Bevidste valg skaber mest mulig indflydelse på dit liv

Skrevet d. 15-10-2021 09:26:46 af Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach, Selvværdscoach, Business Mentor

Bevidste valg giver dig mest mulig indflydelse på dit liv ?

Vi træffer hele tiden valg - bevidst som ubevidst. Noget af det, der har været gennemgående for de samtaler, som jeg har haft i dag er følelsen af, at livet flyver afsted med en, dagene går, hamsterhjulet er i fuld gang, og man står selv lidt som tilskuer i sit eget liv og blot ser på. ?

Det kan være en hård erkendelse at nå frem til, hvis man ønsker noget andet for sig selv og sit liv. Men også vigtig! ??

Nogle gange “falder vi i søvn” i vores liv. Vi lader autopiloten tage over og gentager gamle mønstre, som tidligere har virket for os, for ellers ville vi ikke have dem, men som ikke nødvendigvis længere støtter os i det liv, som vi ønsker at leve. Det er der ikke noget forkert i. Der kan være mange årsager til, at det er, som det er. ?

Vid at der er støtte at hente, hvis du ønsker det! Og en kærlig invitation fra mig er, at se på dig selv uden dom, hvis du en dag opdager, at du en periode i dit liv var faldet i søvn. Jeg tror på, at vi altid gør det bedste vi kan, med de ressourcer vi har til rådighed i det givne øjeblik. ✨


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.