Mo  Elisabeth Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut, Terapeut, Mentor, Stressterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Psykoanalytiker

Mo Elisabeth Hansen

Psykoterapeut, Parterapeut, Terapeut, Mentor, Stressterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Psykoanalytiker

København , Videosamtale , GoMentor 24/7

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Indledende samtale 700 kr. Aftal tid

Den første samtale koster altid kun 600 kr

Individuel terapi 850 kr. Aftal tid

Forløb med tre parterapisessioner 3.300 kr. Aftal tid

Ungeterapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Forløb med 3 individuelsessioner 2.400 kr. Aftal tid

Familieterapi 1.300 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Videosamtale (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er cand.pæd.psyk. og psykoterapeut der tilbyder omsorgsfuld og nærværende terapi Mo Elisabeth Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut, Terapeut, Mentor, Stressterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Psykoanalytiker

Beskrivelse

Jeg tilbyder nærværende og omsorgsfuld terapi til enkeltpersoner, par, familier og unge.


Du/I kan hos mig bl.a. få hjælp til at forstå og bearbejde svære følelser, handlinger og hændelser, til at bryde fastlåste handlemønstre eller komme ud af modløshed, ensomhed eller magtesløshed.


Hos mig vil du få et frirum, hvor der vil være fuldt fokus på DIG og det der optager dig!


Du vil blive mødt, præcis som du er og med al din "bagage". Gennem vores samtaler vil du forstå dig selv bedre og få en oplevelse af, at tingene falder på plads.


Målet med den terapeutiske samtale er at skabe øget klarhed og opmærksomhed på dine behov.


Sammen finder vi frem til de ændringer, der kan gøre den forskel, du har brug for i dit liv.Jeg er uddannet cand.pæd.psyk. fra Danmarks Pædagogiske Universitet og jeg er eksamineret par- og familieterapeut fra Dansk FamilieTerapeutisk Institut. 


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 


Jeg har klinik på Gunløgsgade 62 på Islands Brygge. Jeg har åbent alle hverdage og hveranden weekend. Jeg har aftenåbent torsdag-søndag i ulige uger og mandag+tirsdag i lige uger.  

Biografi

Erfaringsområder

Parforhold

Jalousi

Par og familie

Identitetskrise

Kommunikationsproblemer

Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Krise

Lavt selvværd

Skyld og skam

Skilsmisse og brud

Tilknytningsproblemer

Svigt og forræderi

Selvdestruktiv adfærd

Tvangstanker (OCD)

Eksistentielle problemstillinger

Angst

Fobier

HSP, særligt sensitive personer

Angstlidelser

Social angst

Panikangst

Chok og traume

Dating

Depression

Ensomhed

ADHD

Konflikthåndtering

Livskrise

Køn og seksualitet

Kønsmæssige og seksuelle diversiteter

Seksuelle problemer

Hæmmet orgasme hos kvinder

Overgreb og mishandling

Dissociative lidelser

Fysisk mishandling

Incest

Omsorgssvigt (børn)

Psykisk vold

Seksuelle overgreb

Vold i hjemmet

Børn og angst

Børn og skilsmisse

Forældrekompetencer

Opdragelse

Overdreven søskendejalousi

Sammenbragte familier

Teenage problemer

Mobning

Personlig udvikling

Følelsesmæssig intelligens

Grænsesætning

Introvert

Kreativitet

Lav selvtillid

Livsændringer

Målsætning

Motivation

Selvfølelse

Spirituel udvikling

Tankemylder

Tankemønstre

Personlighedsforstyrrelser

Relationsproblemer

Selvskade

Cutting

Sorg og tab

Spiseforstyrrelser

Stress

Sport

Familiestress

Kronisk stress

Sundhed

Målsætning (sundhed)

Motion og motivation

Pårørende til en sygdomsramt

Søvnproblemer

Tilpasningsreaktioner

Tilpasningsreaktion med angst og depression

Tilpasningsreaktion med adfærdsforstyrrelse

Personlighedstest

Arbejdspladsvurdering

Medarbejdertrivsel

Erhvervspsykologisk rådgivning

MUS

Psykisk arbejdsmiljø

Rådgivning om konflikthåndtering

Rådgivning om supervision

Medarbejderomsorg

Stresshåndtering

Tilbage efter sygdom

Medarbejderudvikling

Sprog

Dansk

Engelsk

Andre ydelser

Corona Online hjælp

Klientudtalelser

Ulrik og Hannah - "“Vi har været hos Mo i omkring 8 måneder. Mo hjalp os med at være ærlige. Min mand havde et misbrug, som lå som en skygge indover vores forhold. Vi b brugte måske fem sessioner på at tale om tillidsbruddet, det svigt jeg følte, men også om min mands ensomhed og hvorfor han drak i smug. Jeg oplever Mo som indsigtsfuld, skarp, meget empatisk, lyttende, og med et overblik. Vi har begge følt os meget set og vi turde lade os bevæge i hendes rum, og nok af den grund lade os bevæge i vores liv.""  Læs mere  Læs mindre

Rebecca - "“Mo har et overskud og et blik og tilstedeværelse i rummet, der virkelig kan åbne blokeringer og skamfuldhed. Hun er ærlig og har et fantastisk klarsyn. Mange terapeuter tror, de skal “fixe” en hel masse, men Mo er nærmest fordomsfri og jeg kan bare være med det, der opstår i mig. Mo virker ikke som en terapeut med sin egen dagsorden, men som en der skaber de rigtige rammer ud fra en god intuition og situationsfornemmelse.”"  Læs mere  Læs mindre

Louise - "“Mo er enormt tilstede og indlevende i sit arbejde. Vi har simplethen fået så meget ud af forløbet. Mo får altid fokuseret og koncentreret samtalen om det der er vigtigt og relevant for mig. Hun bliver ved med at spørge ind til mig, på en måde som får mig til at reflektere. Jeg oplever at vi nærmest kan nørde væsentlige emner i mit liv sammen, man føler virkelig Mo går i dybden med enes problemstillinger. Jeg fik meget hurtigt en stor tillid til Mo. Hun har givet mig et indblik i mod, motivation og vores individuelle måde at se verden på. Jeg kan varmt anbefale Mo.""  Læs mere  Læs mindre

Jacob - "“Mo er en fantastisk terapeut! Og et ekstremt ærligt, klogt og kærligt menneske at være sammen med. Hun har en meget nærværende, omsorgsfuld, intuitiv og jordbunden tilgang til terapien. Hun har igennem hele mit forløb været i stand til at fornemmer og sætte ord på, hvad jeg behøvede eller hvilke værktøjer/teknikker, der kunne være hjælpe mig. Det er som om hendes terapi virkede lige til mig.""  Læs mere  Læs mindre

Nanna - "“Mo lytter så man føler hun næsten kan se ind i en. Hun hjalp mig med at arbejde med de temaer og den frygt der, ubevist, har styret mit liv. Ved at insistere på at vi fokuserede på situationen her og nu, blev de problemer jeg har kæmpet med konkrete, håndgribelige og derved mulige at løse. Jeg følte mig virkelig godt tilpas hos Mo, fra første gang jeg kom i hendes klinik. Jeg kan varmt anbefale Mo”."  Læs mere  Læs mindre

Jannie og Thomas - ""Vi havde forsømt vores parforhold, som vi havde haft i over 10 år og givet os 2 børn. Vi var i krise og befandt os i en nedadgående spiral med dårlig kommunikation, utroskab og mange tillidsbrud. Vi anede ikke, hvordan vi skulle komme videre herfra. Mo skabte den ramme vi kunne tale under, og så vi kunne vende spiralen til at være opadgående. Mo hjælp os med at insistere på en god kommunikation, hun forklarede os gang på gang om vores forskelligheder, både ud fra køn, opdragelse, erfaringer og lign. Vi gik hos Mo i et halvt år, og vi kan roligt sige at det reddede vores forhold, som undervejs var meget tæt på at gå i stykker. Vi håber at Mo må hjælpe andre par med at komme ud af fastlåste mønstre og nå ind til hinanden igen. Hun har vores varmeste anbefaling.""  Læs mere  Læs mindre

Sabrina - "“Mo er utrolig nærværende, og jeg har virkelig haft følelsen af, at hun har stået ved min side hele vejen, og der har bestemt været både gode og mindre gode tider. Hver gang jeg har været i terapi hos Mo, er jeg gået derfra med et løftet hoved, en tro på mig selv og mine muligheder. Jeg er super taknemmelig for den fremgang, jeg oplevede og måden hun fik mig til at se tingene fra et andet perspektiv. Mo sørger for, at du går fra hende med en håbefuld eller opløftet stemning. Også i dage, hvor du ikke har en terapitid. Det er sjældent, man møder en SÅ opmærksom terapeut som Mo. Hun ser hele dig, er så forstående på en kærlig og oprigtig måde. Du griner også meget, når du er i selskab med Mo. Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger, og føler mig meget taknemmlig over at have mødt hende.""  Læs mere  Læs mindre

Peter - "Min kæreste kontaktede Mo fordi hun mente at parterapi var vores eneste mulihed for at finde sammen igen. Og hun havde sgu ret! Efter vi har fået hjælp hos Mo taler vi meget bedre sammen. Vi skændtes stadig, men vi hæver ikke stemmerne og lytter mere til hinanden. Vi er blevet bedre til at forstå hinaden og give hinaden plads. Jeg føler min kæreste aceptere mig nu Mo hjalp os med at bryde nogle af vores dårlige mønste (specielt mine). Jeg synes det var ok hårdt at kigge på min egen fejlog tale om mine mindre pæne sider, men både min kæreste og jeg forstår mig bedre nu og min kæreste elsker mig stadi, selom jeg har været ærlig omkring mine grime sider. Jeg kan igen mærke hvor meget jeg elsker min kæreste og har lyst til at bo med hende igen Jeg tror aldrig, jeg har følt mig så forstået som hos Mo, hun kunne bare se hvordan jeg var skruet sammen. No judgment - she's Got your back Tusind tak for det du har gjort for os Mo, det var en kæmpe hjælp i en hård tid. "  Læs mere  Læs mindre

Maria - "Hej Mo Bi har begge skrevet en anbefaling. Tak Vi søgte parterapi hos Mo, da vi følte det var sidste udvej for os. Da vi startede hos Mo, havde vi været sammen i 8 år og havde 3 delebørn tilsammen. Min mand var flyttet tilbage i sin gamle lejlighed med hans datter. Det sidste år havde været et mareridt imellem os. Min kæreste var mig utro for ca. 2 år siden, jeg har nok aldrig tilgivet det. Jeg følte fra første session hos Mo, at hun havde en oprigtig interesse og ønske om at hjælpe os. Jeg var tryg ved at vise min sårbarhed og det var en kæmpe lettelse, da jeg længe havde været i fuldstændig kontrol. Vi har nu været hos Mo fire gange og min kæreste og hans datter har besluttet sig for at flytte tilbage til os igen. Yes!! Mo’s støtte gennem denne svære tid, hvor vi har skulle kæmpe os tilbage til et sted, hvor der var tillid og ærlighed og sætte ord på vores grænser, ønsker og drømme, har været vores holdepunkt. Jeg kan kun varmt anbefale Mo, og vi ville begge til enhver tid henvende os til hende igen, hvis vi kommer i uvejr igen. Mo du er 100% dig selv, du bruger humor på en rigtig god måde i dine samtaler, og så er du ikke bange for at give af dig selv, det gør det så befriende at åbne op for sine egne skyggesider i dit selskab. Jeg kender også andre, der har været i terapi hos dig og de taler så godt om det. "  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg, videoer og artikler fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.