Glennie Grønne

Coach, Stressterapeut

Silkeborg , Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching til studerende eller unge under 18 år 700 kr. Aftal tid

Coaching 900 kr. Aftal tid

Videosamtaler

1,5 time (GoMentor videosession) 1.150 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching hjælper dig effektivt med at få brudt de handlemåder, vaner og tankemønstre, der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker dig. Glennie Grønne - Coach, Stressterapeut

Beskrivelse

Coaching hjælper dig effektivt med at få brudt de handlemåder, vaner og tankemønstre, der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker dig. Jeg lytter ind, stiller spørgsmål og inspirerer -og sammen finder vi meningsfulde løsninger, der modigt motiverer dig til at gå nye veje og opnå det liv, du ønsker, med lysten som drivkraft. Jeg følger dig hele vejen -også imellem vores møder på sms.


Individuel coaching

 • Står du i en situation, hvor du har svært ved at se, hvad der skal til, for at du kommer videre i livet?
 • Oplever du meningsløshed og fysiske symptomer, som uro og søvnbesvær, og ikke helt ved hvorfor?
 • Ønsker du større forståelse for, hvad det er for en situation, du sidder i, og hvad du vil i dit liv?
 • Lader du dig stoppe af gamle historier, hvor du kører i ring?

I individuel coaching hjælper jeg dig med at åbne og udfordre din hjerne til at se og perspektivere din situation fra nye vinkler. Her opstår de magiske ideer, der pludseligt tydeligt viser dig vejen, til det, du gerne vil opnå.


I forløbet vil du med nye redskaber og kompetencer få en fornyet indsigt, ikke bare om dig selv, men også omverdenen. Du vil udvikle dig og blive endnu bedre til bevidst og kontrolleret at kunne regulere dine følelser og tanker og dermed øge din selvindsigt og styrke din indre kerne -både i ro og under pres.


Unge coaching

 • Har du svært ved at finde gejsten og at se meningen med livet?
 • Føler du mindreværd og ensomhed? 
 • Føler du dig stresset, har svært ved at komme i gang med det du brænder for/karriere?
 • Græder du mere end du plejer og er glæden væk?


Så har jeg de værktøjer der skal til, for at du lærer at aktivere din gode energi, gennemskue dig selv og andre bedre og kunne tilpasse dig situationer -og samtidig holde fast i dig selv og have det godt. Det bliver lettere at være dig.


Jeg har i mange år arbejder med unge og de udfordringer der følger med.


Coaching der omhandler et overforbrug af alkohol eller andet

Har du mistet styringen, så hjælper jeg dig tilbage på sporet. Lytter til din historie og hjælper dig til at sætte retningen og jeg følger dig hele vejen. Jeg samarbejder med tværfaglige samarbejdspartnere og vi bruger også min sygepleje til at få dig medicinsk reguleret ind.


Stress coaching

Stress er en tilstand, du kan komme ud af. Den er ikke rar at være i -hverken fysisk eller psykisk. Intet er som det plejer og trætheden er din følgesvend. Tag det i opløbet -få hjælp så hurtigt du kan. Hjælp til at blive dig selv igen -men en opgraderet udgave. Jeg har redskaberne, som kan give dig glæden tilbage.


Sorg og krise

 • Sidder du fast i sorgen og den slipper ikke rigtig? 
 • Har du mistet en eller noget du elskede?
 • Måske har du fået en sygdom?
 • Bliver du ved med at græde, og tankerne kører i ring?
 • Eller vil du bare gerne sikre at du gennemløber din krise naturligt?


Hos mig kan du få et indblik i hvad der foregår, så du ved mere om hvad der sker, og kan føle dig tryg i det. Du kan få redskaber og inspiration til hvad du kan gøre for at komme videre i det tempo du ønsker dig.


Om mig

Jeg er sygeplejerske gennem 17 år og certificeret coach og stresscoach fra Axept, hvor jeg også er tilknyttet som underviser og censor. Jeg har en fuld diplom uddannelse med 6 eksamener i formidling, og er certificeret i flere persontype analyse redskaber. Derudover er jeg trænet i stifinder leder programmet, hvor jeg også fungerer som professionel coach i samarbejde med jægersoldater. Adfærdspsykologi er mit speciale.


Min praksis har jeg haft i 14 år. Den rummer også undervisning på sygeplejeskoler, foredrag omhandlende at holde sig stærk, sundhedstjek på virksomheder og vægt- og rygestop hold. Refleksion, valg, håndtering af pres samt optimering af livskvalitet har altid haft min store interesse og været medvirkende til, at jeg har trænet min intuition og empati til det optimale og derfor professionelt og let kan indleve mig i andres situation -og husker fra møde til møde.


Mit udgangspunkt er kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn. En antagelse om, at vi har alle de ressourcer vi har behov for. Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres. Det er først og fremmest en lærings- og udviklingsproces med sigte på sunde tankemønstre, hensigtsmæssige handlinger og konstruktive løsninger.


I et coachingforløb bliver du guidet til indsigt og færdigheder, så du kan bringe dig selv i en optimal mental præstationstilstand.


Kontakt mig ganske uforpligtende, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer med at komme videre.Biografi

Erfaringsområder

Livskrise

Stress

Sygdom

Motivation

Misbrug

Sorg og tab

Teenage problemer

Tankemylder

Par og familie

Tics og Tourettes syndrom

Målsætning (sundhed)

Grænsesætning

Work/Life balance

Identificering af kompetencer

Børn og ADHD

Angst

Jobsamtaler

Kommunikation på arbejdspladsen

Ledelse

Afhængighed

Anger management / vredeshåndtering

Konflikthåndtering

Arbejdsglæde

ADHD

Iværksætteri

Medarbejderudvikling

Outplacement

Krise

Lederudvikling

Rekruttering

Mobning på arbejdspladsen

Performance

Præsentationsteknik

Salgstræning

Sceneskræk

Selvledelse

Afhængighed og misbrug

Søvnløshed

Tilpasningsreaktion med angst og depression

Pårørende til en sygdomsramt

Ansættelse og afskedigelse

Karriere

Karrieremuligheder

Studie og karriere

Ny på arbejdsmarkedet

Demens

Kognitive forstyrrelser

Delirium

Identitetskrise

Dating

Familieliv

Parforhold

Personlig udvikling

Eksistentielle problemstillinger

Følelsesmæssig intelligens

Projektledelse

HSP, særligt sensitive personer

Introvert

Lav selvtillid

Lavt selvværd

Livsændringer

Målsætning

Selvdestruktiv adfærd

Selvfølelse

Pårørende til en misbruger / afhængig

Tankemønstre

Mistet partner

Mistet forælder

Sport

Arbejdsstress

Familiestress

Kronisk stress

Udbrændthed

Motion og motivation

Rygestop

Vægttab og overvægtsproblemer

Sygdom og smerte

Handicap

Kroniske smerter og smertehåndtering

Cancer

Kronisk sygdom

Uhelbredelig sygdom

Søvnproblemer

Søvnapnø

Søvnrytmeforstyrrelse

Tilpasningsreaktioner

Virksomhedsrådgivning

Medarbejderomsorg

Organisationsudvikling

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Kvinde 23 år. - "Jeg er en kvinde på 23 år der med jævne mellemrum har haft møder med Glennie Grønne. Hun har hjulpet mig, når jeg havde svært ved at navigere i mit eget liv og følte mig alene og magtesløs. Hun har givet mig redskaberne til at styrke mit indre og kunne vende de negative tanker i en positiv retning, som giver mig styrke og glæde. Hun hjalp mig til at se min egen styrke og hvor jeg kan stråle i MIT liv og føle mig rigtig. Jeg vil helt sikkert anbefale hende, fordi hun er nærværende, positiv og ser mig, der hvor jeg har brug for hjælp til at blive en bedre version af mig selv. Tak til dig Glennie :)"  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde 20 år. - "Jeg har haft 3 møder med Glennie, hvor vi havde fokus på Tourettes og dets psykiske følger samt fokus på den indre kritiker, og hvordan man håndterer dette. Derudover havde vi også en del fokus op de fire forskellige personlighedstyper. Undervejs følte jeg mig mere afklaret med bl.a. min fortid samt hvordan jeg i fremtiden kan ændre på min måde at håndtere flere situationer på, herunder helt almindelige hverdagssituationer. Jeg lærte efterhånden at arbejde mere ind i mig selv og holde mere af den jeg var og er, fremfor at lade den indre kritiker overtage. Jeg har også lært mere om, hvordan jeg rummer andre mennesker bedre og hvor vigtigt det er, at man står inde for den man er og dermed bliver gladere for sig selv og får en sundere psyke. Arbejdet med Glennie kommer til at gøre en stor forskel for mig i fremtiden, fordi jeg har fået en masse redskaber, som jeg kan bruge, når det hele bliver svært for mig -eller hvis jeg bliver udfordret i flere sammenhænge. Jeg vil opfordre andre til at tale med en coach som Glennie, hvis du ønsker redskaber og metoder, du kan bruge i din hverdag samt en kæmpe støtte og et kærligt skub i den rigtige retning."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 48 år - "Jeg har været hos Glennie for at få coaching. Jeg mødte op uden helt at vide, hvad jeg kunne forvente. Gennem længere tid har jeg søgt hjælp til min personlige krise...alle har gode råd og man farer nemt vild i dem. Men jeg blev slem overrasket da Glennie ikke lige gav mig en løsning..men kom med papir og tusser. Glennie stillede alle de svære spørgsmål og stille kom svarene fra mig selv. Det var hårdt, men super fedt at blive guidet til at finde mine mål og hvad jeg skulle arbejde med for at nå dem. sammen har vi lavet en handlingsplan og en målsætning. svarene var i mig og Glennie var helt fantastisk til at guide mig frem til dem. Jeg vil glæde mig til forsat at samarbejde med Glennie til at nå mine mål, og vil til enhver tid stort anbefale hende. Tak Glennie <3"  Læs mere  Læs mindre

Maja 17 år - ""Da jeg var 16 år, havde jeg en periode hvor jeg synes at stort set alting var svært og uoverskueligt. Jeg græd ofte uden at vide hvad grunden egentlig var. Jeg kender en som har gået ved Glennie, som synes det var rigtig godt for hende og anbefalede mig det. Samtalerne med Glennie gjorde mig opmærksom på, at jeg altid har et valg -Glennie gav mig værktøjer som jeg kunne bruge i hverdagen, når den blev svær. Det jeg har fået ud af mit forløb ved Glennie, er at tænke min hverdag meget mere positiv. jeg er blevet gladere for at prøve nye ting og oplevelser. Jeg er blevet en rigtig glad pige og jeg har fundet balance i MIG""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.