ID psykoterapeut

Skrevet af GoMentor

Hvad er en ID psykoterapeut?

En ID psykoterapeut er uddannet hos uddannelsesinstituttet ID Academy, som er en af Danmarks godkendte psykoterapeutuddannelser. Psykoterapeuter fra ID Academy arbejder ud fra et fundament, hvor de møder deres klienter, lige dér hvor de er. Det kan de, fordi de er meget vidende om menneskelig udvikling og kan støtte deres klienter på et væld af måder, der altid er tilpasset det enkelte menneske.

En ID psykoterapeut arbejder ud fra en forståelse af, at der er en sammenhæng mellem vores mentale tilstand, vores kropslige velbehag og den person, vi higer efter at være, eller det liv, vi ønsker at have. Det bliver ofte kaldt krop, sind og ånd.

ID psykoterapeuter kan hjælpe med udfordringer som:

Hvad er ID psykoterapi?

Denne terapiform er identitetsorienteret, integrativ og dynamisk - heraf "ID". ID Psykoterapi støtter dig i at skabe en større bevidsthed omkring dig selv og din identitet.

Ved at blive mere bevidst om de forskellige sider af dig selv kan du lære, hvordan du kan få kontrol over f.eks. negative tanker og handlemønstre og dermed ændre dem. Når du bliver bevidst om din adfærd og dine tanker, kan du aktivt ændre dem. Dermed går du fra at være et reaktivt selv til at være et kreativt selv - en, der tager kontrollen over sit liv.

På den måde kan ID psykoterapien bidrage til din personlige udvikling, så du kan lære at leve det liv, du ønsker.

Book en ID psykoterapeut og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Alex V. Gamberini Trine Busk Susanne Schatz Gitte Holmen
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med en ID psykoterapeut

Book en ID psykoterapeut og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Alex V. Gamberini Trine Busk Susanne Schatz Gitte Holmen
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

ID psykoterapeut

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere