ID psykoterapeutstuderende

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er en ID psykoterapeutstuderende?

En ID psykoterapeutstuderende er en studerende, der er i gang med at læse psykoterapi, for at kunne arbejde som certificeret ID psykoterapeut.

Efter to år på deres fireårige uddannelse skal de studerende ud og have deres egne erfaringer med klienter på den anden side murene - f.eks. dig?

På dette tidspunkt har de fået mere end to års undervisning og levet op til et krav om at have deltaget i 150 timers øvegrupper med andre studerende, deltaget i 40 timers supervision med en underviser og modtaget 30 timers egenterapi.

Som et led i uddannelsen skal de have erfaring med klienter udefra - og derfor tilbyder de billigere terapi terapi til dig. De studerende modtager løbende supervision og feedback fra sine undervisere, og dermed er du altid i sikre hænder.

De studerende kan arbejde med almindelige problemstillinger, du kan opleve i dagligdagen, såsom stress, lavt selvværd, lav selvtillid, negative tanker, uhensigtsmæssige vaner og adfærd, livshæmmende overbevisninger mm. Læs mere om GoMentors samarbejde med ID Academy her.

ID psykoterapi er en identitetsorienteret, integrativ og dynamisk psykoterapi - heraf "ID". Denne terapiform kan hjælpe dig med at få en større bevidsthed omkring dig selv og din identitet. Ved at blive mere bevidst om de forskellige sider af dig kan du lære at få kontrol over f.eks. negative tanke- og adfærdsmønstre og dermed ændre dem. Dermed kan du skabe din egen personlige udvikling ved at gå fra at være et reaktivt selv til at være et kreativt selv - en, der tager kontrollen over sit eget liv.

Hvorfor vælge en studerende?

Ofte vælger mange en erfaren psykoterapeut eller psykolog, hvis man har brug for terapeutisk hjælp. Dog kan der være flere fordele ved at vælge en studerende.


Fordele ved en ID psykoterapeutstuderende:

  • Det er væsentligt billigere end at vælge en færdiguddannet psykoterapeut. Typisk ligger priserne mellem 150 kr. og 400 kr., alt efter om de er på 3. eller 4. år.
  • Den studerende har den nyeste viden og arbejder derfor med metoder og redskaber, som kan hjælpe dig.
  • Du hjælper den studerende med at få relevant erfaring, samtidig med at du får den hjælp, du søger.
  • Du er sikker på, at de studerende løbende modtager feedback, så du kan føle dig tryg og i sikre hænder, samt at du får den rette terapi.

Du kan se oversigten over de ID psykoterapistuderende, der er tilknyttet GoMentor, på listen nedenfor. Ønsker du at se flere detaljer om de studerendes baggrunde og erfaringer, kan du læse mere på den enkeltes profil. Du er også altid velkommen til at kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Få billigere hjælp med en ID psykoterapeutstuderende

Christine Grøntved Lisbeth Larsen Eva Andersen Erik Sassersen Møller
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få billigere hjælp med en ID psykoterapeutstuderende

Christine Grøntved Lisbeth Larsen Eva Andersen Erik Sassersen Møller
Få hjælp online fra 596 kr./md.

ID psykoterapeutstuderende

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.