Christina Dilling Munk - Psykoterapeut MPF

Christina Dilling Munk

Psykoterapeut MPF

København S, København K, Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi 850 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler, sessioner hvor du får 60 minutter til at ventilerer og få sat ord på de belastninger du er udfordret af. Det kan være stress. angst, depression, lavt selvværd, ensomhed og mange flere.


Vi finder sammen ud af hvordan du ønsker vi fremover får arbejdet med dine belastninger

Par- og familieterapi 1.300 kr. Aftal tid

Par- og familie terapi er både til kærestepar og hele familier. Det kan være søskende, familier, vennegrupper , teams eller andet som kan have brug for at styrke eller få bearbejdet konflikter af forskellig art

Mental træning 850 kr. Aftal tid

Mental Træning – øg din trivsel og mentale sundhed

Jeg tilbyder mental træning som indeholder følgende grundelementer


 • Opmærksomhedstræning- mindfullness
  træning i at være opmærksom på det der er nu, og træning i ro og stilhed. I dag har mange travlt og vi vil gerne nå alt og ikke gå glip af noget. Travlhed er blevet en kultur, der er ved at tage herredømmet fra os. Få dine egne redskaber til at skabe ro og nærvær i en travl hverdag,
 • Forståelse og håndtering af dine egne følelser.
  Gi dig selv chancen for at få lov at tale om dine følelser, lær at forstå dem og håndtere dem. 
 • Selverkendelse, selvværd og selvrespekt : ”hvem er jeg”
  Et af livets store spørgsmål , som vi ofte har brug for at ventilerer og få sat i perspektiv så vi øger vores grundfundament – selverkendelse- selvværd og selvrespekt. Her er det også mulig at ventilerer dit spirituelle eller religiøse fundament, da det kan være en vigtig del af sit grundfundament
 • Relationer, hvem er du, jer og dig
  Hvordan forholder du dig til andre, fællesskab, samhørighed og din egen identitet og integritet


Metoden tager udgangspunkt i dialektisk adfærdsterapeutiske metoder. Der kan derfor være aftalte opgaver og der opfordres til at man medbringer egen mobil telefon og optager de terapeutiske sessioner, for at kunne genhøre sessionen og anvende det til egen mentale træning i hverdagen.


Sundhedsfremmende samtaler 850 kr. Aftal tid

Har du fået konstateret en kronisk eller svær lidelse og har udfordringer psykisk eller ønsker du at arbejde med at fremme både din fysiske og psykiske sundhed, Så har jeg solid erfaring at samtaler og mentale øvelser kan hjælpe dig

Pårørende samtale 850 kr. Aftal tid

Er du pårørende til en psykisk syg og lidende eller er du pårørende til en der har fået konstateret en alvorlig lidelse, så kan det være godt at få ventileret dine tanker og følelser og få hjælp til at passe på dig selv

Ledelses supervision 850 kr. Aftal tid

Supervision  ydes oftest til enkelte arbejdsmæssige sager hvor man har brug for at reflekterer sammen omkring en uløst konflikt eller uløst problem og dermed få flere mulige løsninger at vælge imellem.


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 21

Videosamtaler

Video samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Coaching samtaler genetablere og opbygger din evne og dit potentiale til at nå dine mål. Har du været ude for en kort overgang i en mild krise, så kan coaching burges til at komme videre og tilbage på rette spor igen. Coaching fokusere på dig og din fremtid. Vidoesamtaler akn også burges til afklaring og rådgivning og som opfølgning på dine sessioner

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 21

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er du ramt af stress, depression, angst, PTSD, sorg, traume eller af en personlighedsforstyrrelse, så tilbyder jeg psykoterapi og mental træning Christina Dilling Munk - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Er du ramt af stress, depression, angst, PTSD, sorg, traume eller af en personlighedsforstyrrelse, så tilbyder jeg psykoterapi og mental træning.

Jeg tilbyder psykoterapi og mental træning som skal støtte dig igennem en mental proces og ofte svær proces, så du igen kan skabe et liv med glæde, indhold og mening. I den post moderne verden er der mange mennesker der oplever tab, kaos, uforudsigelighed, meningsløshed og at det kan være svært at navigere i verden. Derfor tager jeg dig i hånden og hjælper dig gennem din verden.

Der er ingen mennesker der er mentalt ens, og derfor er det også vigtigt at det er mødet med dig, som det menneske du er, kommer i centrum. Jeg tilbyder derfor en række tilgange og metoder i min psykoterapeutiske praksis 


Opmærksomhedstræning- mindfulness
Træning i at være opmærksom på det der er nu, og træning i ro og stilhed. I dag har mange travlt og vi vil gerne nå alt og ikke gå glip af noget. Travlhed er blevet en kultur, der er ved at tage herredømmet fra os. Få dine egne redskaber til at skabe ro og nærvær i en travl hverdag. få redskaber til at mærke dig selv, dit liv og skab mere livsglæde.


Forståelse og håndtering af dine egne følelser 
Gi dig selv chancen for at få lov at tale om dine følelser, lær at forstå dem og håndtere dem. Få mod på livet på trods af svære følelser.


Selverkendelse, selvværd og selvrespekt: ”hvem er du”
Et af livets store spørgsmål, som vi ofte har brug for at ventilerer og få sat i perspektiv så vi øger vores grundfundament – selverkendelse- selvværd og selvrespekt.


Relationer, hvem er du, jer og dig
Hvordan forholder du dig til andre, fællesskab, samhørighed og din egen identitet og integritet


Psykoterapi metoder:
Metoderne tager udgangspunkt i dialektisk adfærdsterapi, mindfulness, acceptstrategier, NLP Neuro Lingvistisk Programmering, Identitetsfokuseret terapi og  (Prolonged Exposure kun til PTSD og svære traumer).

Der kan derfor være aftalte opgaver og der opfordres til at man medbringer egen mobil telefon og optager de terapeutiske sessioner, for at kunne genhøre sessionen og anvende det til egen mentale træning i hverdagen.


Om mig:

Jeg er uddannet cand. mag i psykologi og sundhed samt psykoterapeut MPF med flere specialer, herunder DAT dialektisk adfærdsterapi, NLP Neuro Lingvistisk Programming, eksistentiel psykoterapi og narrativ systemisk teori. Jeg har arbejdet mere end 14 år som leder heraf 6 år som leder af socialpsykiatri og har derfor solidt kendskab til psykosociale samtaler og interventioner. Jeg har derudover en diplom i Ledelse.
Sideløbende er jeg tilknyttet Roskilde Universitet RUC som Ekstern Lektor i Sundhedsfremme og samarbejder med Terapihuset.


Jeg glæder mig til at tale med dig og du er velkommen til at kontakte mig for sessioner, samtaler eller forløb. Book en tid via Go Mentor

Biografi

Psykologens specialer

Sundhedspsykologi

Supervisoruddannelse

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere