Kønsmæssige og seksuelle diversiteter

af GoMentor

Sidst opdateret 23-9-2020

Reviewer GoMentor

Forskellige kønssymboler er sammensat på forskellige måder for at illustrere at der i et moderne samfund er plads til kønsmæssige og seksuelle diversiteterLGBT-begrebet rummer personer, der identificerer sig som bøsse, lesbisk, biseksuel eller transseksuel. I vores del af den moderne verden er vi langt mildere stemt i forhold til LGBT-personer, end man er og var i nuværende og tidligere tiders mere uoplyste og assimilerende samfund. Der er dog fortsat mange problemstillinger, som en person, der identificerer sig inden for LGBT-feltet, bliver stillet overfor.

Mentorerne hos GoMentor kan hjælpe en person med at håndtere disse udfordringer.

Typiske LGBT-problematikker

  • Homoseksualitet – Det kan være alt fra at "springe ud" og fortælle det til familie og venner til at lære, hvordan man dater på en sikker måde.
  • Homofobi – Had baseret på andres seksualitet er et alvorligt problem. Selvom nogle homofobe mennesker holder deres had for sig selv, er der andre, som kan være direkte voldelige mod homoseksuelle.
  • Homoseksuelle teenagere – At være teenager er svært, som det også er tilfældet, når man er homoseksuel. Derfor kan det være meget overvældende, hvis man går igennem begge tilstande på samme tid.
  • Biseksualitet
  • Transseksualitet

De specialiserede mentorer hos GoMentor kan hjælpe med rådgivning og støtte. Endnu vigtigere er, at de kan hjælpe mennesker med at begynde at stille de rigtige spørgsmål.

Mulige udfordringer for LGBT

Hjælp til kønsmæssige og seksuelle diversiteter

Frederik Engels Bettina Østrand Susanne Schatz Inge Merete Søndergaard
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.