Sadisme

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SadismeHvad er sadisme?

Sadisme hører til blandt de seksuelle diversiteter, der præsenteres her på GoMentor. Sadisme betegnes som en parafili og er som sådan fortsat at finde på den amerikanske sygdomsliste DSM-IV, til trods for at en parafili formodentlig kun kan have interesse for diverse klinikere, såfremt den tillige volder problemer for den pågældende eller andre mennesker.

Sadisme kan karakteriseres som den seksuelle lyst til eller tilfredsstillelse ved at være den styrende eller dominerende i et erotisk forhold, der i øvrigt sagtens kan være ligestillet. Hvis parafilien sadisme begynder at have en negativ påvirkning på dit eller andres liv, er der mulighed for hjælp og støtte.

Blandt de mentorer, du kan finde her på GoMentor – med erfaring med og interesse i seksuelle diversiteter – er der mulighed for at afholde samtaler både online og offline.

Sadisme kan være kendetegnet ved

  • Opnåelse af seksuel nydelse ved dominans, evt. suppleret af at påføre en anden smerte – fysisk eller psykisk

Få hjælp til sadisme

Martin Schepelern Jeannett Lykke Mortensen Nikoline Gjøderum-Svenningsen Lene Lykke Fugl
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.