Er du lige så venlig mod dig selv, som du er mod andre?

Skrevet d. 15-10-2021 09:25:04 af Maria Berry Sonne - Coach, Mentor, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Vanecoach, Selvværdscoach, Business Mentor

Er du lige så venlig mod dig selv, som du er mod andre? ❤️

Vi kan alle komme til at være hårde, kritiske og uvenlige over for os selv. Det kan for nogen være meget lettere at støtte andre og være venlig, omsorgsfuld og kærlig mod dem, når de står i en situation, hvor de har brug for det - end det er, at være venlig, omsorgsfuld og kærlig overfor sig selv i en lignende situation.

Vi kommer alle til at gøre ting her i livet, som vi fortyder eller ville have ønsket, vi gjorde anderledes. Vi er alle bare mennesker.

Hvordan er din indre dialog, når det sker? Og hvordan møder du dig selv, når du står i sådan en situation?

Min invitation til dig er, at være venlig mod dig selv. At slå sig selv i hovedet har sjældent hjulpet nogen. Du gør det bedste, du kan, med de ressourcer du har til rådighed. Hvis du oplever en begrænsende og negativ indre dialog, så kan du prøve at stoppe op og spørge dig selv: hvad ville jeg sige til en, som jeg holder af, som stod i samme situation som mig?

Det er et spørgsmål, som virkelig kan give et nyt perspektiv - og som også kan hjælpe os med at være mere venlige over for os selv. ??

Er du venlig mod dig selv? ?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.