Transvestisk fetichisme

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Transvestisk fetichisme

Hvad er transvestisk fetichisme?

Transvestisk fetichisme er blandt de seksuelle diversiteter, der præsenteres her på GoMentor. Transvestisk fetichisme betegnes som en parafili og er som sådan fortsat at finde på den amerikanske sygdomsliste DSM-IV, til trods for at en parafili formodentlig kun kan have interesse for diverse klinikere, såfremt den tillige volder problemer for den pågældende eller andre mennesker. Transvestisk fetichisme kan karakteriseres som den seksuelle lyst til eller tilfredsstillelse ved at iføre sig tøj, der typisk forbindes med det modsatte køn, udelukkende for at opnå seksuel tilfredsstillelse.

Transvestisk fetichisme adskiller sig således fra transseksualitet ved den klare forbindelse med seksuel ophidselse og et udtalt ønske om at fjerne tøjet, når orgasmen er opnået og den seksuelle ophidselse ikke længere er til stede. Hvis den transvestiske fetichisme begynder at have en negativ påvirkning på dit eller andres liv, er der mulighed for hjælp og støtte.

Blandt de mentorer, du kan finde her på GoMentor – med erfaring med og interesse i seksuelle diversiteter – er der mulighed for at afholde samtaler både online og offline.

Transvestisk fetichisme kan være kendetegnet ved

  • Opnåelse af seksuel nydelse ved at ifører sig det modsatte køns tøj
  • At tøjet sædvanligvis tages af igen efter den seksuelle udløsning, idet lysten til at have det på ikke længere er til stede

Få hjælp til transvestisk fetichisme

Jimmy Hansen Nikoline Gjøderum-Svenningsen Linda Moes Hansen Loucas Nickolai Leonhart  Bogø
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.