Kokainabstinenser

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Når et langvarigt kokainmisbrug stopper, bliver det efterfulgt af en ubønhørlig trang til mere kokain. Dette er en af grundene til, hvorfor det for nogle er så svært at komme ud af sit kokainmisbrug. I modsætning til alkohol og heroin er der ingen fysiske konsekvenser af abstinenser efter et langvarigt misbrug. Dette betyder imidlertid ikke, at man skal undervurdere de psykiske abstinenser, da dette er grunden til, hvorfor så mange afhængige har svært ved at komme ud af deres misbrug. Med den rette hjælp er det dog muligt at komme igennem abstinenserne. Før vi illustrerer, hvordan GoMentor.dk kan hjælpe dig, skal vi gennemgå nogle af de mest almindelige symptomer, som man kan opleve under kokainabstinenser.

Symptomer på kokainabstinenser

Her er nogle af de mest almindelige symptomer på kokainabstinenser. 

  • Hunger efter kokain er meget almindeligt under kokainabstinenser.
  • Depression og andre psykiske problemer kan være forårsaget eller forstærket af en udrensning af kokainen fra kroppen.
  • Træthed og utilpashed kan være følgerne af kokainabstinenser.
  • Levende drømme, nogle vil endda sige mareridt, følger som regel med, når man forsøger at lade være med at bruge kokain.

Alle disse symptomer kan være skræmmende at gennemgå alene, hvilket er grunden til at vi grundlagde GoMentor.dk - for at hjælpe. Vores professionelle terapeuter kan hjælpe dig med at blive behandlet for dine kokainabstinenser.

Behandling af kokainabstinenser

Online terapi på GoMentor.dk kan være yderst effektiv, når man skal igennem kokainabstinenser. Det psykiske aspekt af abstinenserne kan virke uoverkommelige, og dette er grunden til, hvorfor så mange afhængige finder det svært at komme ud af deres misbrug. Før kokainmisbrug bliver et endnu større problem i dit liv, er det vigtigt at du får hjælp. På GoMentor.dk har vi professionelle terapeuter med speciale i kokainabstinenser, som står klar til at hjælpe dig. Hvis du har kæmpet med abstinenser alene før, så er det på tide at prøve noget nyt. Vores online terapi på GoMentor.dk kan være lige præcis det, du har brug for, for at komme igennem dine abstinenser og komme over dit misbrug.

Definition af Kokainabstinenser

Kokainabstinenser finder sted, når en person, der er afhængig af kokain, holder op med at indtage stoffet, og dette påvirker kroppen på grund af den fysiske afhængighed. Symptomer på kokainabstinenser kan være oprevethed og rastløshed, depression, træthed og meget mere. Det er muligt at blive behandlet for sine abstinenser.

Symptomer på / Grunde til Kokainabstinenser

  • Trang til stoffet
  • Irritabilitet
  • Depression
  • Mareridt
  • Træthed

Få hjælp til kokainabstinenser

Frederik Engels Den Ambulante Misbrugsbehandling Jørgen Rump
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Kokainabstinenser

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.