Forandring tager tid, vær kærlig mod dig selv i processen

Skrevet d. 15-10-2021 09:23:40 af Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach, Selvværdscoach, Business Mentor

Forandring tager tid. Vær kærlig mod dig selv i processen ?

Når vi mennesker tager et valg om at skabe en forandring for os selv, bliver bevidst om hæmmende mønstre og overbevisninger og begynder at gå i de nye spor, som vi oplever vil være mere støttende for os, er det vigtigt at huske på, at forandring tager tid. Vi kan ikke være i mål før vi overhovedet er startet.

Det kan være hårdt at være blevet bevidst om hæmmende overbevisninger og mønstre i dit liv - og så falde tilbage i de gamle mønstre, tanker og vaner igen. Her kan man få lyst til at tage hammeren frem og slå sig selv i hovedet. Men vid at forandring tager tid, og du ikke er alene.

Tænk sig eksempelvis at have troet på dine overbevisninger som sandheder i mange, mange år - så kræver det både energi, bevidsthed og fokus, at skabe nye tankemønstre og spor, som til sidst vil blive en mere integreret del af dig. Eller at have haft nogle vaner igennem mange år af dit liv, som er en del af din autopilot - det du gør helt uden at tænke over det, men som du nu ønsker at ændre. Det sker ikke over natten. Vid også at det du tror på, eller de mønstre du har, virkede for dig engang ellers ville du ikke gøre det. Vær kærlig mod dig selv ??

Det kræver både tid, dine bevidste valg og dit fokus at skabe en forandring. Vi vil alle igennem livet opleve at falde i hullerne på vejen - men du bestemmer, hvor længe du skal blive liggende i hullet, og du kan opbygge gode strategier for, hvordan du kommer op af hullerne igen. Min invitation til dig er, vær kærlig mod dig selv på vejen. Du er bare et menneske. Fejr dig selv og dine succeser, ros dig selv, nyd processen og gør mere af det, der gør dig glad. ❤️

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.