Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Nærum

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Find en psykolog, psykoterapeut eller coach i dit lokalområde på listen nedenfor

Du ved måske allerede, om det er en psykologpsykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor.

Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnosekropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog.

Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching.


Du kan finde en mentor forskellige steder i Rudersdal kommune, f.eks. også i Birkerød, HolteSkodsborgSøllerød og Vedbæk. Derudover kan du også finde en mentor i andre byer, tæt på dig, f.eks. i KøbenhavnFuresøHørsholmHillerød og Allerød.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Nærum

Henriette Strøm Iben Bøgeholm Folkmann Christina Dilling Munk Pernille Louise Salling
Få hjælp online fra kun 149 kr./uge

Nærum

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.