Dyssocial personlighedsforstyrrelse

Skrevet af GoMentor

Der findes mennesker der slet og ret kan synes onde og som om at de bruger andre til selviske formal, men når en sådan adfærd er en grundsten i ens tilværelse, og begynder at få en negativ indflydelse på ens liv, kan det være et tegn på en dyssocial personlighedsstruktur. Den udviste adfærd har ofte en kriminel natur. Grundet symptomerne på denne personlighedsforstyrrelse, søger patienter sjældent behandling på egen hånd. Det er derfor vi har udarbejdet en platform for online terapi for dyssocial personlighedsstruktur, så det er lettere at få behandling. Vores tilknyttede specialister kan hjælpe med alle symptomerne , uanset de nærmere omstændigheder. 

Årsager til dyssocial personlighedsstruktur

Børnemisbrug og genetik mener at være to faktorer I udviklingen af denne forstyrrelse. Derudover ved man ikke meget om årsagerne til dyssocial personlighedsstruktur. Nogle mener, at miljø, så som hvordan barnet er bragt op, har en stor indflydelse på risikoen for, at man udvikler denne personlighedsforstyrrelse. Af en eller anden årsag, er pyromaner og børn der mishandler dyr en større tilbøjelighed til at udvikle en dyssocial personlighedsstruktur når de bliver ældre.

Symptomer på og risici ved dyssocial personlighedsstruktur

Nogle vil mene, at nogle af symptomerne på dyssocial personlighedsstruktur er ønskværdige egenskaber, men når de bruges til, at volde harme mod andre, uden hensyntagen til vedkommendes følelser, kan det være et problem. Nogle af farerne ved en dyssocial personlighedsstruktur omfatter stofmisbrug og i nogle tilfælde fængsling. Fordi disse risici er så alvorlige, er det vigtigt at man får ordentlig behandling. Andre symptomer kan tælle bl.a. konstant vrede, løgne, snyderi, tyveri og hyppige problemer med politiet. Situationen kan meget let ryge ud af kontrol, hvis ikke man søger ordentlig behandling efter at have fået stillet diagnosen dyssocial personlighedsstruktur.

  • Vrede
  • Arrogance
  • Ekspert manipulator
  • Stofmisbrug
  • Hyppige strafferetlige problemer
  • Hyppig negative adfærd – løgne, snyderi, tyveri
  • En ligeglad indstilling til egen og andres sikkerhed
  • Man udviser ikke skyldfølelse

 

 

Behandling af dyssocial personlighedsstruktur

Nogle vil nægte at modtage behandling for dyssocial personlighedsstruktur, og det er derfor vi her hos GoMentor.dk har udviklet en platform for online terapi. Vores tilknyttede specialister tilbyder terapi og rådgivning som kan hjælpe med symptomerne, og de giver også instruktioner i, hvordan man bliver bedre til at håndtere udfordringer, uden at ty til negativ adfærd som kan skade andre. En anden vigtig del af behandlingen for dyssocial personlighedsstruktur via GoMentor.dk er det faktum, at den er tilgængelig online. Vores tilknyttede terapeuter tilbyder moralsk støtte og vejledning, som kan hjælpe i forbindelse med dyssocial personlighedsstruktur.

 

Har du en dyssocial personlighedsforstyrrelse?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Doris  Thomsen Britta Karlshøj Sven Claudi Mahbouba Amini
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til dyssocial personlighedsforstyrrelse

Har du en dyssocial personlighedsforstyrrelse?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Doris  Thomsen Britta Karlshøj Sven Claudi Mahbouba Amini
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere