Lever du dit liv, eller lever du nogen andres?

Skrevet d. 15-10-2021 09:29:51 af Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach, Selvværdscoach, Business Mentor

Lever du dit liv, eller lever du nogen andres? ?

Nogle gange kommer vi mennesker til at tro på, at vi skal leve livet på en bestemt måde. Vi adopterer andres overbevisninger om, hvad der er det “rigtige” at gøre. Jeg kender det selv. Jeg havde en klar overbevisning om, at livet indebar at tage en uddannelse, finde sig et godt lønmodtager job, med en fin løn, og “så var det det”. Men samtidig kunne jeg mærke, at der var noget, der blev ved med at kalde på mig og trække i mig. Jeg afviste kaldet mange gange, for det passede jo ikke lige ind i mine tanker om, hvordan livet skulle leves. Jeg fandt dog ud af, ved at arbejde med mig selv samt opnå større bevidsthed og selvindsigt, at det ikke var sandheden for mig, og at der godt kunne være andre måder at leve sit liv på. En mere sand måde for mig. Det betyder ikke, at det er forkert for andre - det handler om, at finde ud af, hvordan lige præcis du lever et liv, som er i overensstemmelse med dig, og den du gerne vil være i verden. ?

Vi kan også godt komme til at træffe valg og leve vores liv ud fra en frygt for, hvad andre mon ville mene, tænke eller gøre. For hvad ville de ikke tænke, hvis vi gjorde noget andet? Du kan ikke behage alle. Og du har ikke kontrol over andres tanker og handlinger - men du har kontrol over dine egne. Og hvad ville der egentlig ske, hvis du troede på, at du kan leve det liv, som du ønsker, uanset hvad andre måtte tænke?

Måske findes der ikke en formel på, hvad der er det rigtige at gøre, og hvordan livet skal leves?

Måske handler det om, hvad sandheden er for dig? ✨

Hvilket liv drømmer du om at leve? ✨

Hvordan lever du et liv, som er i overensstemmelse med dine værdier og den, du gerne vil være i verden? ✨

Hvordan lever du et liv, som du trives i og er glad for? Lev dit liv for dig. Du er vigtig.?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.