Regneforstyrrelse

Hvis man har problemer med at tælle og simpel regning, kan det være man lider af en regneforstyrrelse. Andre symptomer på denne indlæringsvanskelighed tæller besvær med at huske gangetabeller, problemer med at opstille tal i en logisk sammenhæng, samt andre problemer med tal i det hele taget. Før i tiden havde man svært ved at diagnosticere regneforstyrrelser, men i dag findes der masser af informationer om denne lidelse, samt viden om hvordan den bedst behandles. Det er her GoMentor.com kommer ind i billedet. Men før vi viser hvordan vores tilknyttede specialister kan hjælpe med behandlingen af regneforstyrrelser, er her et nærmere kig på nogle af symptomerne på denne forstyrrelse. Det kan være svært at håndtere regneforstyrrelser, især hos meget unge børn, men der er et håb. 

Symptomer på regneforstyrrelse

De grundlæggende symptomer på regneforstyrrelser centrerer sig ikke overraskende omkring regnebesvær, men de præcise symptomer kan variere. F.eks. vil nogle måske have svært ved at huske gangetabeller, imens andre har svært ved at forstå simple matematiske principper som plus og minus. Hvis et barn ofte har mange fejl i sit hjemmearbejde i matematik, kan dette tyde på, at der foreligger en regneforstyrrelse. De fleste børn vil udover at have svært ved at regne og gengive tal, også have problemer med ord. Når disse symptomer manifesteres sammen, er det en god idé at søge hjælp. Hvis ikke man får hjælp, er der stor risiko for, at en regneforstyrrelse kan føre til flere problemer end blot problemer i uddannelsessammenhæng.  For nogle kan denne indlæringsforstyrrelse føre til tilbagetrukkethed og en række andre sociale og emotionelle problemer. 

Behandling af regneforstyrrelse

Online behandling af regneforstyrrelser er tilgængeligt via GoMentor.com, hvor vi kombinerer Internettets mulighed med vores tilknyttede specialisters kompetencer, til at tilbyde personer med en regneforstyrrelse chancen for at leve et mere normalt liv, med færre besværligheder. De specifikke symptomer kan variere fra person til person, men der er mange gennemgående elementer, som personer med regneforstyrrelser må forholde sig til. Online behandling er gode måde at behandle og bearbejde problemer der relaterer sig til regneforstyrrelser, så snart det konstateres. Når ikke man får behandling, kan det føre til en række andre alvorlige problemer. Lad vores tilknyttede specialister hjælpe, før problemet ryger ud af kontrol. 

Definition af Regneforstyrrelse

En regneforstyrrelse er en indlæringsvanskelighed der har en kraftig negativ effekt på ens matematiske evner. Symptomer tæller bl.a. problemer med tal, samt ordproblemer og besvær med matematiske koncepter. Behandling af regneforstyrrelse er muligt ved hjælp af terapi og rådgivning.

Symptomer på / Grunde til Regneforstyrrelse

  • Tællebesvær
  • Besvær med at huse gange-tabeller
  • Svært ved at lægge til og trække fra
  • Stor fejlprocent i simpel matematik
  • Problemer ved at opstille tal nummerisk
  • Problemer med at gengive tal
  • Problemer med at forstå ord-problemer
  • Manglende evne til at forstå matematiske symboler

Har du en regneforstyrrelse?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Mette Richter Annette Lindhardtsen Pia Nielsen Anne-Grethe Bach Frieser
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til regneforstyrrelse

Har du en regneforstyrrelse?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Mette Richter Annette Lindhardtsen Pia Nielsen Anne-Grethe Bach Frieser
Lige nu: Spar 37% på online terapi

Regneforstyrrelse

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.