Homoseksualitet

Homoseksualitet

At en person identificerer sig som homoseksuel, kan betyde, at han eller hun er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af personer, af det samme køn. I vores del af den moderne verden, er vi langt mildere stemt i forhold til homoseksualitet, end man er og var i nuværende og tidligere tiders mere uoplyste og assimilerede samfund. I dag findes der så mange forskellige betegnelser for, "hvad man er", på baggrund af tiltrækning, at det kan være svært at finde rundt i, og der kan opstå forvirring hos den enkelte. Især er det LGBT - landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, der har sat fokus på dette.  

Er jeg homoseksuel? 

På trods af denne voksende opmærksomhed, er der dog fortsat mange problemstillinger, som en person, der identificerer sig som enten homo-, bi- eller transseksuel, bliver stillet over for. I praksis kan det være svært at skulle definere sig som enten hetero-, bi- eller homoseksuel, fordi rigtig mange ikke oplever, at de passer ind i disse kasser. Det kan være du har problemer med accept fra familie eller venner, bliver mødt af fordomme, oplever mobning eller har ren og skær frygt for at springe ud. Det kan også være, at du helt grundlæggende er i tvivl om din seksualitet, og har brug for en at tale om dette med. Man skal huske på, at der er rigtig mange måder at være homoseksuel på, og at det ikke er sikkert, at dette ligger fast hele livet. Du skal kunne turde at leve på den måde, som du har det godt med, ligegyldigt hvad, du betegner dig selv som. 

 

Mentorerne på Gomentor.dk kan hjælpe dig med at acceptere og håndtere disse udfordringer. Nedenfor finder du en liste med de mentorer, der har erfaring inden for dette område, og som står klar til at rådgive dig.  

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Vibeke Colstrup Charlotte Grumme Malene Filtenborg Schøler Laura Spliid Sparre
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til homoseksualitet

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Vibeke Colstrup Charlotte Grumme Malene Filtenborg Schøler Laura Spliid Sparre
Lige nu: Spar 37% på online terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.