Katrine Boeck - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Katrine Boeck

Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Søborg, Videosamtale, GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Familieterapi 6.900 kr. Aftal tid

Afbud senest 24 timer før samtalerne. Ved afbud senere end 24 timer før en samtale, afregnes fuld pris.


Psykoterapi eller coaching 6.500 kr. Aftal tid

Afbud senest 24 timer før. Ved afbud mindre end 24 timer før afregnes der fuld pris for 1 gang.

Jeg er momsregistreret, så jeg kan udstede faktura på coachingforløb.

Parterapi 6.900 kr. Aftal tid

Afbud senest 24 timer før. Ved afbud mindre end 24 timer før sessionen, afregnes der fuld pris. 

Supervision af psykoterapeuter 8.750 kr. Aftal tid

De 5 gange skal afholdes inden for en periode på 2 år. Da supervision er momspligtigt, er beløbet inkl. moms. Forløbet koster derfor 7.000 kr. + moms, . Der udstedes en faktura til dit regnskab, samt et bevis til Psykoterapeutforeningen, hvis du ønsker det.

Afbud senest 24 timer før samtalerne. Ved afbud senere end 24 timer før en samtale, afregnes fuld pris. 

Det er også muligt for dig at starte i en 1-årig gruppe med 3-4 andre psykoterapeuter. Der er opstart 4 gange om året. Vi mødes i alt 10 gange i løbet af et år.

Kender du nogle, du gerne vil starte en gruppe med, er det muligt at lave en lukket gruppe.

1- årig supervisionsgruppe for psykoterapeuter 12.500 kr. Aftal tid

Da supervision er momspligtigt, er beløbet inkl. moms. Forløbet koster derfor 10.000 kr. + moms, . Der udstedes en faktura til dit regnskab, samt et bevis til Psykoterapeutforeningen, hvis du ønsker det.


Der er opstart 4 gange om året. Vi mødes i en lille gruppe på 4 - 6 personer. Vi mødes i alt 10 gange i løbet af et år.

Kender du nogle, du gerne vil starte en gruppe med, er det muligt at lave en lukket gruppe.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 61

89 88 55 61

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Telefon eller videochat : Rådgivning, coaching, supervision, eksistentielle og følelses (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

På telefon eller videochat : Rådgivning, coaching, supervision, eksistentielle og følelses (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

På telefon eller videochat : Rådgivning, coaching, supervision, eksistentielle og følelses (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Afbud senest 24 timer før samtalerne. Ved afbud senere end 24 timer før en samtale, afregnes fuld pris.

På telefon eller videochat : Rådgivning, coaching, supervision, eksistentielle og følelses (GoMentor videosession) 1.600 kr. Aftal tid

2 sessioner á 60 minutter, hvor der er god tid til at komme rundt om din problemstilling.

På telefon eller videochat : Rådgivning, coaching, supervision, eksistentielle og følelses (GoMentor videosession) 1.950 kr. Aftal tid

3 x 45 min. som videosession, hvor vi kan se hinanden - eller alternativt på telefon, som også er en fin mulighed.

Afbud senest 24 timer før samtalerne. Ved afbud senere end 24 timer før en samtale, afregnes fuld pris.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 61

89 88 55 61

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Events

Webinar: Nej - jeg er stadig IKKE videre
3-4-2019 20:00
75 kr. Læs mere
Webinar: Nej - jeg er stadig IKKE videre
18-6-2019 20:00
75 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 61

Jeg er Psykoterapeut MPF og er født i 1968. Katrine Boeck - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Om det jeg kan hjælpe dig med

Jeg kan støtte dig på din vej - for alle har brug for støtte i forbindelse med vitale tidspunkter i livet. Med mine kompetencer og erfaring kan du få hjælp til at se tingene klarere og mere rummeligt, det være sig en bestemt situation, dig i dine relationer, din adfærd eller følelser. Eller måske et vigtigt valg du står over for.


Det vigtigste er - uanset årsagen til at bede om hjælp og støtte - at du føler tillid nok til fortælle mere ærligt og ucensureret om forhold, som du oplever. Og at du føler dig forstået og rummet i det, du fortæller.


Alle mennesker har et grundlæggende behov for at blive spejlet positivt  - dvs. bekræftende, anerkendende og empatisk. Hvis man så oven i købet ikke er vokset op med det bedste spejl, eller hvis samfundets spejl føles for stramt eller for pressende, så kan der være ekstra brug for det gode spejl, som jeg faciliteter - i kraft af min uddannelse - men også på baggrund af mine erfaringer professionelt og privat, samt min den person jeg er.


Det kan være, at du har et for hårdt spejl for dig selv, og lever med selvkritik, selvfordømmelse eller selvhad - eller blot en mangel på selvforståelse og accept af dig selv og/eller dine reaktioner i bestemte situationer. Eller måske du tænker: "jeg burde være videre". Eller dine omgivelser synes, at du burde lægge ting bag dig og komme "op på hesten" igen - som jo kan være et ekstra pres.


Måske du ikke kan få øje på hvor mange ressourcer du har, og hvor unik for verden du er.


Måske du sidder fast i nogle dilemmaer, eller nogle følelser som angst, sorg, lavt selvværd, selvtab, skam eller andet, der føles ubehageligt. Måske du endda er i en livskrise eller står midt i nogle eksistentielle temaer eller en trang til at leve mere autentisk. Og måske din krop taler med og forstyrrer din nattesøvn eller din hverdag.


Om mig

Jeg er Psykoterapeut MPF, dvs medlem af Psykoterapeutforeningen, som er din garanti for, at jeg lever op til de etiske regler og kvalitetskrav, som staten har udarbejdet sammen med psykoterapeuter og psykologer. Jeg er integrativ psykoterapeut - hvilket vil sige, at jeg trækker på flere forskellige anerkendte retninger inden for psykoterapi: gestaltterapi, kropsterapi, kognitiv terapi, narrativ terapi, eksistentiel terapi, mentalisering, relationsterapi, chok/traume samt kunstterapi.


Jeg har været psykoterapeut MPF siden 2010, og har arbejdet med mennesker i mange situationer. Ofte har mine klienter været mange steder, inden de kommer til mig. Men det udelukker ikke, at det er første gang, du tager dig mod til at tale med en om det, der rører sig dybest inde.


Jeg har holdt mange foredrag om ´autenticitet´ og det at leve livet ud fra sin kerne, og udkommer i 2018 med bogen ´sårbarhed som et skjult livsvilkår´.


Oprindelig er jeg uddannet inden for markedsføring og kommunikation, og har arbejdet en del år i det private erhvervsliv. 


Hvis du vil vide mere om min terapeutiske tilgang, skal du være velkommen til at kontakte mig. Du kan se et par klientudtalelser her på gomentor.


Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 20 min., hvor du kan få vendt, om et forløb hos mig kunne være det rette i din situation. Klik på knappen øverst oppe til højre, så bestiller du en forsamtale.


Når jeg ikke tilbyder en enkelt terapitime, er det fordi min erfaring er, at man ikke kan integrere det lærte ved at komme en enkelt gang. 

Klientudtalelser

Kvinde i 30´erne - "Der var god kemi og forståelse, hun er et fantastisk menneske, hvis helt særlige empati, man mærker dybt. Der er ikke mange behandlere, jeg har mødt på min vej, det har denne klangbund."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50´erne - "Katrine Boeck rakte mig en solid hjælpende hånd, da jeg trængte til at komme videre i tilværelsen efter både jobkrise og personligt tab. Her er du i virkelig gode hænder."  Læs mere  Læs mindre

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere