Masochisme

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

MasochismeHvad er masochisme?

Masochisme er en blandt flere seksuelle diversiteter repræsenteret her på GoMentor. Masochisme betegnes som en parafili og er som sådan fortsat at finde på den amerikanske sygdomsliste DSM-IV, til trods for at en parafili formodentlig kun kan være interessant for diverse klinikere, såfremt den tillige volder den pågældende eller andre mennesker problemer.

Masochisme kan karakteriseres som den seksuelle lyst til eller tilfredsstillelse ved at være den underkastende i et erotisk forhold, der i øvrigt sagtens kan være ligestillet. Hvis parafilien masochisme begynder at have en negativ påvirkning på dit eller andres liv, er der mulighed for hjælp og støtte.

Blandt de mentorer, du kan finde her på GoMentor – der har erfaring med og interesse i seksuelle diversiteter – er der mulighed for at afholde samtaler både online og offline.

Masochisme kan være kendetegnet ved

Opnåelse af seksuel nydelse gennem psykisk eller fysisk smerte eller ydmygelse:

  • Påfører sig selv smerte i forbindelse med seksuel aktivitet
  • Ønsker at andre påfører en smerte i forbindelse med seksuelle aktiviteter

Få hjælp til masochisme

Ghita Grønne Jeannett Lykke Mortensen Michael Fray Pernille Louise Salling
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.