Meditationscoach - Med Innerbalance Certificering

af GoMentor

Sidst opdateret 8-1-2021

Reviewer Unknown User

En meditationscoach med innerbalance certificering, besidder en bred værktøjskasse i forhold til sit arbejde med mennesker. 


Uanset om meditationscoachen også er pædagog, lærer, HR, terapeut, leder, psykolog, psykiater, behandler, yogalærer, coach eller andet, vil en meditationscoach med innerbalance certificering stå stærkere. 


Uddannelsen består af den bedste viden fra HeartMath, positiv psykologi, logoterapi, hormonelviden - det hele sammensat til én uddannelse. Det er en gave for meditationscoachen at kunne bruge biohacking, så denne ved, hvilke værktøjer der virker hvornår, hvordan og i hvilken kontekst.


Meditationscoachen har ved kurset fået indsigt i:

  • Hvordan de håndterer, ser muligheder og potentiale i de udfordringer de møder, som bl.a. stress
  • Hvordan de genkender og arbejder med deres eget og andres potentiale
  • Hvordan de ændrer og forbedrer deres relationer
  • Hvordan de ændrer reaktion til respons
  • Hvordan de kontrollerer deres energi
  • Hvad der sker i det fysiske rum
  • Hvad der sker i den enkelte på alle plan: mentalt, fysisk, emotionelt og eksistentielt 

Samlet set får de en øget forståelse af sig selv, og sine medmennesker, der giver mulighed for bl.a. at øge trivsel/nedsætte sygefravær, mm.- men med et nyt sprog, som bryder med det kendte.


Meditationscoach med Innerbalance Certificering er et kursus, der oftest bliver taget af dem, som er nysgerrige på det nye. Dem som ønsker at arbejde holistisk, herunder at vide noget om mentale, fysiske, emotionelle og eksistentielle processer, samt HeartMaths metoder og teknikker, til at skabe balance hos andre end sig selv, og også i fx professionelle sammenhænge.

Få hjælp til Meditationscoach - Med Innerbalance Certificering

Iben Zacho Christin Walter
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.