Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching forløb (GoMentor videosession) 3.750 kr. Aftal tid

Forandringen sker imellem sessionerne. Med et coachingforløb, vil du snakke sammen over tid og du vil kunne bringe de tanker, udfordringer og oplevelser i spil, som sker i mellem coachingsessionerne. 

Når du køber 5 sessioner på en gang sparer du 500 kr. 

Coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vid at det er okay, at du har det, som du har det. Men vid også, at det er muligt at søge støtte, hjælp og support, når du føler dig klar. Maria Berry Sonne - Coach

Beskrivelse

Ønsker du støtte på din vej?

Kender du det med, at tiden bare flyver afsted? Lige pludselig er der gået endnu en uge, en måned, et år. Nogle gange glemmer vi mennesker helt at stoppe op og mærke efter i os selv. Hvad ønsker vi egentlig? Hvad drømmer vi om? Hvornår har du sidst givet dig selv lov til at mærke efter, hvad du drømmer om i dit liv? Og hvornår har du sidst handlet på dine drømme? ​


Vid at det er okay, at du har det, som du har det. Men vid også, at det er muligt at søge støtte, hjælp og support, når du føler dig klar. ​


1:1 coaching er for dig, som ønsker at opnå et mål og skabe en positiv forandring i dit liv, øge din motivation eller blive mere bevidst om dig selv og dine mønstre. Det er også for dig, der har brug for en coach, som lytter aktivt til dig, hjælper dig med at opnå nye indsigter og perspektiver. 


Måske kender du det med, at du om søndagen allerede er træt af ugen, der starter i morgen?

Måske føler du ikke, at du trives?

Måske føler du dig ked af det uden at vide hvorfor?

Måske er du i tvivl om din arbejdssituation?

Måske kender du, at du har et ønske om positiv forandring i dit liv, men hele tiden ender i de samme gamle vaner og mønstre?

Måske ønsker du at blive mere bevidst om dig selv og opnå øget motivation?

Måske føler du dig mellemtilfreds og ved ikke helt hvorfor?


Uanset hvilke drømme du har for dig selv eller hvilke mål, du har sat dig, så vil jeg som din coach hjælpe dig med at skabe øget refleksion, bevidsthed og indsigt i lige præcis dét, som er vigtigt for dig. ​Hvis du synes, at det lyder spændende, så er coaching helt sikkert noget for dig.


Hvad er drømme og mål uden handling bag? Coaching hjælper dig til at omsætte dine tanker til handling. Du vil opnå en konkret handleplan til at kunne nå dit mål. Vi vil altid i vores sessions snakke om, hvad dit første vigtige skridt mod dit mål er, også selvom det første vigtige skridt kan føles som en ”lille” ting. Selv de mindste skridt mod den positive forandring og det mål, som du ønsker, for dig selv kan være de aller største! ​


Coaching giver dig redskaber til at håndtere både store og små udfordringer i dit liv. Dette ud fra en ligeværdig samtale mellem du og jeg. Jeg tror på, at alle svarene findes inde i dig allerede, og at du ved hjælp af coaching kan få disse frem i lyset. ​


Hvis ikke nu, hvornår så?


Jeg ved, at der måske hos dig kan opstå en tvivl omkring om online coaching kan det samme som at mødes fysisk. Dette kan jeg sagtens sætte mig ind i. Dog er mine erfaringer, at online coaching fungerer helt lige så godt som fysisk coaching. For nogle er det endda en gave at kunne sidde hjemme i sin egen sofa, med en dejlig kop kaffe og et varmt tæppe, mens vi snakker sammen via. enten telefonen eller zoom. ​


Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende afklaringssamtale. I denne samtale kan vi tale om dine tanker, ønsker og mål til positiv forandring i dit liv og sammen lave en klar plan for, hvordan vi sammen kan arbejde hen i mod det. ​


Hvordan du bliver støttet af mig?

Hvad er drømme og mål uden handling bag? Coaching hjælper dig til at omsætte dine tanker til handling. Du vil opnå en konkret handleplan til at kunne nå dit mål. Vi vil altid i vores sessions snakke om, hvad dit første vigtige skridt mod dit mål er, også selvom det første vigtige skridt kan føles som en ”lille” ting. Selv de mindste skridt mod den positive forandring og det mål, som du ønsker, for dig selv kan være de aller største! ​


Jeg anvender også visualiseringer og guidede meditationer undervejs, hvis du ønsker dette og hvis dette giver mening i forhold til emnet, som vi taler om. 


Jeg anvender forskellige metoder bl.a. livshjulet, værdiafklaring, big mind, heros journey, universelle indsigter, beslutningsmodel mv. alt efter, hvad du kommer med og ønsker støtte til. 


Hvem er jeg?

Mit navn er Maria Berry Sonne og jeg er certificeret life- and business coach fra Danmarks førende coachuddannelsesudbyder - Sofia Manning. Denne uddannelse er ACTP-akkrediteret hos ICF.


Udover at jeg er uddannet coach, så er jeg også uddannet socialrådgiver og min arbejdsmæssige erfaring fra socialrådgiverfaget er inden for arbejdet med udsatte børn, unge og familier. ​Jeg har erfaring med at arbejde med sårbare børn, unge og forældre. Jeg har erfaring med børn og unge med angst, depression og andre psykiske lidelser. Jeg har erfaring med omsorgssvigt, sorg, tab, tilknytningsforstyrrelser, manglende følelsesmæssig regulering mv. Jeg har erfaring med anbragte børn og unge. 


Jeg har igennem mit arbejdsliv arbejdet sammen med mange forskellige mennesker. Både som enkeltpersoner og som grupper eller teams. Dette har givet mig en masse læring og er samtidig en stor inspiration for mig i mit nuværende arbejdsliv samt de ydelser, jeg tilbyder. ​


Jeg er et menneske, som er nysgerrig, åben og har en positiv tilgang til livet. Jeg møder alle mennesker uden dom og tror på, at alle svar findes inden i dig selv, men at vi som mennesker nogle gange har brug for støtte til at finde dem frem. 


Jeg har siden jeg tog min uddannelse til socialrådgiver vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker og med forandring hos både individer og grupper. Dette gør jeg nu som selvstændig life- og business coach.


På baggrund af min uddannelses- samt arbejdsmæssige erfaring og læring oplever jeg, at jeg kan yde stor værdi for dem, som har behov for hjælp til, igennem coaching, at skabe forandring, opnå refleksion og bevidsthed, udnytte deres fulde potentiale og følge deres mål og drømme.

Klientudtalelser

Helene - "At sætte fokus på mine værdier har medvirket til at give mig en forståelse for hvordan jeg tidligere har levet mit liv, og hvad der det forgangne år har været vigtigt for mig at sigte efter. Jeg blev særligt opmærksom på hvordan vanens magt og ubevidste handlinger har sat rammen for hvad der skulle styre mit liv. Værdiafklaringen har samtidig hjulpet mig til at identificere og blive bevidst om hvordan jeg ønsker at leve mit liv fremadrettet og hvordan min egen indsats og opmærksomhed kan hjælpe mig til at skabe et liv i balance med en højere grad af egenomsorg og selvkærlighed. Jeg er derudover blevet bevidst om hvilke faktorer, jeg ønsker skal være mindre dominerende i fremtiden. Værdiafklaringen har været en særdeles værdifuld øjenåbner, og jeg er på ingen måde færdig med at dykke ned i mine værdier."  Læs mere  Læs mindre

Sissel - ""Den klarhed, jeg oplevede undervejs i vores samtale. Fra jeg følte, at jeg startede ved 0 og ikke vidste, hvad mit næste skridt var, til at blive sporet hen imod dette, gennem dine spørgsmål som alle gav mig anledning til refleksion. Det var så fantastisk at opleve på egen krop, den forvandling, der skete i mig under vores session" "  Læs mere  Læs mindre

Louise - ""Jeg følte mig så set og hørt af dig, hvilket gav mig en kæmpe ro og lyst til at dele ud af mit indre, også selvom det kan være sårbart. Jeg oplevede et rum, hvor intet var forkert at dele med dig" "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - ""Jeg vil beskrive stemningen som tryg og rar, da jeg følte at du fra start af skabte et rum, hvor der var plads til alle følelser. Jeg følte vi sad i samme rum selvom der var en computer i mellem os" "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - ""Det var afklarende at få sat ord, sætninger og tanker på den "fremtidståge" jeg oplever. Jeg oplevede at alt det jeg sagde blev hørt og husket. Intet blev glemt eller overhørt" "  Læs mere  Læs mindre

Sofie - ""Da vi talte om, hvad der forhindrede mig i at nå mit mål, nævnte jeg 4 forhindringer, men det blev hurtigt kogt ned til 2 pga. spørgsmålene, du stillede mig. Det er så fedt: jeg troede jeg rendte rundt med forhindringer, men det skyldtes i sidste ende "bare" min tankestrøm, som ofte ikke er sande tanker for mig. Så tak for det! Endnu et skridt tættere på at nå mit mål" "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - ""Det har været en rigtig god samtale, som altid slutter af med så meget god energi og lyst til at ændre ting, helst med det samme. Man føler sig hurtigt tryg og kan frit snakke om de ting, som man kæmper med. Jeg har lært rigtig meget og synes, at det er så dejligt når man er kørt fast, at du hjælpe en med at se tingene fra en anden vinkel, så man finder vejen igen"."  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - " "Jeg føler, at jeg har fået ny kraft og tillid til at kunne igangsætte noget i mit liv. Det jeg særligt fik ud af sessionen var gå-på-mod og en klar vision om, hvad jeg ville forandre i nærmeste fremtid". "  Læs mere  Læs mindre

Lisa - " "Først vil jeg lige sige tusind tusind tak for hjælpen. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og er blevet mere bevidst om ting, som jeg gerne vil lave om. Har tit gået og været irriteret over nogle ting, men har ikke gjort noget ved det før nu! Du har ved alle sessioner været lyttende og positiv. Kommer til at savne vores samtaler og din glade og positive energi, som smitter. Jeg vil helt sikkert anbefale dig videre og også selv kontakte dig igen, hvis jeg hænger fast i gamle vaner.""  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - " "Jeg føler mig set og hørt for den, jeg er. Jeg oplever dig som værende en varm og imødekommende person, som lytter og samtidig stiller skarpt ind på de rette og reflekterende spørgsmål""  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - ""Du er enormt nærværende og hjertevarm, og selv over FaceTime, føler man, at du er hos en og er meget lyttende""  Læs mere  Læs mindre

Emily - " "Jeg var helt træt i hovedet bag efter - men på en god måde. Fordi alle spørgsmålene virkelig har udfordret mine tanker! Selv nogle af de ting, som jeg har følt er store forhindringer for mig, blev lige pludselig meget små forhindringer og ligefrem ligegyldige""  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - ""Jeg sad efterfølgende med en rar fornemmelse i kroppen og en glæde, som boblede lige så stille inden i, fordi jeg gør noget godt for mig selv og min udvikling. Det føles rart at stå op for sig selv. Det er jeg virkelig taknemmelig for". "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.