Abstinenser forårsaget af beroligende midler

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Selvom abstinenser forårsaget af beroligende midler ikke er så hårde som abstinenser, der er forårsaget af andre stoffer, så er der alvorlige risici og problemer som kan optræde, når man forsøger at komme ud af sit misbrug. Det er blevet mere og mere almindeligt at være afhængig af beroligende midler i den moderne verden, fordi beroligende midler befrier en for en stress. Når dette stof nægtes kroppen, opstår der fysiske og psykiske konsekvenser. Hvis man har et kendskab til disse konsekvenser, som er abstinenser, så vil det være nemmere at bekæmpe ens problemer med afhængighed. På GoMentor.com kan du få hjælp til at bekæmpe dette problem, men inden vi beskriver hvordan, vil vi gennemgå, hvad du kan opleve i forbindelse med abstinenser. 

Symptomer på abstinenser forårsaget af beroligende midler

Uanset hvilken type beroligende middle man anvender - Thorazine, Xanax eller en tredje- så er der en række fælles symptomer, der optræder i forbindelse med abstinenser. 

  • Oprevethed og irritation er almindeligt, når man holder op med at bruge beroligende midler.
  • Uregelmæssige sovevaner kan forekommer under abstinenser.
  • Krampetrækninger i alvorlige tilfælde kan opleves i forbindelse med abstinenser forårsaget af beroligende midler. 

Der er nogle forholdsregler, man kan tage, så man kan undgå abstinenssymptomer. Derudover kan man søge hjælp, så man kan få terapi og rådgivning, hvilket er en god idé, men det er vigtigt at overveje nogle ting, når man forsøger at stoppe sit misbrug, så man kan minimere antallet af anstinenssymptomer.  

Bekæmpe abstinenser forårsaget af beroligende midler

Det er en god idé gradvist at skære ned på forbruget af beroligende midler på grund af deres måde at reagere med kroppen. På den måde undgår du en del symptomer på abstinenser. Der er risici forbundet med misbrug af beroligende midler, men du er ikke alene om det. Vi er her for at hjælpe dig, når du har brug for det. 

Behandling af misbrug og abstinenser forårsaget af beroligende midler

Hvis du ikke har lyst til at bekæmpe dit misbrug alene, så skal du vide, at du ikke er alene. Mange mennesker har fundet trøst og hjælp gennem vores online terapi på GoMentor.com, hvilket har hjulpet dem et skridt videre mod bedring. Rådgivning og terapi foretaget af professionelle terapeuter på GoMentor.com såvel som interaktion med andre, der går igennem de samme problemer, kan gøre en stor forskel i din behandlingsproces, så du kan bekæmpe din afhængighed og abstinenser. Online behandling af misbrug af beroligene midler kan ligeledes hjælpe dig med at overkomme abstinenssymptomer samt formindske dine chancer for tilbagefald, hvis du er målrettet og besluttet på, at du gerne vil hjælpes igennem dit misbrug og dine problemer.  

Definition af Abstinenser forårsaget af Beroligende Midler

Abstinenser forekommer, når en person stopper sit indtag af beroligende midler, hvilket resulterer i en række fysiske og psykiske bivirkninger. Abstinenser forårsaget af beroligende midler er ikke så svært at bekæmpe som abstinenser forårsaget af andre stoffer, men det kan stadig være en skræmmende oplevelse og svært at komme igennem, hvorfor psykoterapi som led i behandlingen er anbefalet.

Symptomer på / Grunde til Abstinenser forårsaget af Beroligende Midler

  • Oprevethed
  • Irritation
  • Forstyrret søvnrytme
  • Krampetrækninger

Få hjælp til abstinenser forårsaget af beroligende midler

Frederik Engels Inge Merete Søndergaard Martin Schepelern Allan Ulrich Thomsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Abstinenser forårsaget af beroligende midler

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.