Hvad ville der ske, hvis du gjorde noget andet end det, du plejer?

Skrevet d. 15-10-2021 09:31:24 af Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach, Selvværdscoach, Business Mentor

Hvad ville der ske, hvis du gjorde noget andet end det, du plejer? ?

Vi kan let komme til at gøre det samme, som vi plejer, fordi det er trygt og fordi det måske også er blevet en vane. Men hvad ville der egentlig ske, hvis du gjorde noget andet end det, du plejer? ?

Jeg kan fortælle lidt om mine egne erfaringer. Igennem de sidste næste 5 måneder som selvstændig har jeg mange gange måtte udfordre mig selv på at gøre noget nyt, gør noget andet end det jeg tidligere ville have gjort og også at teste en masse ting af. ?

Det har virkelig været en spændende proces, synes jeg. Nogle gange opstår der virkelig bare nogle nye veje, nye indsigter, ideer, muligheder og/eller oplevelser, når jeg tør prøve at gøre noget andet, end det jeg plejer eller det, der lige føles mest trygt. Og det er ikke kun i forhold til min virksomhed, men også i forhold til mig personligt. ✨

Har jeg været uden for min comfort zone? JA! Har jeg været lidt halv bange i ny og næ? JA! Har det været sjovt? JA! Fortryder jeg at prøve nye ting af, træffe nye valg og gøre noget andet, end jeg plejer? NEJ! En af gaverne ved at gøre noget andet end vi plejer er også, at vi er meget mere til stede lige der, hvor vi er. For når vi gør noget nyt eller uvant kræver det vores opmærksomhed i højere grad end når autopiloten tager over. ?

I hvilke områder at dit liv kunne du med fordel øve dig i at gøre noget andet end du plejer? ?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.