Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

Andreas Mouritzen

Psykolog, Mindfulness instruktør

Videosamtale , GoMentor 24/7

13 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Samtaleterapi Over Telefonen (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Ring eller skriv til mig, det er altid første skridt. Så har vi mulighed for at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig! Det skal jo give mening, og du skal have følelsen af, at du får både det der er nødvendigt og det du ønsker.


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Det starter her, hvor du bliver hørt, set og forstået. Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaler over telefonen


Når dine tanker og dine følelser begynder at gøre ondt, så begynder vi ofte at føle os helt alene, som om vi kigger på ude fra, og ikke rigtig føler vi hører til. I disse tider opstår der nogle helt specifikke behov, og gamle ting kan komme på besøg, og her skal du ikke være alene om det!


Diagnoser, virksomheder, og hvad end dit liv byder dig!


Som psykolog har jeg erfaring med et utal af forskellige udfordringer, problemstillinger, situationer og diagnoser. Det er kan lade sig gøre, fordi følelser og tanker ikke er så forskellige fra person til person. Og det er altid de to ting der bestemmer, hvilken oplevelse man har.


Ofte møder jeg mennesker der nu befinder sig et sted i livet, hvor alt føles meningsløst og trist. Der er mange årsager til det, men dem jeg møder tit er:

- Angst og depression

- Manglende grænsesætning

- Traumer

- Overvældende følelser

- Spirituel tumult


Disse ting findes over alt. De tilhører ikke en specifik diagnose eller arbejdsplads. I stedet kan du være sikker på, at så snart du står i situationer der er overvældende, så er det pga dine tanker og følelser, og her kommer jeg ind. Det er her der er brug for hjælp, fordi den slags løser sig ikke af sig selv. Den kan godt gå væk for en stund, men så vender den tilbage.


Jeg kan bedst forklare det sådan her: Hvis et barn på 5 år falder og slår sig. Der kommer en hudafskrabning på knæet ,og det begynder at græde. Hvad har barnet brug for lige her? Svaret er trøst, kærlighed eller omsorg. Altså der er flere ord for den samme ting.

Men ingen af disse ting får smerten til at stoppe. Det gør stadig ondt i knæet, men det skaber en tryg base, hvorfra barnet er i stand til at rumme denne oplevelse. Og den base opstår, når barnet psykisk og emotionelle behov mødes.


Vi har brug for det samme. En base, hvorfra det er trygt at opleve vores egen bagage og få den nødvendige indsigt, så vi bedre kan navigere det der sker i vores liv.


Det betyder for dig, at hos mig der kommer du til at mærke ting, og du bliver klogere og mere indsigtsfuld omkring dig selv. Over tid, kommer du til at erfare, hvad det betyder at mærke en indre accept af, hvem du er, og hvad du har med dig fra fortiden.


Lidt om mig


Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Århus Universitet. Jeg har 15 års erfaring med at have klienter. Jeg er har arbejdet som psykolog i 8 år. Et par i psykiatrien og resten som privatpraktiserende, hvor jeg har hjulpet tusindvis af klienter med at håndtere alt fra start af virksomhed til dødsangst!


Nogle ved, hvad de er skabt for, og for mig er det at hjælpe folk på den her måde. Så du kan lære rigtig meget om dig selv, og samtidig erfare hvordan dine følelser kan opleves på en ny måde. Jeg bruger rigtig mange værktøjer med afsæt i kognitiv psykologi, mentalisering, imago, mindfulness og menneskelige behov.


Hvis du er mere nysgerrig, så kontakt mig her på siden, og så finder vi ud af, hvad der passer til dig.

Biografi

Erfaringsområder

Depression

Panikangst

Stress

Akut belastningsreaktion

Lav selvtillid

Skilsmisse og brud

Ulykkestraumer

Generaliseret angst

Tvangstanker (OCD)

Nervøsitet

Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Eksamensangst

Social angst

Voldstraumer

Sundhed

Dating

Krigstraumer

Jalousi

Svigt og forræderi

Utroskab

Kommunikationsproblemer

Graviditet

Opdragelse

Eksistentielle problemstillinger

Følelsesmæssig intelligens

Lavt selvværd

Målsætning

Motivation

Relationsproblemer

Selvfølelse

Spirituel udvikling

Tankemønstre

Tilknytningsproblemer

Borderline personlighedsforstyrrelse

Dependent personlighedsforstyrrelse

Ængstelig personlighedsforstyrrelse

Skizofreni

Cutting

Selvmordsforsøg

Selvmordstanker

Abort

Mistet barn

Anoreksi

Bulimi

Overspisning

Målsætning (sundhed)

Motion og motivation

Rygestop

Vægttab og overvægtsproblemer

Tilpasningsreaktion med angst og depression

Mandeterapi

Angst

Angstlidelser

Dødsangst

Præstationsangst

Anger management / vredeshåndtering

Balance

Autensitet

Barndomstraumer

Traume

ADHD

Indre ro

Work/Life balance

Time Management

Iværksætteri

Identitetskrise

Livskrise

Krise

Kærlighed

Livsglæde

Omsorgssvigt (ældre)

Psykisk vold

Seksuelle overgreb

Vold i hjemmet

Barnløshed

Kærlighedsmønstre

Kærestesorger

Magtkampe

Personlig udvikling

Kreativitet

Grænsesætning

HSP, særligt sensitive personer

Livsændringer

Tankemylder

Økonomisk frihed

Selvdestruktiv adfærd

Introvert

Personlighedsændring

Psykisk sårbarhed

Selvindsigt

Selvskade

Skyld og skam

Sport

Arbejdsstress

Familiestress

Kronisk stress

Udbrændthed

Økonomisk stress

Studievalg

Studiemotivation

Studie

Uhelbredelig sygdom

Sygdom

Cancer

Kronisk sygdom

Handicap

Tilpasningsreaktioner

Medarbejdertrivsel

Psykisk arbejdsmiljø

Erhvervspsykologisk rådgivning

Corona

Klientudtalelser

Maria - "For en del år siden blev jeg alvorlig syg, og jeg har siden da været hos forskellige psykologer, som gav mig med en masse konkrete redskaber til mit ‘nye liv’. Det har alt sammen været fint og brugbart, men der manglede noget. For hvem er man, når man mister sin identitet, hvordan håndterer man den sorg og vrede man føler, når livet lige pludselig bliver revet i stykker, og intet er som det var før? Da jeg kontaktede Andreas, havde jeg et konkret ønske. Jeg søgte et Quick Fix, for hvordan skulle han kunne hjælpe mig dybere end hvad andre psykologer havde? Der gik ikke mange minutter før Andreas begyndte at kradse godt i overfladen og efter den første time stod det mig klart, at det Quick Fix jeg søgte, ikke fandtes. Kun gennem bearbejdning af de traumer og en forståelse af min identitet, og accept, kunne jeg komme videre. Andreas har fuldstændig ændret mit tankemønster og tilgang til mig selv. Jeg står tilbage med et sind, der er mere i balance og jeg ser ikke længere tilbage og tænker ‘der var en gang, hvis bare alt kunne blive som før’. Jeg står tilbage med en dybtfølt accept af min tilstand og en fornyet glæde over mit liv. Når man går til psykolog har man en ide om, at man skal gå der fra med en masse redskaber, men i virkeligheden har det for mig mere været en form for ændring af sindet. Det er ikke sådan når samtalen slutter med Andreas, så har du løsningerne. Men i løbet af nogle dage så har din underbevidsthed bearbejdet det I talte om, og pludselig mærker du ændringerne. Det er den vildeste følelse. Andreas er bund ærlig. No bullshit kind of guy. Men samtidig vanvittig behagelig at tale med. Han giver noget sig selv, når man taler, og det er virkelig rart, for man viser sin sårbareste side af sig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Andreas. Og jeg ved, jeg kommer til at kontakte ham igen, når jeg får brug for det. Tak Andreas!"  Læs mere  Læs mindre

Maria - "Andreas' hjælp er den bedste investering jeg har gjort. Egentlig havde jeg givet op på at få hjælp fra en psykolog, fordi de fleste er lige kedelige og lige uopfindsomme. Under min første samtale meldte jeg klart ud, at han fik én chance - og han var den sidste der fik en. No pressure. Da jeg kom til Andreas anede jeg ikke hvad jeg ville med mit liv, hvordan jeg skulle vende min ikke eksisterende selvtillid, eller at det at komme af med mit angst, overhovedet var en mulighed. Efter et forløb på fire måneder, og fede samtaler har jeg ro - i alle celler af kroppen. Jeg er oprigtigt rolig og glad; jeg har lagt en plan for mit liv, selvtilliden blomstrer og angsten er en lummer dame som hører fortiden til! Jeg vil altid anbefale at tage en snak med Andreas. Det er guld værd. "  Læs mere  Læs mindre

Mia - "Jeg er så utroligt glad og taknemmelig for, at jeg fandt frem til Andreas, for efter 4 samtaler (inkl. den første gratis samtale) er der sket en kæmpestor og ret hurtig transformation i mig. Jeg troede, at jeg skulle ind og arbejde og grave dybt i min barndom for at finde nøglen til et angstfrit liv. Men allerede efter den første samtale med Andreas, var fortiden trevlet op og vejen fremad var rimelig hurtig at finde gennem de 6 behov, som Andreas arbejder ud fra. Hos andre psykologer har jeg kunnet sidde og gemme mig lidt og egentlig bare tale psykologen efter munden, men det er der ikke en chance for hos Andreas, på trods af, at man ikke sidder ansigt til ansigt med ham. Han er lige tilpas hård i filten, ærlig og vedholdende til, at jeg blev ærlig over for mig selv, og det er i virkeligheden dét, der bliver nøglen og vejen til et meningsfuldt liv for mig. Jeg kom til Andreas og søgte redskaber, fordi jeg ikke følte, de andre psykologer havde givet mig noget, jeg kunne bruge. Men Andreas fik mig til at se, at det er min egen handlekraft, der er det største værktøj, og det er utrolig powerfuldt. "  Læs mere  Læs mindre

Julie - "Mit forløb med Andreas er det bedste jeg personligt har gjort for mig selv. Ærligt! Jeg har tilbage i 2013 haft en depression, som tiden tog sig af, men i slut 2019 kom der endnu én bragende ned, som fra en skyfri himmel, igennem hele min krop. Jeg kunne intet holde i mig af hverken mad eller drikke, min krop var i alarmberedskab, og jeg vidste ikke HVORFOR. Men det var forfærdeligt. Lige indtil jeg tog kontakt til Andreas.. - Tak, for at sige det lige ud: " Vil du vide hvad det er?" (Hvad jeg fejlede/hvad der var galt, for jeg vidste det ikke selv) Det var startskuddet til en helt fantastisk rejse mod at opbygge mig selv igen. Jeg glemte fuldstændig at have det dårligt for hver gang vi talte sammen. Telefonen var nok, jeg kunne mærke nærværet og se ham for mig. Og for hver samtale vi har, går der et lys op for mig, jeg troede jeg kendte mig selv 100%. Men heldigvis er der plads til at blive klogere. Jeg fik det godt efter ca. 5 samtaler, men jeg holder stadig fast i Andreas, fordi han er så hamrende dygtig. Jeg føler mig tryg og stoler fuldt ud på ham. Hvis du sidder derude, føler dig alene, deprimeret, angst, eller værre.. Så ræk hånden ud til Andreas.?? Han er der for dig og giver ikke slip før du selv er klar. Tak for dig A. Du har vendt min verden så jeg igen kan være noget for min kæreste, søn, familie, venner og ikke mindst mig selv.? "  Læs mere  Læs mindre

Kristina - "Det er nu ved at være et halvt år siden, jeg havde min første samtale med Andreas, og det har uden overdrivelse været det smukkeste halve år af mit liv. Jeg har ikke ord for, hvor stor en forskel, vores samtaler har haft for mig, og jeg mærker den dybeste taknemmelighed for den enorme udvikling og proces, han har hjulpet mig med. Hvad der startede med en tøvende samtale om en gammel angst der hang ved, blev til et halvt år med udvikling på alle fronter af mit liv. Det er mange, mange snakke siden jeg kom ud over angsten, men siden da har Andreas hjulpet mig med at endevende stort set alle aspekter af mit liv, og han har givet mig redskaber til at være den absolut bedste udgave af mig. Af hjertet, tak ❤ "  Læs mere  Læs mindre

Susan - "Jeg har været så heldig at finde Andreas på Go Mentor. Efter 2 år med mere eller mindre angst, og efter at have prøvet psykolog ca. 15 timer uden effekt. Efter at have prøvet angst medicin i 4 mdr, vejrtrækningen, yoga, total omlægning af mit liv, mindfulness samt meditation, tænkte jeg, hvordan får jeg styr på det her. Jeg valgte Andreas grundet hans uddannelse og indsigt i kognitiv terapi. Jeg benyttede mig af tilbuddet på 20 min. Gratis samtale, for at finde ud af, om vi havde kemi. Allerede efter disse 20 min. Følte jeg en utrolig ro. Andreas er tilstede, og ved lige, hvad der skulle til for at hjælpe mig. Første samtale varede godt 2,5 timer, og her fik jeg et gevaldigt skub i den rigtige retning. Jeg fik en aha oplevelse, og begyndte at forstå, hvor enkelt det er, at slippe fri af angsten. Min angst har været ved mange mennesker, besøg hos læge, møder hvor jeg skulle møde andre og performe. Altså en form for præstationsangst samt sygdomsangst. En mærken efter hele tiden, i stedet for bare at være. Efter 3 samtale har jeg ikke haft angst mere. Kroppen prøver til stadig, men de er let for mig nu at sige nej til angsten, for som Andrea har lært mig, der er ikke noget alternativ. Det er mig, der styrer mit liv, jeg fejler ikke noget, men han har lært mig at flytte fokus over på andre, mere vigtige ting. Andreas er utrolig nærværende, lyttende og særdeles nysgerrig på andre mennesker. Han er tilstede og man får en følelse af, han er der for dig, samtidig med, jeg synes han er utrolig dygtig, til det han gør. Jeg vil anbefale Andreas, til alle dem, der har brug for et skub i den rigtige retning."  Læs mere  Læs mindre

Helene - "Jeg faldt over et af Andreas opslag på Facebook, hvor man kunne få en gratis telefonsamtale. Jeg tænkte- hvorfor ikke? Jeg har en del at arbejde med og tog chancen. Andreas viser sig at være en utrolig motiverende mand. Han er meget rolig, nærværende og kanon dygtig! Han har styr på både teorien og følelserne og han ved lige hvordan han blidt (eller lige på) skal skubbe lidt for at få de følelser frem der gemmer sig helt inde i maven. Jeg ser frem til hver en samtale med spænding i maven, for jeg synes det er så produktivt og jeg får virkelig noget at arbejde med.Ham får min varmeste anbefaling!"  Læs mere  Læs mindre

Casper - "Efter startet forløb hos Andreas, har jeg lært mere om mig selv, om hvordan mennesket og derved også hvordan jeg fungerer, psykisk. om hvordan jeg reagerer, og hvorfor jeg reagerer således. Og arbejder løbende og efter behov på de værktøjer der skal til for at komme ind til problemstillingen. Jeg syntes Andreas har været god til at komme ind til sagens kerne, samt givet mig nogle værktøjer til at kunne håndtere situationerne når man står i dem. For mig som aldrig har været hos en psykolog før, og har klaret det via telefon af 30-40 minutter, passer det desuden fantastisk med mit skema."  Læs mere  Læs mindre

Line - "Jeg har virkelig været glad for mit forløb ved Andreas. Endelig har jeg mødt en anderledes psykolog der kan forstå mig og hjælpe mig med de rette metoder til at få styr på alle de dårlige tanker i hovedet. Der var lige pludselig personligt nærvær og engagement fra en psykolog af som virkelig var givende for mig. Det virkede i hvert fald. Jeg lyttede li pludselig. På kort tid har jeg følt mig set, forstået og hjulpet. Og samtidig har jeg fået nogle værktøjer til at navigere rundt i mine tanker. Hvilket jeg bruger hver dag. Der kan jo faktisk være ro i livet. På trods af man lever med et stressfuldt job. Jeg er slet ik tvivl om at Andreas er den psykolog jeg vil bruge fremadrettet. Min mand er vildt glad for mine samtaler med Andreas. Han kan hver gang mærke at det rykker noget i mig. Og at jeg blir mere rolig og glad. Noget han selv har prøvet på i mange år men aldrig er lykkedes med. Men vil så også sige at det hjælper, og er så meget nemmere at åbne sig når det foregår over tlf. I stedet for et klinisk værelse man skal gå ind i. Som bare indikerer. Du jo syg så."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Da jeg tilfældigvis faldt over Andreas på Facebook var jeg træt, udmattet og opgivende. Mange år med 4 børn præget af alvorlig livstruende sygdom, diagnoser, konflikter og kaos, en skilsmisse der drænede for de sidste kærlige kræfter og et vanvittigt opslidende forhold til et barn med ondt i sjælen satte nu sit præg på mig. Den kvinde jeg er gik i opløsning, smuldrede som et sandslot og blev revet med af bølgerne.2 samtaler med Andreas har jeg haft. Jeg er glad helt ind i maven, jeg mærker mig selv igen og jeg mærker min datters smerte, men nu uden selv at kollapse og jeg vågner igen hver morgen med en varm følelse af guld i maven, for nu ved jeg at det kan ændres - også selv om det måske vælter en gang imellem."  Læs mere  Læs mindre

Camilla - "Glæden er blevet mit fokuspunkt! Hej jeg hedder Camilla og er 22 år. Jeg har i en længere periode haft det rigtig dårligt psykisk og har hverken haft overskud til at søge glæden eller se glæden i mit liv. Jeg har prøvet mange forskellige ting, for at få glæden tilbage, men synes jeg har mødt en mur hver gang. På et tidspunkt er der en, der presser mig til at ringe til Andreas, men jeg var meget skeptisk og orkede ikke prøve mere, for jeg havde allerede en hypotese om, at det igen ville være en mur jeg ville løbe ind i. Men jeg endte med at gøre det på grund af pres. Det viser sig, at Andreas lige var den hjælp jeg havde brug for! Det Andreas kan, er at han igennem samtalen, fik vendt mit fokuspunkt. Mit fokus har i lang tid været, at jeg ikke kunne finde ud af noget og var intet værd. Men Andreas motiverede mig til, at vende mit fokuspunkt til at være glad, hvilket gør at hver dag kommer der mere og mere glæde ind i min hverdag, og giver mig selv lov til at være glad. Når jeg snakker med Andreas handler det ikke om hvor synd det er for mig, men om at jeg har et valg og indflydelse på mit liv, så hvis jeg vil ændre noget så skal jeg selv gøre det, og hertil har Andreas hjulpet mig. Han har givet mig den støtte jeg havde brug for, metoder jeg kunne bruge og redskaber til at opnå det liv jeg gerne vil have. Jeg har altid gået og håbet på, at der på et tidspunkt ville komme nogen der kunne hjælpe mig, og fortælle mig hvad jeg skulle gøre, så alt kunne blive godt. Men gennem Andreas har jeg fundet ud af, at det er mig selv der er herre over mit liv, og derfor skal jeg selv skabe det liv jeg vil have, det var der ikke andre der kunne komme og gøre. Det krævede at jeg ændrede min tankegang og så mit liv med et nyt perspektiv, og det har Andreas hjulpet mig med at se. Ting man synes er svære og uoverskuelige får Andreas til at virke spændende, simple og overskuelige. Andreas ligger meget vægt på, at han sammen med mig finder ud af, hvad der er mine behov, og hvordan jeg får dem opfyldt. Han er en humør bombe og det er svært at forklare, hvad det er der gør at en samtale med Andreas virker, men min konklusion må være, at det er Andreas som person der gør det. Hans væsen er rolig, glad, energisk, nysgerrig, empatisk, varmt, engageret og autentisk. Efter min første samtale med Andreas var han allerede kommet ind i mit hoved, fordi gennem hele samtalen med ham, havde han haft energi til at få mig til at grine, lige når jeg var ved at tude. Så hver gang jeg havde lyst til bare at ligge mig ned og tude, fik han mig til at grine selv om han ikke var tilstede, men hans stemme var trængt ind i mit hoved, og jeg kunne høre de ting han sagde. Andreas har helt klart været vendepunktet i mit liv. Det er ikke fordi jeg lever et liv på røde roser, men jeg har fået metoder til hvordan jeg kan skabe et liv på røde roser, og hvordan jeg håndter det at være ked af det. Det der er det bedste ved at snakke med Andreas, er at han bruger sig selv og sin personlighed. Man føler ikke han sidder med et papir foran sig, med de ting han har lært han skal sige og gøre, men han høre på hvad man siger, og ud fra det snakker han og bruger sig selv personligt til at hjælpe en med at opnå sine mål. Det gør det nemmere at vise hvem man selv er, især fordi at samtalen foregår over telefon så man kan sidde og ligne lort i sin seng og bare snakke uden at skulle have overskud til at møde op et sted og se okay ud. Der er rum for at kunne være afslappet og vise hvem man er uden at skulle tage en maske på. Jeg kan kun varmt anbefale Andreas og jeg tror aldrig du vil fortryde at tage kontakt til ham!"  Læs mere  Læs mindre

Emilie - "Jeg kontaktede Andreas fordi jeg ganske simpelt havde brug for en at tale med. Jeg stod midt i en konflikt som jeg ikke kunne finde hoved og hale i, til trods for at jeg var centrum for det hele. Ingen af de som var en del af det ville tale med mig og jeg kunne på ingen måde forstå hvorfor de handlede som de gjorde. Konflikten eksisterer stadig, men jeg har gennem få samtaler med Andreas fået en større forståelse for hvordan jeg kan navigere i det. En af de ting jeg blandt andet bruger dagligt er “bedre spørgsmål giver bedre svar” Andreas har givet mig redskaberne til at komme videre til det liv som jeg gerne vil leve og selvom der stadig er et stykke vej så ved jeg hvilken retning jeg skal i. Jeg har lært at forstå mine egne og andres behov. Det har ikke bare været en samtale med en psykolog eller coach, for mig har det betydet en livsstilsændring. Et nyt mindset. Jeg sætter kæmpe stor pris på det jeg har lært af Andreas og jeg ser frem til at han fremadrettet skal være min co-driver mod et bedre og mere givende liv."  Læs mere  Læs mindre

Jeanette - "Jeg har haft fornøjelsen af at have en samtale med Andreas og jeg må nok erkende jeg var lidt skeptisk omkring det, men jeg ville give det en chance. Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Det lykkedes Andreas indenfor kort tid at ændre mit syn på mit liv og han gav mig lysten til at gøre noget ved det Han var så behagelig og samtidig have et smil på læben som gjorde at jeg hurtigt følte mig tryg ved ham.. Jeg har siden jeg snakkede med Andreas kun haft gode dage og det kan familien også mærke. Jeg fortryder på ingen måde at jeg tog snakken med Andreas og jeg har tænkt mig at fortsætte mit samarbejde med ham fordi jeg kan mærke han hjælper mig i den rigtige retning og giver mig de rette værktøjer til det. Jeg kan klart anbefale Andreas til andre og håber virkelig også at de andre han hjælper har lige så stor gavn af ham som jeg har Uden Andreas var jeg ikke kommet så langt Han er fandme dygtig!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.