Amfetaminabstinenser

Skrevet af GoMentor

Hvorfor får man amfetaminabstinenser?

De, der er holdt op med at indtage amfetamin og bliver behandlet for deres afhængighed, kan opleve skræmmende abstinenser.  Symptomerne opstår, når en amfetaminafhængig person forsøger at stoppe sit forbrug af stoffet, og dette kan være svært at besejre. På GoMentor.com har vi forståelse for dette, hvilket er grunden til, at vi har online rådgivning og terapi med professionelle terapeuter. Disse terapeuter ved alt om amfetaminabstinenser, og de ved, hvad du går igennem. De er der for dig, når du skal igennem en svær periode med abstinenser. Derudover har vi online terapi på GoMentor.com, samt et online selvhjælpsforum hvor du kan blive støttet af andre, der går igennem de samme problemer, så du ikke føler dig alene og magtesløs.

Symptomer på amfetaminabstinenser

Her er nogle af de mest gængse symptomer, som amfetaminafhængige personer vil opleve.

  • Oprevethed – man bliver hurtigt oprevet og ked af det, hvilket er en bivirkning, når man holder op med at bruge amfetamin.
  • Ængstelse – nervøsitet og bekymring kan være andre bivirkninger, når man holder op med at bruge amfetamin.
  • Træthed – Når rusen aftager, begynder man at kunne mærke trætheden.
  • Sove for meget – når trætheden sætter ind, kommer der lange perioder med søvn, da kroppen derved forsøger at reparere nogle af de skader, som amfetaminen har forårsaget, når man ikke har kunnet sove.
  • Øget appetit – Mange, som holder op med at bruge amfetamin, oplever en øget appetit i modsætning til mangel på appetit, da de brugte amfetamin.
  • Ustyrligt temperament – ekstrem irritabilitet følger med amfetaminabstinenser, når man er under behandling.
  • Psykoser – forskellige former for psykoser, deriblandt paranoia, hallucinationer, depression og selvmorderiske tanker kan forekomme, når en person holder op med at bruge amfetamin.

Disse er alle alvorlige bivirkninger, der bør tages hensyn til, men når man ser på langtidsvirkningerne af amfetamin. På GoMentor.com har vi behandlingsløsninger for behandling af amfetaminafhængighed. 

Behandling af amfetaminabstinener

Adfærdsterapi og rådgivning er som regel gode måder, hvorpå amfetaminabstinenser kan behandles, så man kan komme sig over sit misbrug og sin afhængighed. GoMentor.com har professionelle terapeuter, der står til rådighed alle tidspunkter på døgnet for at hjælpe dig komme igennem dine problemer med din afhængighed. Behandlingen er ikke en nem proces, men den støtte og vejledning, du kan få på GoMentor.com, kan gøre en forskel i din måde at bekæmpe dit misbrug, så du kan få dit liv tilbage.

Definition af Amfetaminabstinenser

Amfetaminabstinenser kan være forskellige ting, der sker med kroppen, hvis stoffet ikke indtages jævnligt. Symptomer på abstinenser kan være en række psykotiske problemer såsom depression, tanker om selvmord og hallucinationer. Derfor er den mulige behandling for amfetaminabstinenser yderst gavnlig.

Symptomer på / Grunde til Amfetaminabstinenser

Kæmper du med Amfetaminabstinenser? Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Louise Christensen Birgitte Hundahl Krogh Esbersen Bodill Rygaard Hansen Lars Otto Vinderød
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til Amfetaminabstinenser

Kæmper du med Amfetaminabstinenser? Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Louise Christensen Birgitte Hundahl Krogh Esbersen Bodill Rygaard Hansen Lars Otto Vinderød
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Amfetaminabstinenser

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere