Gorm Lundshøj

Psykoterapeut, Parterapeut, Kropsterapeut

København N, Videosamtale

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 900 kr. Aftal tid

Nøgleord i min forståelse af hvad der er afgørende for at psykoterapi virker:
 
 • Terapeutens nærvær og autenticitet
 • Fokus på kontakten i nuet
 • 3 gange ned: Ned i kroppen, ned i tempo og ned i det konkrete
 • Skelne skarpt imellem det vi gør og det vi er - vi kan vælge hvad vi gør, men ikke hvad vi er
 • Bruge vores evne til at skelne mellem rigtigt og forkert

Det der gør, at man får det bedre, er at man
 
 • bliver mere forstående, tolerant og kærlig over for sig selv
 • tager det som er i én (følelser, fornemmelser, stemninger) helt alvorligt
 • er meget mere i krop og følelser
 • bliver mere nærværende og tilstede som sig selv
 • kende forskel på fantasi og virkelighed
 • mindre på nakken af sig selv
 
Jeg bruger ikke diagnoser eller anden kategorisering af mennesker. Dog har jeg haft mange mennesker i terapi, som har fået diagnoser andre steder. Diagnoser er ikke godt for noget. De skaber distancering og sygdomsperspektiv på sig selv og fjerner fokus fra, hvad vi selv kan gøre anderledes.

Min arbejdsform gør, at det ikke er så afgørende om man oplever tristhed, angst, forviring, stress, irritation, har en diagnose eller noget andet. Det er samme mønstre, som ligger til grund uanset, hvordan fremtrædelsesformen lige er.

Ring eller skriv meget gerne, hvis du har spørgsmål - jeg hjælper gerne.

Parterapi 1.600 kr. Aftal tid

Erfaringer med parterapi

Jeg har selv brugt parterapi meget. Min erfaring er, at det er meget godt til at pleje og vedligeholde parforhold - hvis man altså kan finde en god parterapeut. Det har gjort mit kærlighedsliv meget mere dejligt end det ellers ville have været. Min kone og jeg går i parterapi fast en gang om måneden. Det har vi gjort siden et halvt år efter vi mødte hinanden i 2012. Der er vigtige udbytter hver gang, og vi kunne slet ikke forestille os at undvære det.

Lad mig anbefale, at man starter parterapi tidligt. Der er et andet overskud, når man ikke har slidt alt for meget på hinanden med dårlige mønstre. I praksis ser jeg dog oftest par, når der er store problemer.

Jeg blev selv skilt efter et 22 år langt forhold med to børn på 11 og 19. Det var forfærdeligt. I flere år inden skilsmissen kæmpede vi, og jeg var i mange år i tvivl om jeg ville skilles. Jeg ved godt, hvordan det er at være i tvivl, at være i krise, at kæmpe og blive skilt.

De problemer, som typisk opstår i sammenbragte familier, er noget jeg har et indgående personligt og professionelt kendskab til.


Mig som parterapeut

Når I kommer sætter vi os i 3 stole, som står i trekant, så vi alle har front mod hinanden. Jeg starter med at spørge: "Hvad får jer til at komme?" Derefter må vi se, hvad der er brug for.

Noget af det jeg hører fra par, som har været hos andre parterapeuter før de kom til mig er, at 

 • jeg ikke er konfliktsky
 • jeg er meget skarp til at fange, hvad der sker
 • det jeg siger er enkelt og forståeligt
 • man får konkrete værktøjer


Som parterapeut lægger jeg meget fokus på kontakt, kommunikation og nærvær i nuet. I kommunikationen får I hjælp til at

 • udtrykke jer tydeligt, klart og forståeligt
 • høre hvad den anden faktisk siger
 • stoppe konflikter og løse dem


Dette sker gennem at

 • blive konkrete
 • sætte tempoet ned
 • stoppe op
 • "sige til"
 • spørge


Parterapi er ikke magi og der ingen garanti for at det hjælper. Men hvis man indgår i samarbejdet, tør afprøve nye måder og gør sit bedste, så kan det betyde rigtig meget for, hvordan man har det sammen.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

21 40 89 60

Videosamtaler

Online parterapi (GoMentor videosession) 1.600 kr. Aftal tid

Online parterapi betyder at I sidder ved én computer med webcam. Så I er fysisk sammen og jeg er der på computerskærmen.

Online terapi (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

21 40 89 60

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Du møder en enkel, ærlig og nede på jorden tilgang. Du får konkrete værktøjer og ord der er til at forstå. Ligeværd og nærvær er centrale ord hos mig. Gorm Lundshøj - Psykoterapeut, Parterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min profil


Her kan du læse om


Terapi     Parterapi     Om mig


Terapi

Hvis noget føles svært i øjeblikket.


Måske har du det svært med dig selv eller med kærligheden.


Ofte hænger de to problemer sammen eller forårsager hinanden. Det ved jeg. Både fra de mange mennesker der har betroet deres store som små problemer til mig gennem årene -- og fra mit eget liv.


Før jeg fortæller hvordan jeg kan hjælpe dig, vil jeg fortælle dig noget andet først.

Selv om du og jeg aldrig har snakket sammen før, tror jeg at jeg ved noget om dig alligevel.


Jeg tror, at du

 • har meget at være glad for - og at mange derfor tror at du altid er glad
 • har dårlig samvittighed når du er ked af det, fordi du synes at du burde være gladere for det du har
 • har gode mennesker omkring dig som du holder meget af, men du når ikke at give dem den opmærksomhed du gerne vil.
 • Når du har det skidt, bliver du også tit ked af det fordi du føler du svigter
 • føler at andre er mere værd end dig og klarer sig bedre end dig

 

 Har du det sådan er det både et problem i forhold til dit parforhold, og når du er alene. Derfor er der god grund til at gøre noget ved det. For du kan få det bedre.


Gennem samtaler kan jeg hjælpe dig, uanset om du kommer alene i psykoterapi, eller om du og din partner går her sammen i parterapi.

 

Skal jeg hjælpe dig af med skylden?

Mennesker der har det skidt, føler tit skyld. Skyld over at de ikke kan løse deres problemer selv. Skyld over at de har de problemer de har. Eller skyld over noget de har gjort eller ikke gjort. Skyld stiller sig i vejen for mange ting. Desværre betyder skylden også at mange ikke tør bede om hjælp fordi de er bange for at blive fordømt.


Det behøver du ikke at frygte hos mig. For jeg har måske selv været hvor du er nu. I hvert fald har jeg talt med mange mennesker som har haft det sådan eller værre. Jeg har lært at vi alle har de bedste intentioner - og når vi ikke lykkes med det, kan der gøres noget ved det.


Hos mig vil du møde en terapeut der lytter og stiller spørgsmål. Og jeg er ikke bange for stilhed. For stilheden giver ro til at mærke efter, og det har vi brug for når vi skal forstå hvad der skal gøres anderledes.


Kontakt mig! Det er helt uforpligtende at snakke med mig. Jeg modtager meget gerne din opringning eller din besked. Du er velkommen.


Parterapi

Brug for parterapi?


Har du og din partner problemer i jeres forhold?


Hvis bare én af jer føler at tingene ikke er som de skal være, så er der grund til at gøre noget. Der er grund til at stoppe op og undersøge hvordan I kommer videre.


Der er et kinesisk ordsprog som jeg er meget glad for. Det lyder: Hvis man ikke skifter retning, så ender man der hvor man er på vej hen.


Parterapi hos mig er en måde at stoppe op og undersøge om noget skal forandres -- om der skal skiftes retning.


Uanset hvilke problemer I har, ved jeg at det ikke har været sådan altid. For så var I ikke blevet sammen -- og I ville højst sandsynligt slet ikke overveje parterapi for at løse problemerne.


Men hvis I har haft problemer i lang tid, kan I måske ikke længere huske hvorfor I i sin tid blev forelskede. Det kan jeg hjælpe jer med at huske - og føle igen. Jeg ved af erfaring at kærligheden er der og altid kan vækkes til live. For jeg ser jævnligt par blive genforenet i kærlighed efter de havde opgivet at de igen kunne have det dejligt sammen. Det er lige stort for mig hver gang.


Når partneren ikke vil med

Det er helt almindeligt at det kun er den ene i et parforhold der vil i parterapi. Er det dig hjemme hos jer, så får du her nogle af de typiske indvendinger jeg hører, og hvad jeg kan finde på at svare når jeg hører dem:

 

Indvending: Det kan vi godt finde ud af selv.

Svar a: Måske, men det behøver vi ikke.
Svar b: Ja, og det skal vi også, men det kunne være rart med lidt hjælp.
Svar c: Kan vi?

 

Indvending: Det er dyrt.

Svar a: Ja, men hvad er prisen for at lade være?

Svar b: Ja. Skal vi holde ferie hjemme i år?

Svar c: Ikke hvis det hjælper.

 

Indvending: Jeg tror ikke på sådan noget.

Svar a: Har du prøvet det?

Svar b: Hvad med at give det en chance. Hvad har vi at tabe?

Svar c: Det er bangebuksesvaret.


Svar til dem alle tre: Hvad foreslår du så?


To ud af tre af de par jeg ser, får det bedre. Når man får det bedre i parterapi hos mig, så får man det MEGET bedre. Positiv forandring og håb opleves mange gange allerede i første time.


Kontakt mig! Det er helt uforpligtende at snakke med mig. Jeg modtager meget gerne din opringning eller din besked. Du er velkommen.

 

Om mig

Jeg har haft praksis på Nørrebrogade 7 i København tæt på Søerne siden 1999, og har det stadig. Efter jeg flyttede til Sydfyn i 2014, kommer jeg her fortsat mandage og tirsdage i ulige uger.


Jeg bor fredfyldt og smukt midt i det skønne Sydfyn sammen med min familie. Mit terapilokale ligger i en istandsat del af den gamle lade -- lidt væk fra beboelsen -- hvor der er den fred og ro som jeg har brug for for at kunne arbejde koncentreret og uforstyrret sammen med de mennesker som kommer i terapi her.


Jeg er gift med Mia og sammen har vi Birk og Bjørn. Jeg har to store børn, Tim og Fie, fra tidligere familieliv.

 

En meget ung terapeut

Jeg blev terapeut tidligere end de fleste. Jeg var færdiguddannet da jeg var 31 år og har dermed over 20 års erfaring.


Det startede med terapi med mine egne problemer. Så blev jeg optaget af at forstå mennesker dybere og bedre, og af hvordan man bedst hjælper når der er brug for det. Det er siden blevet min passion og mit livsprojekt.


Jeg elsker mit arbejde, og det giver mig en dyb tilfredsstillelse. Jeg kan godt lide mandag morgen og glæder mig til at arbejde når ferierne er forbi. Det er et kæmpe privilegie.


Der er dels den medmenneskelige tilfredsstillelse ved at kunne hjælpe et andet menneske. Der er en intellektuel tilfredsstillelse ved at forstå mennesker dybere og få en stadig bedre og enklere forståelse af mekanismerne bag de valg vi bevidst eller ubevidst træffer. Til sidst er der tilfredsstillelsen ved det samvær og den kontakt som det ofte lykkes at skabe i terapitimerne.

 

Mere frihed og meget mere mig selv

For mig startede det på samme måde som det gør for de klienter jeg har nu: Jeg fik brug for at gøre noget ekstra for at være mig selv og finde ro og mere plads i mig selv. Jeg skulle dog lige finde ud at jeg havde det behov.


I 1991 spurgte min daværende kæreste om jeg ville med i parterapi. "Gorm, du er for kedelig", sagde hun. Hun havde ret. Jeg var så optaget af at være rigtig at jeg lammede mig selv - det kom jeg til at indse, forstå og lave om på.


Jeg ville gerne med i parterapi. Den første gang fik jeg en oplevelse af at det jeg havde at sige også var vigtigt. Oplevelsen af at terapeuten virkelig lyttede til mig var særlig. Da vi gik derfra, følte jeg mig rolig og god nok, og vi havde det frit og åbent imellem os.


Parterapeuten hed Olav Storm Jensen og er den dag i dag et særligt menneske for mig. Han er min supervisor, terapeut og nære ven og har efterhånden været det i mange år.


Ny retning


Efter den første parterapi tog vi på en gruppeworkshop med Olav. Det blev livsforandrende for mig. Den altoverskyggende opdagelse var at jeg kan gøre noget ved hvordan jeg har det. Før workshoppen ville jeg have sagt: "Jeg har det fint.", fordi jeg havde det som jeg plejede.


Men på workshoppen fik jeg en dyb indre ro som jeg ikke havde oplevet før. Det var en kropslig følelse af at have fred, plads og være fuld af liv samtidig. Spørgsmålet om jeg var god nok var forsvundet, og jeg var bare til - som mig selv. Det var en fantastisk frihed og lettelse.


Da jeg, dagen efter vi var kommet hjem, gik ned ad Jagtvej på Nørrebro, så alting anderledes ud. Jeg kunne ikke forstå hvad det var som var forandret, og jeg gik og undrede mig. Jeg opdagede at jeg havde rettet mig op og rettet mig ud sådan at jeg så det hele fra et lidt højere sted. Når jeg bukkede mig sammen som jeg plejede, lignede Jagtvej mere sig selv -- men alligevel ikke.


Farverne var kraftigere, luften dejligere at få ned i lungerne, og lyset klarere. Fuglene kunne bedre høres inde på Assistens Kirkegård. Det var vildt fedt og meget anderledes.

 

Jeg var ikke i tvivl - jeg skulle noget mere af det der terapi.


Jeg droppede mit matematik- og fysikstudie for at tjene penge, begyndte at gå fast i terapi, og jeg tog på flere workshops.


Livstemaer

Min selvindsigt voksede i takt med at jeg fik det bedre, og den vokser stadig. Når jeg i dag kigger på de 25 år med selvudvikling, ser jeg nogle hovedlinjer.

 

Jeg kan nogle gange

 • føle mig forkert og utilstrækkelig
 • udsætte og ikke få ting gjort
 • blive stresset
 • sove dårligt
 • føle mig kejtet og genert
 • være stivnet og kontrolleret
 • reagere irritabelt, hidsigt og surt
 • være bange for at virke for kedelig, for selvoptaget, for meget...
 • være bange for andre mennesker
 • overspise

 

Du kender sikkert meget af det fra dig selv -- det gør de fleste mennesker.

 

De nævnte temaer udspringer af følgende dybereliggende problematikker som kan samles i udtrykket lavt selvværd:


Præstationstvang - jeg føler mig ikke god nok og prøver at kompensere ved at være dygtig, klog, sjov, rigtig...

Selvfordømmelse - jeg kasserer mig selv og erklærer mig uduelig

Selvkontrol - jeg styrer og overvåger mig selv for ikke at være ond, selvisk, dum, fjollet, til grin, mærkelig osv.


Det er livstemaer jeg stadig arbejder med når de dukker op i nye forklædninger. Efter 20 år med at hjælpe andre mennesker, ved jeg at dette er helt almindelige udfordringer for os alle sammen.


Min uddannelse og hvad det gav mig

Jeg startede på Olavs psykoterapeutuddannelse i 1998. Uddannelsens helt primære fokus var (og er) deltagernes selvudvikling. 


Jeg fik rigtig mange vigtige indsigter, erfaringer og erkendelser i den tid. Forrest står at 

 • Vi mennesker er lige meget værd - ingen er bedre end andre
 • Vi mennesker vil inderst inde hinanden det bedste, men det kan forvirres ud over alle grænser.
 • Forvirret spejling i barndommen får os til at synes at vi er forkerte.
 • Vi har en sandhedssans - vi ved hvad der er rigtigt og forkert.
 • Vi har alt for svært ved at tilgive os selv vores fejl og gør mange dumme ting på den konto.

 

Jeg går stadig i terapi og supervision hos Olav. Det er hovedårsagen til at jeg har det så godt i dag som jeg har det. Det er også nødvendigt for at jeg kan møde dig som klient som et helt og nærværende menneske og være til stede og høre og forstå hvad der bliver sagt - også mellem linjerne - og give den hjælp der er brug for.

 

Tidligere har jeg

 • læst matematik og fysik på København Universitet
 • arbejdet i en børnehave
 • arbejdet som tømrer
 • læst til datamatiker
 • været direktør i en IT-startup virksomhed

 

Kom i kontakt med mig ved at klikke 'Kontakt mig' knappen øverst oppe.

Skriv meget gerne med spørgsmål og ønsker om uddybning. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Jeg hjælper meget gerne.

Biografi

Erfaringsområder

Angst

Depression

Stress

Udbrændthed

Eksamensangst

Impotens

Vold i hjemmet

Jalousi

Parforhold

Utroskab

Lavt selvværd

Skyld og skam

Sorg og tab

Overspisning

Tvangstanker (OCD)

Fobier

ADHD

Iværksætteri

Krise

For tidlig sædafgang

Incest

Psykisk vold

Mobning

Selvmordstanker

Selvmordsforsøg

Spiseforstyrrelser

Søvnproblemer

Lederudvikling

Afhængighed og misbrug

Afhængighed

Misbrug

Sexafhængighed

Internetafhængighed

TV-afhængighed

Alkoholmisbrug

Cannabismisbrug

Kokainmisbrug

Misbrug af andre stoffer

Pårørende til en misbruger / afhængig

Hypokonder / Hypokondri

Vedvarende psykosomatisk smertetilstand

Psykosomatiske lidelser

Anger management / vredeshåndtering

Børn og vrede

Akut belastningsreaktion

Generaliseret angst

Nervøsitet

Panikangst

Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Flyskræk

Frygt for at dø

Frygt for bakterier og snavs

Frygt for cancer

Frygt for tordenvejr

Højdeskræk

Klaustrofobi

Social angst

Tandlægeskræk

Chok og traume

Barndomstraumer

Choktraumer

Krigstraumer

Ulykkestraumer

Voldstraumer

Bipolare lidelser - tidligere maniodepressiv

Ensomhed

Børn og ADHD

Selektiv mutisme

Motoriske udviklingsforstyrrelser

Stammen

Ledelse

Konflikthåndtering

Uddelegering

Mobning på arbejdspladsen

Work/Life balance

Demens

Kognitive forstyrrelser

Livskrise

Seksuelle problemer

Hæmmet orgasme hos kvinder

Nedsat eller manglende sexlyst

Prostitution

Kønsmæssige og seksuelle diversiteter

Ludomani

Mani

Omsorgssvigt (børn)

Omsorgssvigt (ældre)

Seksuelle overgreb

Par og familie

Familieliv

Barnløshed

Børn og angst

Børn og skilsmisse

Børn og trivsel

Forældrekompetencer

Graviditet

Sammenbragte familier

Efter forældrefasen

Kommunikationsproblemer

Magtkampe

Skilsmisse og brud

Svigt og forræderi

Teenage problemer

Gruppepres

Det modsatte køn

Skoleopgaver og eksamener

Personlig udvikling

Eksistentielle problemstillinger

Følelsesmæssig intelligens

Grænsesætning

Lav selvtillid

Selvfølelse

Tankemønstre

Personlighedsforstyrrelser

Borderline personlighedsforstyrrelse

Narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Paranoid personlighedsforstyrrelse

Selvskade

Abort

Mistet partner

Mistet søskende

Mistet forælder

Mistet barn

Anoreksi

Bulimi

Arbejdsstress

Familiestress

Kronisk stress

Sundhed

Vægttab og overvægtsproblemer

Rygestop

Sygdom og smerte

Kronisk tinnitus

Kroniske smerter og smertehåndtering

Sygdom

Cancer

Pårørende til en sygdomsramt

Uhelbredelig sygdom

Søvnapnø

Søvnløshed

Tværkulturelle problemstillinger og kulturel identitet

Tilpasningsreaktion med adfærdsforstyrrelse

Tilpasningsreaktion med angst og depression

Tilpasningsreaktioner

Virksomhedsrådgivning

Psykisk arbejdsmiljø

Rådgivning om konflikthåndtering

Rådgivning om supervision

Rådgivning og ledercoaching

Stresshåndtering

Medarbejderomsorg

Medarbejderudvikling

Køn

Mand

Klientudtalelser

Nikolaj Gedionsen - "Gorm er fantastisk lyttende, nærværende og irriterende indsigtsfuld! Efter blot den første time følte jeg at jeg havde fået ”noget for pengene”, og kunne gå derfra med en følelse af at have taget et skridt i en mere positiv retning. Hans nøgtern og positive fremgangsmåde er rar og han kan få en til at indse hvilke negative ting man går og bilder sig selv ind. Man skal dog være forberedt på at det kræver at man rent faktisk vil se nogle dybe ting om sig selv i øjnene, og det hjælper Gorm med; uden nogen form for dømmende attitude – kun støtte og indsigt. Jeg kan kun anbefale Gorm på det kraftigste!"  Læs mere  Læs mindre

Helena Koch  - " Gorm har med sit nærvær og sin "ikke-psykolog-agtige" måde gjort en stor forskel for selvfølelsen og livskvaliteten hos flere børn og unge i min omgangskreds. De har følt sig set og forstået af Gorm og beskriver ham som en af de sejeste voksne, de kender. Livet bliver bare lettere og udfordringer enklere efter terapi hos Gorm."  Læs mere  Læs mindre

Lars Schäfer - "Jeg giver Gorm mine varmeste anbefalinger. I en tryg og fri atmosfære arbejder vi med: KONTAKT: er jeg her og har jeg mig selv med? KOMMUNIKATION: er jeg klar og tydelig i min tale eller spiller jeg spil? KROP: er jeg afspændt, trækker jeg vejret langsomt, dybt, roligt og har jeg jordforbindelse? Til syvende og sidst handler det om KÆRLIGHED. Jeg øver mig i at blive bedre til at kunne give det til mig selv og til andre. Det er GULD VÆRD, og for mig er det blevet et livsprojekt."  Læs mere  Læs mindre

Jutta Marie Jessen Hansen - "Stor anbefaling fra et følelsesmenneske der af og til rejser ud i galaksen, men har erfaret at Gorm kan hjælpe mig med at komme hjem igen."  Læs mere  Læs mindre

Jørgen Carlslund - "Gorm har med sin store indsigt, sin ro, viden og erfaring hjulpet mig med at blive bedre til at komme ned i kroppen, blive klogere på mig selv og at finde hoved og hale i følelser, forestillinger og realitet. Det kan jeg varmt anbefale til andre med samme behov."  Læs mere  Læs mindre

Rikke Jepsen - "Jeg har gået i terapi hos Gorm i ca. 3 år. Gorm er en kompetent og skøn terapeut med begge fødder solidt plantet på jorden. Han er omhyggelig og ærlig i terapiarbejdet. Han har en seriøs tilgang til arbejdet med kontakt - med sig selv og med mig som klient. Hvis jeg ikke er i ordentlig kontakt med mig selv, er det der vi starter og det vi tager os af. Han er god til at mærke, om jeg er i kontakt eller om jeg lukker af for min krop og mine følelser. Det gør, at han er svær at “løbe om hjørner med” og snyde. Ovenstående gør, at jeg føler mig fuldkommen tryg sammen med ham og at jeg bliver taget alvorligt. Han er et varmt og kærligt menneske med masser af humor og let til grin og begejstring. Jeg giver ham mine allervarmeste anbefalinger som terapeut, som parterapeut og som menneske."  Læs mere  Læs mindre

Lasse Ankerstrøm - "Jeg har gennem arbejdet med Gorm fået uundværlige værktøjer til at blive mere fokuseret, rolig og glad i alle områder af mit liv. Gorm kan med stor varme og præcision hjælpe med at skille indsigter fra vrangforestillinger, og den grounding, jeg finder, har været skelsættende for min personlige udvikling. Derfor har Gorm mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Christine Revsbech Jensen - "Gorm er utroligt nærværende og krops- og menneskeklog, jordnær og med et lune og en empati der er bemærkelsesværdig og meget prisværdig. Han er den helt rigtige til at hjælpe mennesker tættere på sig selv!Christine Revsbech Jensen"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere