Annette Thomsen - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Supervisor, Mentaltræner, Mindfulness instruktør

Annette Thomsen

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Supervisor, Mentaltræner, Mindfulness instruktør

Nørresundby , GoMentor 24/7

10 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi/coaching 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med lægehenvisning 600 kr. Aftal tid

Parterapi 1.150 kr. Aftal tid

Familie samtale/rådgivning 1.150 kr. Aftal tid

Samtaler for studerende 600 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Familie samtale/rådgivning (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

Samtaler for studerende (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med lægehenvisning (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Annette Thomsen - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Supervisor, Mentaltræner, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Indsigt og udvikling med (k)ærlig vejledning


At arbejde med sig selv kræver stort mod og engagement, og ikke mindst en lyst til at forstå og måske forandre hvad der sker, når livet pludselig byder på uventede og måske ubehagelige overraskelser, der vælter hele vores hidtidige livssyn.


Vi har alle beredskab til at tackle livets vilkår – men nogle gange er disse vilkår så langvarige, at der kan blive brug for professionel hjælp.


Mit navn er Annette Thomsen, og jeg er uddannet terapeut, coach, stresskonsulent og mindfulnessinstruktør, og har efterhånden 25 års erfaring med udvikling og vejledning, når livets uforudsigelighed indhenter os.

 

 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • Sygdom
 • Skilsmisse
 • Når vores børn mistrives
 • Når familien mistrives
 • Mobning
 • Teenageproblematikker
 • Svigt
 • Fertilitetsproblemer
 • Mister jobbet
 • Karriereafklaring/skifte
 • Pension og hvad så
 • Dødsfald
 • Sorg og tab
 • Eksistentielle problemstillinger

 

Listen er lang over begivenheder vi ikke selv kontrollerer – og som jeg oftest får henvendelser omkring – livsvilkår som ingen undgår at møde, og som vi ind imellem mister fodfæstet i forhold til, og derfor kan have brug for at søge professionel hjælp – for at komme videre.


Jeg tilbyder bl.a.

 

 • Individuel terapi
 • Parterapi
 • familieterapi- og rådgivning
 • Coaching individuelt og i grupper
 • Stresscoaching individuelt og i grupper
 • Mindfulness individuelt og i grupper
 • Til både unge, voksne, pårørende og ældre

 

Med mere end 20 års egen udvikling, egen terapi, meditation og uddannelser, er mit fagpersonlige fundament skabt af indsigter – livserfaringer og evnen til at forene disse, til en tilgang til andre mennesker, hvor relationen altid vil være en forudsætning for, at kunne facillitere den indsigt hos et andet menneske der skaber nye udsyn og muligheder og sætter mennesket fri i lyset af sin egen indre styrke.


Din nuværende situation, er derfor også afsæt til at undersøge og finde de veje, der er gangbare for dig. Skabe kontakt til potentialer i din personlighed, og med (k)ærlig og nænsom støtte, giver du slip på gamle overbevisninger og frygt, og giver plads til at udfolde nye og ukendte sider, som kan give adgang til en større følelse af frihed hen imod din sande natur.


I samtalen

 

bruger jeg min mangeårige erfaring til at skabe det individuelle rum, hvorfra du kan tage næste skridt, og bruger altid det nuværende øjeblik som udgangspunktet for al terapeutisk arbejde.
Jeg benytter samtalen, nærværet, vejrtrækningsøvelser, spejlinger og kroppen, til at skabe et fundament, hvorfra du kan tage dig selv til nye frisættelser.

 

Så, hvad enten du har brug for terapi, coaching, supervision, udvikling eller ønsker et kursusforløb, så vil du hos mig finde erfaring, faglighed og menneskelig indsigt der vil yde dig en kvalificeret indsats i forhold til din aktuelle problemstilling. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender ikke er opdateret, vil dog altid vende tilbage med en hurtig alternativ tid.


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Biografi

Andre ydelser

Undervisning og foredrag

Særlig erfaring med klientgruppe

Unge

Voksne

Ældre

Pårørende

Arbejdsledige

Børn

Iværksættere

Sprog

Dansk

Svensk

Klientudtalelser

Ann-Merete, Underviser og foredragsholder - "Annette er ganske enkelt en virkelig god coach og terapeut. Klog, nænsom, kontant og i stand til at lytte og guide på een gang. Med hendes hjælp kom jeg helskindet ud på den anden side af alvorlig stress og sorg. "  Læs mere  Læs mindre

Dicte, 18 år, studerende - "“At mærke, at man er ked af det, er ikke så svært at forstå. Men at forstå hvorfor man føler, det man gør og hvordan man kommer det til livs, dét er den svære process. Annette gjorde mit forløb lettere. Hun sætter fokus på stort og småt, for ingen problemer er for små. Følelserne kommer i spil, det er hårdt, men Annette hjælper og guider dig til at få det bedre.”"  Læs mere  Læs mindre

Emma, 19 år, studerende - "Annette hjalp mig med at indse at noget i min fortid ikke var hele min historie og definitionen på mig, men en del af mig og det vil det altid være. Hun hjalp mig med at accepterer, at alt ikke er perfekt og kan kontrolleres, men at man nogle gange må godkende at tingene er som de er. Hun har hjulpet mig med at accepterer mig selv som den jeg er”"  Læs mere  Læs mindre

Michael, 47 år, IT-supporter - "…. Jeg har været IT-supporter og havde i lang tid været under meget stort pres. Jeg havde en lang periode hvor psykiske symptomer langsomt og dermed ”ubemærket” blev værre, inden min krop til sidst sagde fra og jeg blev nødt til at blive sygemeldt….. ….. Annette ved hvad stress handler om og øser gerne ud af sin erfaring. Hun er knivskarp og har gjort en forskel for mig! Jeg kan klart anbefale Annette til alle som er ramt af stress! Vi burde have flere som Annette så os der har været ramt af stress hurtigere kan få det bedre såvel i forhold til vores private liv, som at blive klar til arbejdsmarkedet igen Husk stress kan ramme alle – specielt dem ingen regner med bliver ramt – det ramte mig!!"  Læs mere  Læs mindre

Heidi, 41 år, projektleder - " Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ønskede Annette som min mentor. Hun har en smittende gejst og glæde, det være sig om det er til undervisning, coaching eller stressgruppe. Hun vil altid have en særlig plads i mit hjerte, der hvor det så mørkest ud lærte hun mig nye måder at tackle livet. I dag er jeg tilbage i arbejde og fuld af energi"  Læs mere  Læs mindre

Mette, 36 år, Maler - "……. Aldrig har jeg mødt et menneske, der formår at rumme så meget. Hun møder en på et menneskeligt niveau og man føler, at her er et menneske som er klar til, at løbe en maraton eller ti for og sammen med en. Hun formår og tage tingene for det de mange gange er, men får tingene sat i perspektiv og giver en mulighed for, at se det fra andre synsvinkler. Annette får ikke ens problemer og problematikker til at forsvinde, men hun giver en mulighed for at få de værktøjer, der mange gange skal til, for at få ryddet op i livet og lagt tingene på de rigtige “hylder”. Annette har fået en hel speciel plads i mit liv og jeg husker ofte mig selv på, at fokuserer på nuet."  Læs mere  Læs mindre

Lone, 37 år, Personalekonsulent - "…… Det har været en utrolig rejse jeg har været på sammen med min coach. Hun har med omsorg givet mig de skub der har bragt mig videre, efter jeg havde mistet overblikket i mit liv. Jeg tænker tit på Annette når jeg tvivler på mig selv, og så forsøger jeg at vende min tvivl til et “jo, selvfølgelig kan jeg da det”. Nogle dage er det nemmere end andre, men Annette vil altid blive ved med at poppe op i mine tanker som den, der hjælper mig med at bokse forhindringerne af vejen, en skøn gave, og tak for den."  Læs mere  Læs mindre

Stine, 29 år, sosu-assistent - "Jeg vil takke Annette for al hendes hjælp. Vores coachende samtaler har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har sat stor pris på hendes ærlighed og oprigtighed. Jeg vil aldrig glemme hendes indsats, og kan mærke at der nu er lys forude."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte, 54 år, Pædagog - "….. Anette bevæger sig kunstnerisk, indfølende, kreativt og med sin helt egen personlige og ærlige stil rundt i det felt, der omhandler ”hjælperrollen”. Hun griber kærligt konfronterende den enkelte. Og kombinerer den enkeltes erfaringer med livets vilkår og mangfoldighed – uden sentimentalitet, men med respekt og rummelighed. Humoren er der. Og håbet. Og realismen… Det var ret afgørende for mig at møde et menneske, der gjorde en stor forskel i mit helingsforløb. Og jeg kan næsten stadig mærke det øjeblik, hvor jeg ”overgav” mig. Genfandt noget tillid. Som sidegevinst fik jeg også noget inspiration med mig til min egen faglige profil… Jeg trækker stadig på det” tankegods”, jeg fik med mig, når det sander til og virkeligheden i glimt viser sit til tider plumrede fjæs.. Tak for det."  Læs mere  Læs mindre

Helena, 18 år, gymnasieelev - "Efter et længere forløb hos Annette, har jeg oplevet en helt anden form for overskud. Jeg har langt nemmere ved at føre en samtale, da hun ikke forsøger at finde løsninger, men i stedet prøver at vejlede mig. Det er rart at snakke med en jeg kan være hundrede procent ærlig overfor. Annette har hjulpet mig igennem en meget svær periode, og jeg har lært at tage mig selv mere alvorligt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.