Retts syndrom

Skrevet af GoMentor

Hvad er Retts syndrom?

Retts syndrom er en neurologisk forstyrrelse, der har både fysiske og udviklingsmæssig effekt. Små hænder og et langsomt voksende hoved er nogle af mere almindelige fysiske tegn på Retts syndrom. Problemer med sanseapparatet, manglende empati, undgåelse af øjenkontakt og andre symptomer vil ofte også kunne observeres. Hvis ikke det behandles, kan Retts syndrom medføre alvorlige problemer. Derfor bør man overveje online behandling via GoMentor.

Symptomer på Retts syndrom

Disse er nogle af de almindelige symptomer, der viser sig i forbindelse med Retts syndrom:

  • Panikanfald
  • Manglende tale og kommunikationsbesvær
  • Manglende empati
  • Undgåelse af øjenkontakt
  • Ustyrlig gråd

Hvis symptomerne opstår, er det vigtigt at man får stillet en ordentlig diagnose, så behandling kan påbegyndes. Grundet lighederne mellem disse symptomer, og symptomerne på andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser, er det vigtigt, at man får stillet en klar diagnose. Hvis ikke det behandles, kan Retts syndrom nemlig medføre alvorlige følgevirkninger. Det kan bl.a. resultere i mentale forstyrrelser til en manglende evne til at fungere i samfundet. Eksempelvis kan undgåelse af øjenkontakt og manglende empati føre til, at barnets trækker sig ind i sig selv. Depression og alt, hvad det medfører, er en mulig konsekvens, Retts syndrom kan medføre, hvis det ikke behandles.

Behandling af Retts syndrom

Hos GoMentor gør vores tilknyttede specialister brug af online terapi, der kan hjælpe med alle de problemer, der relaterer sig til Retts syndrom. Fra uddannelse og information til vejledning og støtte kan vores tilknyttede specialister hjælpe med at gøre det lettere at håndtere alle de udfordringer, der knytter sig til Retts syndrom.

Har du Retts syndrom?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Doris Skovrup Jeanette Barker Betina Søbirk Svane, cand.mag. i psykologi Nikoline Ægidius
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til Retts syndrom

Har du Retts syndrom?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Doris Skovrup Jeanette Barker Betina Søbirk Svane, cand.mag. i psykologi Nikoline Ægidius
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere