Gør noget hver dag, som bidrager til din glæde

Skrevet d. 15-10-2021 09:21:50 af Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach, Selvværdscoach, Business Mentor

Kærlig invitation både fra mig til mig og fra mig til dig ❤️

Gør noget hver dag, som bidrager til din glæde. ✨

For mig kunne det være: en god morgenpraksis, et langt bad, en dejlig gåtur i naturen, at læse i en spændende bog, at omgive mig med mennesker jeg elsker, at omgive mig med mennesker der inspirerer mig, at give et kompliment, at prioritere ro og pauser, at gøre noget nyt. Listen er lang - og hvad jeg vælger afhænger af dagen og hvad jeg har behov for lige der. ?

Hvad kunne en lille ting være, som du kunne gøre allerede i dag, som bidrager til din glæde? ?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.