risici i forbindelse med fencyklidinafhængighed. 

Farer forbundet med fencyklidinafhængighed 

Andre farer forbundet med fencyklidinafhængighed kan være at påføre andre mennesker skade, når man er påvirket af PCP. Under en fencyklidinforgiftning kan man ikke mærke smærke og man er fysisk mere udholdende. Dette kombineret med dårlig dømmekraft kan skabe store problemer. Når dette sker, uanset om det er privat eller offentligt, kan det have ødelæggende virkning på alle involverede parter. Der er også en række helbredsproblemer forbundet med PCP afhængighed. Hvis du vil undgå de farer, der er forbundet med et langvarigt PCP misbrug, så kan du få hjælp gennem behandling på GoMentor.dk. 

Behandling af fencyklidinafhængighed

Ved at få en behandling der er foretaget af terapeuter med speciale i fencyklidinafhængighed på GoMentor.com, kan mange forskellige mennesker få hjælp til at overkomme deres fencyklidinafhængighed. Psykoterapi og rådgivning er effektive behandlingsmetoder for mennesker, der lider af fencyklidinafhængighed. Online terapi er et forholdsvis nyt koncept, der bruger internettets kræfter i samspil med professionelle terapeuter med speciale i behandling af fencyklidinafhængighed. Hvis du er klar til at blive behandlet for din fencyklidinafhængighed, eller hvis du kender en, der har brug for hjælp, så kontakt en af terapeuterne eller pskologerne på GoMentor.dk i dag. 

Definition af Fencyklidinafhængighed

Fencyklidinafhængighed er et vedvarende forbrug af PCP på trods af dets negative konsekvenser. Symptomer på fencyklidinafhængighed er bl.a. problemer med loven, problemer i forholdet til andre mennesker, svækket dømmekraft og alvorlige følelsesmæssige problemer.

Symptomer på / Grunde til Fencyklidinafhængighed

 • Problemer med autoriteter
 • Besvær med at fungere socialt 
 • Svækket dømmekraft
 • Koncentrationsbesvær

Fencyklidinforgiftning

Fencyklidinforgiftning sker, når PCP indtages på forskellig vis. Nogle er uvidende om deres indtag af PCP, fordi dette stof blandes i marihuana, hvilket kan have katastrofale konsekvenser, da det kan skabe fencyklidinforgiftning. Tegn på fencyklidinforgiftning kan være forskellige psykiske forstyrrelser og delirium. Andre former for psykotisk, asocial adfærd kan også udvises under en PCP rus. En lille procentdel af de med PCP misbrug har en overvældende trang til at klæde sig af. På GoMentor.dk tager vi fencyklidinforgiftning meget alvorligt, hvilket er grunden til, at vi tilbyder behandling, så man kan komme af med sit misbrug. 

Tegn på fencyklidinforgiftning 

Disse er nogle af de mest almene tegn på fencyklidinforgiftning.

 • Psykotisk, asocial adfærd udvises ofte af mennesker, der har taget PCP og er forgiftet
 • Manglende evne til at mærke smerte er en bivirkning af PCP rusen. Dette skyldes PCP’s bedøvende egenskaber
 • Forvirring og desorientering er almene tegn på fencyklidinforgiftning
 • Hallucinationer er sjældne, men forekommer stadig som en symptom på fencyklidinforgiftning 
 • Et behov for at klæde sig af kan opleves hos en lille procentdel af PCP misbrugere

Farer i forbindelse med fencyklidinforgiftning

Udover de åbenlyse farer som ovennævnte symptomer, er der også andre risici at tage med i betragtning. Da man ofte oplever problemer med loven under påvirkning af PCP, er dette en stor mulighed. Derudover kan man påføre andre mennesker skade. Hvad angår risici efter et langvarigt fencyklidinmisbrug, så omfatter det manglende evne til at fungere socialt – på arbejde, i forhold, osv. Dette vil sige, at der er forskellige farer forbundet med båe kortvarig og langvarig brug af PCP. Derfor er det yderst vigtigt at blive behandlet for sit misbrug.  

Behandling af fencyklidinforgiftning og -misbrug

På GoMentor.com har vi professionelle terapeuter med stor viden om fencyklidinforgiftning og den bivirkninger på mennesker. Disse terapeueter anvender forskellige former for behandling som f.eks. psykoterapi og rådgivning. I modsætning til andre terapeuter tilbyder terapeuter på GoMentor.dk online behandling til at afhjælpe PCP afhængighed. Dette er en relativ ny behandlingsmetode, men den kombinerer eksisterende viden om fencyklidinforgiftning og misbrug, med internettets egenskaber med interaktion. Dette er en effektiv behandlingsmetode og kan hjælpe dig med at slippe af med dit misbrug og starte på et nyt liv. Hvis du ønsker behandling og bedring, så skal du selv tage det første skridt. Resten hjælper vi dig med.  

Definition af Fencyklidinforgiftning

Fencyklidinforgiftning finder sted, når PCP reagerer med kroppen. Tegnene på Fencyklidinforgiftning er blandt andet en trang til at klæde sig af, aggressiv adfærd, andre former for asocial adfærd, følelsesmæssig sammenbrug og andre psykiske problemer. Fencyklidinforgiftning kan fore til afhængighed, og dette kan man behandles for.

Symptomer på / Grunde til Fencyklidinforgiftning

 • Trang til at klæde sig af
 • Aggressiv adfærd 
 • Hallucinationer
 • Forvirring, hukommelsestab

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.