Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Bagsværd

af GoMentor

Sidst opdateret 24-2-2020

Reviewer GoMentor

Find en psykolog i Bagsværd

Du ved måske allerede, om det er en psykologpsykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor.

Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnosekropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog.

Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching.


Du kan finde en mentor forskellige steder i Gladsaxe kommune, udover Bagsværd, heriblandt Gladsaxe og Søborg. Derudover kan du også finde en mentor i andre byer, tæt på dig, f.eks. i KøbenhavnBrønshøjHerlevGentofteVirum eller Kongens Lyngby.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Bagsværd

Frederik Engels Katja Rose Mark Hinchely Iben Bøgeholm Folkmann
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Bagsværd

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.