Kirsten Alstrøm - Psykoterapeut MPF, Mentor, Coach, Psykoterapeut, Terapeut

Kirsten Alstrøm

Psykoterapeut MPF, Mentor, Coach, Psykoterapeut, Terapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er ekspert i behandling af spiseforstyrrelser, og jeg har i mere end 11 år hjulpet mennesker med at finde fred i dem selv. Kirsten Alstrøm - Psykoterapeut MPF, Mentor, Coach, Psykoterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Mit navn er Kirsten Alstrøm, og jeg hjælper mennesker med at finde ro i dem selv


Der er ét menneske, du kan være sikker på, at du skal tilbringe hver dag og hvert minut med resten af dit liv. Det er dig selv. Du fortjener, at det er rart at være dig, for ellers kan du i værste fald miste den gode forbindelse til det vigtigste menneske i dit liv.


Jeg har erfaret, at bag enhver psykisk udfordring er der et menneske, der har mistet forbindelsen til sig selv. Den forbindelse kan du miste som barn, som ung og som voksen. Fælles for alle er, at det altid er muligt at finde den igen. Det tør jeg godt at garantere. Jeg kan hjælpe dig med at genfinde forbindelsen til dig selv ved at udforske, håndtere og bearbejde de følelser og oplevelser, der har udløst, at du mistede den.Kan jeg hjælpe dig?


Den første målgruppe jeg begyndte at arbejde med som terapeut, var mennesker med spiseforstyrrelser, og dem har jeg arbejdet med i 11 år. Jeg indså hurtigt, at mennesker der kæmper med spiseforstyrrelser (ofte) også har andre psykiske udfordringer herunder angst, depression, stress og et lavt selvværd. Derfor hjælper jeg i dag en bred vifte af mennesker.


Helt generelt arbejder jeg med børn, unge og voksne, der kæmper med deres selvværd, og som har en indre kritiker, de gerne vil tage afsked med.

I nedenstående oversigt kan du blive klogere på, hvilke områder jeg primært beskæftiger mig med.


 • Spiseforstyrrelser eller selvskade - Anoreksi, bulimi, tvangsoverspisning (BED), ortokresi og selvskadende adfærd.
 • Fysisk / psykisk misbrugOvergreb af enten fysisk, psykisk eller voldelig karakter.
 • PårørendeDe udfodringer du står over for, når en du elsker, har det svært eller er syg.
 • AngstEn generel følelse af at være utryg.
 • StressEn belastningsreaktion der kan komme til udtryk fysisk, psykisk eller på begge måder.
 • DepressionEn vedvarende følelse af at være nedtrykt, trist og utilpas.
 • Lavt selvværdIndebærer ofte at bære rundt på skyldfølelse, skamfølelse og en følelse af ikke at være god nok.
 • SorgEn tilstand som enten opstår ved pludselige omvæltninger eller gamle ubearbejdede følelser der kommer op til overfladen.
 • Kriser og krisereaktionerNår du havner i en alvorlig ulykke, sygdom eller et dødsfald i nærtstående omgangskreds.
 • IdentitetskriserNår du bærer på en grundlæggende tvivl om, hvem du er, hvad du vil og hvad du kan.
 • Opvækst i dysfunktionel familie - Opvækst i en familie hvor mor, far eller søskende har været psykisk syge, misbrugere eller haft tendens til vold.
 • Overdreven perfektionismeNår du stiller krav til dig selv, og i til tider dine omgivelser, som er urealistiske og på grænsen til umulige at leve op til.


Er jeg den rette terapeut for dig?Hvordan ved du, hvad du skal kigge efter, når du skal finde den rette terapeut i en verden, hvor mulighederne (næsten) er uendelige. Det kan være svært, når du skal finde den ene person der forstår dig bedst.


Du skal nemt kunne udforske, om jeg er den rette terapeut for dig, og det kan du gøre i den gratis og uforpligtende forsamtale, jeg tilbyder. Hvis du vurderer, at jeg ikke er den rette, vil jeg altid forsøge at hjælpe dig med at finde en, der har de kompetencer, du har brug for.


Kernen i mit terapeutiske arbejde er respekt og empati. Det er forskelligt, hvordan jeg arbejder med børn, unge og voksne, men jeg arbejder med alle tre. Fælles for alle er, at mit mål er at hjælpe den enkelte med at lindre sin indre smerte, blive bevidst om sine følelser og opnå en forståelse for, hvorfor du handler, som du gør, og hvordan du kan ændre den adfærd, der ikke er god for dig.


Mere end 11 års erfaring


Da jeg i 2010 blev færdiguddannet som psykoterapeut, var jeg så heldig, at jeg knap nok nåede at træde ud af mit uddannelsessted, før jeg trådte ind på mit drømmejob. Det var et job på et privathospital, der tilbød ambulant behandling og dagbehandling til mennesker med spiseforstyrrelser. Udover behandling af spiseforstyrrelser hjalp jeg mennesker med at komme ud af andre psykiske udfordringer, de stod over for.


I 10 år arbejdede jeg på privathospitalet som afdelingsleder og spiseforstyrrelsesbehandler, hvorefter jeg startede min egen terapeutiske praksis. I min praksis hjælper jeg både mennesker med spiseforstyrrelser, pårørende og børn, unge og voksne der kæmper med deres psyke, og som på den ene eller den anden måde er faret vild i livet og har brug for at komme tilbage på rette kurs.


Det er fantastisk, når man lykkes med at hjælpe et menneske videre i sit liv.

Biografi

Erfaringsområder

Spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser i barndom

Senfølger

Pårørende til en sygdomsramt

Corona

Angst

Abnorm separationsangst

Generaliseret angst

Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Social angst

Tvangstanker (OCD)

Par og familie

Børn og trivsel

Børn og angst

Børn og social angst

Omsorgssvigt (børn)

Børn og konflikter

Børn og selvværd

Børn og skilsmisse

Børn og skole

Børn og stress

Børn og vrede

Forældrerådgivning

Parforhold

Depression

Ensomhed

Omsorgssvigt (ældre)

Psykisk vold

Seksuelle overgreb

Vold i hjemmet

Unge og stress

Stress

Overspisning

Anoreksi

Bulimi

Ortoreksi

Afhængighed

Pårørende til en misbruger / afhængig

Chok og traume

Afhængighed og misbrug

Mistet partner

Megareksi

Børn og læreprocesser

Unge og selvværd

Personlig udvikling

Lavt selvværd

Eksistentielle problemstillinger

HSP, særligt sensitive personer

Motivation

Selvdestruktiv adfærd

Spirituel udvikling

Tankemylder

Selvskade

Cutting

Selvmordstanker

Balance

Autensitet

Madnings- og spiseforstyrrelser i barndom

CV skrivning

Jobsamtaler

Mobning på arbejdspladsen

Arbejdsglæde

Identitetskrise

Livskrise

Kærlighed

Fysisk mishandling

Incest

Skole-hjem samarbejde

Barnløshed

Mistrivsel

Kommunikationsproblemer

Kærestesorger

Skilsmisse og brud

Utroskab

Mobning

Personlighedsforstyrrelser

Borderline personlighedsforstyrrelse

Ængstelig personlighedsforstyrrelse

Psykisk sårbarhed

Relationsproblemer

Skyld og skam

Mistet barn

Mistet forælder

Nervøs tvangsspisning (BED)

Sport

Kronisk stress

Udbrændthed

Studiemotivation

Sundhed

Motion og motivation

Vægttab og overvægtsproblemer

corona senfølger

Sprog

Dansk

Engelsk

Alder

51-60

Klientudtalelser

Anonym, 25 år - "Kirsten har som den første set mig, hele mig. Det har hun formået, selvom hun ikke har set mig fysisk, da vores samtaler foregår i telefon eller på video. Hun ligger sit fokus på mennesket bag, hvilket har været helt nyt for mig, da jeg i systemet kun har været mødt med fokus på tal, vægt og kalorier. Vi har været igennem forskellige metoder, og vi er endnu i gang. For når jeg først mærker bedring og udvikling, indrømmer jeg, at jeg gerne vil have mere af det. Derudover har jeg fundet en enorm støtte i at kunne drøfte svære valg og dilemmaer, hvor Kirsten altid har hjulpet mig med at få øje på, hvilken retning jeg skal gå, for at passe på den person jeg er bag spiseforstyrrelsen, selvom sygdommen gerne vil det stik modsatte. Jeg har svært ved at forestille mig, hvor jeg havde været den dag i dag uden den enorme varme, støtte og tryghed, hun bringer mig i vores samtaler. Men jeg kan garantere, at jeg er den taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym 29 år - "Jeg vågnede en morgen lammet i kroppen og tænkte: "Det går ikke. Jeg kan ikke fortsætte med at leve sådan her." Men jeg ville ikke starte i terapi. Jeg havde alle tænkelige fordomme om det at gå i terapi, og jeg startede udelukkende fordi, at min familie og venner havde bedt mig om det på ugentlig basis i flere år. Da jeg træder ind hos Kirsten, forsvandt alle mine fordomme, og jeg blev mødt af det mest hjertevarme menneske, der allerede fra første samtale skabte en stor forståelse i mig for, hvorfor jeg har det, som jeg har det. At starte hos Kirsten er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Hun har ændret mit syn på mig selv. Hun har hjulpet mig med at genfinde troen på mig selv. Hun har kort sagt ændret hele mit liv. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.