Christina Dilling Munk - Psykoterapeut MPF

Christina Dilling Munk

Psykoterapeut MPF

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Er du ramt af stress, depression, angst, PTSD, sorg, traume eller af en personlighedsforstyrrelse, så tilbyder jeg psykoterapi og mental træning Christina Dilling Munk - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Er du ramt af stress, depression, angst, PTSD, sorg, traume eller af en personlighedsforstyrrelse, så tilbyder jeg psykoterapi og mental træning.

Jeg tilbyder psykoterapi og mental træning som skal støtte dig igennem en mental proces og ofte svær proces, så du igen kan skabe et liv med glæde, indhold og mening. I den post moderne verden er der mange mennesker der oplever tab, kaos, uforudsigelighed, meningsløshed og at det kan være svært at navigere i verden. Derfor tager jeg dig i hånden og hjælper dig gennem din verden.

Der er ingen mennesker der er mentalt ens, og derfor er det også vigtigt at det er mødet med dig, som det menneske du er, kommer i centrum. Jeg tilbyder derfor en række tilgange og metoder i min psykoterapeutiske praksis 


Opmærksomhedstræning- mindfulness
Træning i at være opmærksom på det der er nu, og træning i ro og stilhed. I dag har mange travlt og vi vil gerne nå alt og ikke gå glip af noget. Travlhed er blevet en kultur, der er ved at tage herredømmet fra os. Få dine egne redskaber til at skabe ro og nærvær i en travl hverdag. få redskaber til at mærke dig selv, dit liv og skab mere livsglæde.


Forståelse og håndtering af dine egne følelser 
Gi dig selv chancen for at få lov at tale om dine følelser, lær at forstå dem og håndtere dem. Få mod på livet på trods af svære følelser.


Selverkendelse, selvværd og selvrespekt: ”hvem er du”
Et af livets store spørgsmål, som vi ofte har brug for at ventilerer og få sat i perspektiv så vi øger vores grundfundament – selverkendelse- selvværd og selvrespekt.


Relationer, hvem er du, jer og dig
Hvordan forholder du dig til andre, fællesskab, samhørighed og din egen identitet og integritet


Psykoterapi metoder:
Metoderne tager udgangspunkt i dialektisk adfærdsterapi, mindfulness, acceptstrategier, NLP Neuro Lingvistisk Programmering, Identitetsfokuseret terapi og  (Prolonged Exposure kun til PTSD og svære traumer).

Der kan derfor være aftalte opgaver og der opfordres til at man medbringer egen mobil telefon og optager de terapeutiske sessioner, for at kunne genhøre sessionen og anvende det til egen mentale træning i hverdagen.


Om mig:

Jeg er uddannet cand. mag i psykologi og sundhed samt psykoterapeut MPF med flere specialer, herunder DAT dialektisk adfærdsterapi, NLP Neuro Lingvistisk Programming, eksistentiel psykoterapi og narrativ systemisk teori. Jeg har arbejdet mere end 14 år som leder heraf 6 år som leder af socialpsykiatri og har derfor solidt kendskab til psykosociale samtaler og interventioner. Jeg har derudover en diplom i Ledelse.
Sideløbende er jeg tilknyttet Roskilde Universitet RUC som Ekstern Lektor i Sundhedsfremme og samarbejder med Terapihuset.


Jeg glæder mig til at tale med dig og du er velkommen til at kontakte mig for sessioner, samtaler eller forløb. Book en tid via Go Mentor

Biografi

Psykologens specialer

Sundhedspsykologi

Supervisoruddannelse

Andre ydelser

Corona Online hjælp

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.