Katrine Boeck - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Katrine Boeck

Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Søborg, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

2 sessioner: Psykoterapi eller coaching 2.000 kr. Aftal tid

2 gange a 75 minutter.

Jeg er momsregistreret, så jeg kan udstede faktura på coachingforløb.

2 sessioner: Parterapi 3.000 kr. Aftal tid

Afbud senest 24 timer før. Ved afbud mindre end 24 timer før sessionen, afregnes der fuld pris. 

2 sessioner: Familieterapi 3.200 kr. Aftal tid

2 sessioner: Supervision af psykoterapeuter, psykologer, coaches mv. 2.000 kr. Aftal tid

De 2 gange skal afholdes inden for ét år. Der udstedes en faktura til dit regnskab, samt et bevis til Psykoterapeutforeningen, hvis du ønsker det.

Afbud senest 24 timer før samtalerne. Ved afbud senere end 24 timer før en samtale, afregnes fuld pris. 

Det er også muligt for dig at starte i en 1-årig gruppe med 3-4 andre psykoterapeuter. Der er opstart 4 gange om året. Vi mødes i alt 10 gange i løbet af et år.

Kender du nogle, du gerne vil starte en gruppe med, er det muligt at lave en lukket gruppe.

1- årig supervisionsgruppe for psykoterapeuter 12.500 kr. Aftal tid

Da supervision er momspligtigt, er beløbet inkl. moms. Forløbet koster derfor 10.000 kr. + moms, . Der udstedes en faktura til dit regnskab, samt et bevis til Psykoterapeutforeningen, hvis du ønsker det.


Der er opstart 4 gange om året. Vi mødes i en lille gruppe på 4 - 6 personer. Vi mødes i alt 10 gange i løbet af et år.

Kender du nogle, du gerne vil starte en gruppe med, er det muligt at lave en lukket gruppe.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

23 20 69 83

Videosamtaler

1 kort session med tid til spørgsmål om redskaber og gode råd om videre færd (GoMentor videosession) 300 kr. Aftal tid

20 minutters varighed. 

God mulighed for enkelte spørgsmål angående værktøjer f.eks. 

1 mellem session - for at komme i gang med at snakke med en professionel (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

30 minutters videochat. 

1 session med god tid (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

45 minutters varighed

1 session - anbefales til at komme i dybden (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

60 minutters varighed

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

23 20 69 83

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er Psykoterapeut MPF og er født i 1968. Katrine Boeck - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Om det jeg kan hjælpe dig med

Jeg kan støtte dig på din vej - for alle har brug for støtte i forbindelse med vitale tidspunkter i livet. Med mine kompetencer og erfaring kan du få hjælp til at se tingene klarere og mere rummeligt, det være sig en bestemt situation, dig i dine relationer, din adfærd eller følelser. Eller måske et vigtigt valg du står over for.


Det vigtigste er - uanset årsagen til at bede om hjælp og støtte - at du føler tillid nok til fortælle mere ærligt og ucensureret om forhold, som du oplever. Og at du føler dig forstået og rummet i det, du fortæller.


Alle mennesker har et grundlæggende behov for at blive spejlet positivt  - dvs. bekræftende, anerkendende og empatisk. Hvis man så oven i købet ikke er vokset op med det bedste spejl, eller hvis samfundets spejl føles for stramt eller for pressende, så kan der være ekstra brug for det gode spejl, som jeg faciliteter - i kraft af min uddannelse - men også på baggrund af mine erfaringer professionelt og privat, samt min den person jeg er.


Det kan være, at du har et for hårdt spejl for dig selv, og lever med selvkritik, selvfordømmelse eller selvhad - eller blot en mangel på selvforståelse og accept af dig selv og/eller dine reaktioner i bestemte situationer. Eller måske du tænker: "jeg burde være videre". Eller dine omgivelser synes, at du burde lægge ting bag dig og komme "op på hesten" igen - som jo kan være et ekstra pres.


Måske du ikke kan få øje på hvor mange ressourcer du har, og hvor unik for verden du er.


Måske du sidder fast i nogle dilemmaer, eller nogle følelser som angst, sorg, lavt selvværd, selvtab, skam eller andet, der føles ubehageligt. Måske du endda er i en livskrise eller står midt i nogle eksistentielle temaer eller en trang til at leve mere autentisk. Og måske din krop taler med og forstyrrer din nattesøvn eller din hverdag.


Om mig

Jeg er Psykoterapeut MPF, dvs medlem af Psykoterapeutforeningen, som er din garanti for, at jeg lever op til de etiske regler og kvalitetskrav, som staten har udarbejdet sammen med psykoterapeuter og psykologer. Jeg er integrativ psykoterapeut - hvilket vil sige, at jeg trækker på flere forskellige anerkendte retninger inden for psykoterapi: gestaltterapi, kropsterapi, kognitiv terapi, narrativ terapi, eksistentiel terapi, mentalisering, relationsterapi, chok/traume samt kunstterapi.


Jeg har været psykoterapeut MPF siden 2010, og har arbejdet med mennesker i mange situationer. Ofte har mine klienter været mange steder, inden de kommer til mig. Men det udelukker ikke, at det er første gang, du tager dig mod til at tale med en om det, der rører sig dybest inde.


Jeg har holdt mange foredrag om ´autenticitet´ og det at leve livet ud fra sin kerne, og udkommer i 2018 med bogen ´sårbarhed som et skjult livsvilkår´.


Oprindelig er jeg uddannet inden for markedsføring og kommunikation, og har arbejdet en del år i det private erhvervsliv. 


Hvis du vil vide mere om min terapeutiske tilgang, skal du være velkommen til at kontakte mig. Du kan se et par klientudtalelser her på gomentor.


Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 20 min., hvor du kan få vendt, om et forløb hos mig kunne være det rette i din situation. Klik på knappen øverst oppe til højre, så bestiller du en forsamtale.


Når jeg ikke tilbyder en enkelt terapitime, er det fordi min erfaring er, at man ikke kan integrere det lærte ved at komme en enkelt gang. I stedet kan du vælge at være en del af en gruppe. Pt. har jeg grupper for personer med lavt selvværd (se under mine ydelser - events).

Biografi

Erfaringsområder

Angst

Social angst

Generaliseret angst

Barndomstraumer

Psykosomatiske lidelser

Identitetskrise

Livskrise

Skyld og skam

Sorg og tab

Lavt selvværd

Relationsproblemer

Selvfølelse

Spirituel udvikling

Tankemønstre

Lav selvtillid

HSP, særligt sensitive personer

Tilknytningsproblemer

Grænsesætning

Eksistentielle problemstillinger

Parforhold

Teenage problemer

Familieliv

Mobning på arbejdspladsen

Selvledelse

Identificering af kompetencer

Kommunikation på arbejdspladsen

Traume

Chok og traume

Pårørende til en misbruger / afhængig

Iværksætteri

Stress

Stresshåndtering

Medarbejderomsorg

Virksomhedsrådgivning

Arbejdsstress

Familiestress

Kronisk stress

Udbrændthed

Angstlidelser

Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Par og familie

Personlig udvikling

Studie og karriere

Karriere

Anger management / vredeshåndtering

Abnorm separationsangst

Akut belastningsreaktion

Eksamensangst

Fødselsangst

Nervøsitet

Panikangst

Ensomhed

Jobsamtaler

Ledelse

Arbejdsglæde

Work/Life balance

Ny på arbejdsmarkedet

Krise

Mani

Børn og trivsel

Børn og angst

Børn og skilsmisse

Mistrivsel

Opdragelse

Sammenbragte familier

Overdreven søskendejalousi

Efter forældrefasen

Jalousi

Kommunikationsproblemer

Kærestesorger

Skilsmisse og brud

Svigt og forræderi

Utroskab

Gruppepres

Det modsatte køn

Skoleopgaver og eksamener

Følelsesmæssig intelligens

Introvert

Kreativitet

Livsændringer

Målsætning

Motivation

Selvdestruktiv adfærd

Borderline personlighedsforstyrrelse

Personlighedsforstyrrelser

Dependent personlighedsforstyrrelse

Narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Ængstelig personlighedsforstyrrelse

Vedvarende psykosomatisk smertetilstand

Hypokonder / Hypokondri

Cutting

Selvskade

Selvmordstanker

Mistet partner

Mistet forælder

Mistet barn

Abort

Mistet søskende

Overspisning

Vægttab og overvægtsproblemer

Målsætning (sundhed)

Motion og motivation

Sundhed

Spiseforstyrrelser

Kroniske smerter og smertehåndtering

Sygdom og smerte

Sygdom

Kronisk sygdom

Pårørende til en sygdomsramt

Søvnrytmeforstyrrelse

Søvnproblemer

Erhvervspsykologisk rådgivning

MUS

Psykisk arbejdsmiljø

Rådgivning om konflikthåndtering

Rådgivning om supervision

Lederudvikling

Forandringskommunikation

Tilbage efter sygdom

Medarbejderudvikling

Job

Depression

Fobier

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Kvinde i 30´erne - "Der var god kemi og forståelse, hun er et fantastisk menneske, hvis helt særlige empati, man mærker dybt. Der er ikke mange behandlere, jeg har mødt på min vej, det har denne klangbund."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50´erne - "Katrine Boeck rakte mig en solid hjælpende hånd, da jeg trængte til at komme videre i tilværelsen efter både jobkrise og personligt tab. Her er du i virkelig gode hænder."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere