Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach

Maria Berry Sonne

Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach

Sabro , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching forløb 4.250 kr. Aftal tid

Forandringen sker imellem sessionerne. Med et coachingforløb, vil vi snakke sammen over tid og du vil kunne bringe de tanker, udfordringer og oplevelser i spil, som sker i mellem coachingsessionerne. 


Coachingsession 850 kr. Aftal tid

En enkelt session med fysisk fremmøde. 


Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching forløb Online (GoMentor videosession) 4.250 kr. Aftal tid

Forandringen sker imellem sessionerne. Med et coachingforløb, vil vi snakke sammen over tid og du vil kunne bringe de tanker, udfordringer og oplevelser i spil, som sker i mellem coachingsessionerne. 


Coachingsession Online (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

1 coachingsession online. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vid at det er okay, at du har det, som du har det. Men vid også, at det er muligt at søge støtte, hjælp og support, når du føler dig klar til det. Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach

Beskrivelse

1:1 coaching hos mig er for dig, som ønsker at opnå et mål og skabe en positiv forandring i dit liv, øge din motivation og/eller blive mere bevidst om dig selv og dine mønstre. Det er også for dig, der har brug for en coach, som lytter aktivt til dig og hjælper dig med at opnå nye indsigter og perspektiver. 


Måske kender du det med, at du om søndagen allerede er træt af ugen, der starter i morgen?

Måske føler du ikke, at du trives?

Måske føler du dig ked af det uden at vide hvorfor?

Måske er du i tvivl om din arbejdssituation?

Måske kender du, at du har et ønske om positiv forandring i dit liv, men hele tiden ender i de samme gamle vaner og mønstre?

Måske ønsker du at blive mere bevidst om dig selv og opnå øget motivation?

Måske føler du dig mellemtilfreds og ved ikke helt hvorfor?


Uanset hvilke drømme du har for dig selv eller hvilke mål, du har sat dig, så vil jeg som din coach hjælpe dig med at skabe øget refleksion, bevidsthed og indsigt i lige præcis dét, som er vigtigt for dig. Du behøver ikke at vide, hvor vi skal starte, det kan vi i fællesskab samarbejde om at finde frem til, hvor det vil give dig mest muligt effekt at rette dit fokus mod. 


Hvad er drømme og mål uden handling bag? Coaching hjælper dig til at omsætte dine tanker til handling. Du vil opnå en konkret handleplan til at kunne nå dit mål. Vi vil altid i vores sessions snakke om, hvad dit første vigtige skridt mod dit mål er, også selvom det første vigtige skridt kan føles som en ”lille” ting. Selv de mindste skridt mod den positive forandring og det mål, som du ønsker, for dig selv kan være de aller største! ​


Coaching giver dig redskaber til at håndtere både store og små udfordringer i dit liv. Dette ud fra en ligeværdig samtale mellem du og jeg. Jeg tror på, at alle svarene findes inde i dig allerede, og at du ved hjælp af coaching kan få disse frem i lyset. ​Jeg vil dele med dig de værktøjer og øvelser, som jeg oplever kan give mening for dig. 


Hvis ikke nu, hvornår så?

Jeg tilbyder fysisk coaching i Sabro lidt uden for Aarhus. Der er gratis parkering, og det er let at komme til både fra Aarhus og fra motorvejen. Der er også busforbindelser lige ved døren. Jeg tilbyder også online coaching til dig, der bor langt væk eller er mere komfortabel med at vi mødes online. 


Jeg ved, at der måske hos dig kan opstå en tvivl omkring om online coaching kan det samme som at mødes fysisk. Dette kan jeg sagtens sætte mig ind i. Dog er mine erfaringer, at online coaching fungerer helt lige så godt som fysisk coaching. For nogle er det endda en gave at kunne sidde hjemme i sin egen sofa, med en dejlig kop kaffe og et varmt tæppe, mens vi snakker sammen via. enten telefonen eller zoom. ​


Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende afklaringssamtale. I denne samtale kan vi tale om dine tanker, ønsker og mål til positiv forandring i dit liv og sammen lave en klar plan for, hvordan vi sammen kan arbejde hen i mod det. ​


Hvordan du bliver støttet af mig?

Jeg anvender også visualiseringer og guidede meditationer undervejs, hvis du ønsker dette og hvis dette giver mening i forhold til emnet, som vi taler om. 

Jeg anvender forskellige metoder bl.a. livshjulet, værdiafklaring, big mind, heros journey, universelle indsigter, beslutningsmodel mv. alt efter, hvad du kommer med og ønsker støtte til. 


Hvem er jeg?

Mit navn er Maria Berry Sonne og jeg er certificeret life- and business coach fra Danmarks førende coachuddannelsesudbyder - Sofia Manning. Denne uddannelse er ACTP-akkrediteret hos ICF.


Udover at jeg er uddannet coach, så er jeg også uddannet socialrådgiver og min arbejdsmæssige erfaring fra socialrådgiverfaget er inden for arbejdet med udsatte børn, unge og familier. Jeg har erfaring med børn og unge med angst, depression og andre psykiske lidelser. Jeg har erfaring med omsorgssvigt, sorg, tab, tilknytningsforstyrrelser, manglende følelsesmæssig regulering mv. Jeg har erfaring med anbragte børn og unge. 


Jeg har igennem mit arbejdsliv arbejdet sammen med mange forskellige mennesker. Både som enkeltpersoner og som grupper eller teams. Jeg er et menneske, som er nysgerrig, åben og har en positiv tilgang til livet. Jeg møder alle mennesker uden dom og tror på, at alle svar findes inden i dig selv, men at vi som mennesker nogle gange har brug for støtte til at finde dem frem. 


På baggrund af min uddannelses- samt arbejdsmæssige erfaring og læring oplever jeg, at jeg kan yde stor værdi for dem, som har behov for hjælp til, igennem coaching, at skabe forandring, opnå refleksion og bevidsthed, udnytte deres fulde potentiale og følge deres mål og drømme.

Biografi

Tilskud og rabat

Gratis forsamtale

Andre relevante uddannelser

Socialrådgiver

Klientudtalelser

Mand 25 år - ""Det har givet mig så meget at være på et forløb hos dig, og jeg vil gerne takke dig for at have ført mig godt og sikkert igennem det. Jeg har det meget bedre nu i forhold til for 2 måneder siden, og det er et stort skridt videre. Endnu engang mange tak for din støtte og så vil jeg ønske dig alt godt fremover"."  Læs mere  Læs mindre

Helene - "At sætte fokus på mine værdier har medvirket til at give mig en forståelse for hvordan jeg tidligere har levet mit liv, og hvad der det forgangne år har været vigtigt for mig at sigte efter. Jeg blev særligt opmærksom på hvordan vanens magt og ubevidste handlinger har sat rammen for hvad der skulle styre mit liv. Værdiafklaringen har samtidig hjulpet mig til at identificere og blive bevidst om hvordan jeg ønsker at leve mit liv fremadrettet og hvordan min egen indsats og opmærksomhed kan hjælpe mig til at skabe et liv i balance med en højere grad af egenomsorg og selvkærlighed. Jeg er derudover blevet bevidst om hvilke faktorer, jeg ønsker skal være mindre dominerende i fremtiden. Værdiafklaringen har været en særdeles værdifuld øjenåbner, og jeg er på ingen måde færdig med at dykke ned i mine værdier."  Læs mere  Læs mindre

Sissel - ""Den klarhed, jeg oplevede undervejs i vores samtale. Fra jeg følte, at jeg startede ved 0 og ikke vidste, hvad mit næste skridt var, til at blive sporet hen imod dette, gennem dine spørgsmål som alle gav mig anledning til refleksion. Det var så fantastisk at opleve på egen krop, den forvandling, der skete i mig under vores session" "  Læs mere  Læs mindre

Louise - ""Jeg følte mig så set og hørt af dig, hvilket gav mig en kæmpe ro og lyst til at dele ud af mit indre, også selvom det kan være sårbart. Jeg oplevede et rum, hvor intet var forkert at dele med dig" "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - ""Jeg vil beskrive stemningen som tryg og rar, da jeg følte at du fra start af skabte et rum, hvor der var plads til alle følelser. Jeg følte vi sad i samme rum selvom der var en computer i mellem os" "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.