ID Academy

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Hvem er ID Academy?

ID Academy er et af Danmarks største uddannelsescentre inden for psykoterapi og coaching. De har eksisteret i over 20 år og har uddannet mere end 2000 kursister. Over de mere end to årtier har de udviklet deres uddannelser og udbyder i dag to af Danmarks mest helhedsorienterede uddannelser.

Det betyder i praksis, at uddannede fra ID Academy arbejder inden for 7 psykologiske retninger, har et stort repertoire af terapeutiske redskaber og en stor viden om menneskelig udvikling. De kan derfor arbejde med lette og svære problemstillinger, der er opstået igennem hele livet og samtidig hjælpe med din fremadrettede udvikling.

Som et af de få uddannelsescentre i Danmark, så arbejder de åbent med både krop, sind og ånd. ID uddannede arbejder derfor med en forståelse for, at dine oplevelser og tanker påvirker din krop og dit velvære – og de arbejder med at finde ind til din essens, eller den du virkelig er. Det er det åndelige aspekt at finde ud af, hvem du egentlig er og søger mod at være.

Få hjælp af en fra ID Academy

Christine Grøntved Iben Zacho Pernille Mikkeline Brandt Karen Hastrup
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp af en fra ID Academy

Christine Grøntved Iben Zacho Pernille Mikkeline Brandt Karen Hastrup
Få hjælp online fra 596 kr./md.

ID Academy

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.