Certificeret mBit coach

af GoMentor

Sidst opdateret 8-1-2021

Reviewer Unknown User

På mBit coachuddannelsen arbejdes der med mentorcoaching, for at stille coachen bedre i sit arbejde med at hjælpe andre mennesker. mBit kan bruges i et hav af forskellige problemstillinger i forhold til rollen som coach og/eller mentor. 


Det kan bl.a. bruges til at hjælpe mennesker der: 

  • Virker som om de ved hvad de vil, men har svært ved at handle efter deres mål
  • Har en intern konflikt mellem deres tanker, følelser og handlinger.
  • Har uønskede vaner, som de kæmper med at få stoppet.
  • Har svært ved at tage beslutninger.
  • Er meget bekymrede for risici i deres foretagende, både privat eller arbejdsmæssigt.


En mBIT Coach lærer hvordan, de skal hjælpe andre med at komme i en mere kohærent tilstand med sig selv og egne tre intelligenser; i hoved, hjerte og mave. Når personens tanker, følelser og instinkter er kohærente, er han/hun i stand til at tage gode beslutninger, uden frygt eller tilbageholdenhed for at handle. Denne proces lærer en mBIT Coach.


Coachen vil desuden få kendskab til de tre intelligenser, som neurovidenskaben har bevist vi har, og hvordan disse opdagelser bekræfter gammel visdom og traditioner. Hvoraf de vil have værktøjer til, hvordan du bedst udnytter dine medfødte intelligenser og visdom samt en række effektive og ligetil teknikker, som samlet kaldes multiple Bran Integration Techniques. 


Et mBit kursus forudsætter, at man kender til det grundlæggende i at arbejde med mennesker. Og vil ofte blive taget af folk, der i forvejen lever af at hjælpe og/eller lede andre. Det kan f.eks. være dem der arbejder som coach, underviser, pædagog, terapeut, konsulent, leder eller mentor. Her vil kurset bygge videre på de evner, og klæde coachen bedre på, til sin rolle som coach/mentor. mBITs værktøjer kan bruges alene eller som supplement til en lang række andre værktøjer og teknikker.

Få hjælp til Certificeret mBit coach

Christin Walter
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.