Ulla Vestergaard

Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach

Aalborg, Videosamtale

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - samtaleterapi 850 kr. Aftal tid

Samtale

Terapi

Coaching

Mindfulness

Mindfulness kombineret med samtale

Samtaleforløb a´ 4 gange 3.200 kr. Aftal tid

Mindfulness 850 kr. Aftal tid

Mindfulness forløb 3.200 kr. Aftal tid

Coaching 850 kr. Aftal tid

Coaching forløb 3.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 21 38

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale-terapi eller coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Samtale-terapi (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Samtale og mindfulness (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 21 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

20 års erfaring og fremragende resultater i forhold til stress, uro, depression og angst. Individuel terapi, mindfulness og coaching til unge og voksne. Ulla Vestergaard - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach

Beskrivelse

Ønsker du mere glæde, ro og overskud? Mindre pres, stress, tristhed og uro?


Svære tanker og følelser kan resultere i negative tankemønstre, som kan være svære at slippe og håndtere. Det kan forringe din livskvalitet, overskud og glæde. Du kan træne at gøre tankerne mere neutrale og konstruktive. 

Måske kan du genkende et eller flere af følgende punkter?

 • Uro, vrede eller tristhed.
 • Dårlig søvn.
 • Oplever et stort pres og stiller høje krav til dig selv.
 • Stress.
 • Eksamensangst eller præstationsangst.
 • Angst eller depression.
 • Lavt selvværd eller selvtillid.
 • I tvivl om studie eller arbejdsliv.
 • Problemer med andre mennesker familie, partner eller kollegaer.
 • Du frygter at blive ramt af sygdom eller er ramt af sygdom måske sygemeldt eller bange for at blive det.
 • Har smerter.
 • Livskriser.


I de perioder hvor du oplever modgang eller udfordringer kan det ofte være svært at løse tingene på den måde, du plejer. Måske hjælper det ikke at tale med familie eller venner om det, der er svært. 

For hurtigere at komme på den anden side, har mange brug for nye redskaber og teknikker, som har effekt både nu og fremover. 


Hvad kan det give dig?

 • Forebygge og mindske stress.
 • Afhjælpe angst og depression.
 • Bedre håndtere svære situationer, tanker og følelser.
 • Større evne til at være i nuet, og mindre i fortiden og fremtiden.
 • Mere overskud og energi til at ændre og handle på det, du kan og i højere grad slippe det, du ikke kan ændre.
 • Mere ro.
 • Bedre søvn.
 • Håndtere misbrug. 
 • Smertehåndtering.
 • Bedre relationer.
 • Bedre selvværd og selvtillid. 

Du kan opnå større fokus på dine styrker og værdier, og redskaber til at komme i retning af det liv, du virkelig ønsker. En sidegevinst er, at du får konkrete teknikker og værktøjer, som du kan bruge både under og efter et afsluttet forløb. 


Min erfaring og tilgang

Med 20 års erfaring og en bred værktøjskasse har jeg hjulpet mange tusinder unge fra 18 og voksne. Jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig og lægger stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du har mulighed for at få vendt lige præcis det, du har brug for. Tavshedspligt og fuld fortrolighed er en selvfølge. Jeg har siden 2014 været selvstændig på fuld tid og har ikke tal på hvor mange individuelle samtaleforløb, terapi, coaching og mindfulness-forløb, jeg har afholdt. Jeg har siden 2001 efteruddannet mig indenfor mangfoldige tilgange. Jeg lægger vægt på en jordnær tilgang, som tager udgangspunkt i din situation. 


Jeg er specialist i mindfulness, certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, certificeret coach, socialrådgiver og terapeut. Jeg har en stor erfaring med at arbejde ud fra en kropslig og regulerende tilgang, som er meget effektiv i forhold til en lang række tilstande, som fx stress, uro, angst og depression. Mange har tidligere prøvet andre metoder og tilgange inden de kontakter mig. 


Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang og tager udgangspunkt i lige præcis dine forventninger, ønsker og livssituation. Jeg har en bred erfaring og trækker på de teknikker og metoder, som hjælper dig bedst. Hvis du ønsker det, inddrager jeg mindfulness i terapien, som et meget effektfuldt og virksomt redskab og skræddersyer øvelserne til lige præcis din situation og behov. Inden jeg blev selvstændig har jeg 17 års erfaring med afholdelse af samtaler med unge og voksne. 


Jeg brænder så meget for samtaler, terapi, mindfulness og coaching, at jeg i 2017 har udgivet en bog om samtaler for professionelle. Bogen bruges af fagpersoner og er på pensum på uddannelser i Danmark og Norge. Jeg underviser og holder foredrag for professionelle i samtale-træning. 


Mine kunder kommer fra

Nordjylland. Hjørring, Brønderslev, Løkken, Frederikshavn, Fjerritslev, Støvring, Klarup og Hobro og fra Aalborg og opland.  


Størstedelen af kunderne har fået et forløb anbefalet

Mange har fået det anbefalet af enten deres læge eller af en psykolog eller hørt om andres udbytte. Jeg er underleverandør i pensionsselskaber og har siden 2014 haft fast samarbejde med flere private og offentlige virksomheder og kommuner.


Derudover tilbyder jeg online samtaler og mindfulness-træning, hvis geografien hindrer dig i, at vi kan mødes.


Praktisk information og fuld fortrolighed. Du kommer direkte til og møder kun mig

Mit dejlige lokale ligger på Davids Alle i Aalborg (Kærby) i et roligt villakvarter. Du kommer direkte til og skal ikke vente i et venteværelse og møder kun mig. Der er gode parkeringsmuligheder. 


Kontakt mig gerne

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du er meget velkommen til at skrive eller ringe helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller ønsker en konkret aftale. Jeg gør opmærksom på, at min kalender ikke viser de aftaler, jeg har fra andre end GoMentor og mine tider hurtigt bookes.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske og vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Biografi

Klientudtalelser

Mette - Studerende - "“Meget høje forventninger på mit studie og pres til eksamenerne fik mig til at kontakte Ulla. Et individuelt forløb gav mig mindre pres, mere selvtillid og større tro på mig selv. Jeg har fået meget mere energi og husker nu at have det sjovt og prioritere mig selv og tid til at slappe af " "  Læs mere  Læs mindre

Leder i privat virksomhed  - ""Det har været en rejse fra en naturlig skepsis til at blive helt overbevist om at Mindfulness med de øvelser og samtaler vi har været igennem virkeligt kan hjælpe. Mit udgangspunkt var en situation med store omvæltninger i mit arbejdsliv, uro i kroppen, problemer med motivation og koncentration samt generelt problemer med at sove. I forbindelse med gennemførslen af øvelserne sammen med dig fandt jeg hurtigt ud af, at jeg både kunne lære at håndtere tankerne og uroen og om ikke fjerne det så minimere påvirkningen på min dagligdag. Gennem de 8 sessioner har jeg således lært at koncentrere mig bedre igen og uroen i kroppen er forsvundet. Jeg er blevet mere afklaret og har fået en tro på, at jeg selv i højere grad skal tage ansvar for mit arbejdsliv, og hvad det skal bestå af. Endeligt har jeg fået nogle gode værktøjer og øvelser, der gør at jeg kan bygge videre på dette gode fundament." Leder i privat virksomhed, December 2018"  Læs mere  Læs mindre

Annette  - "“Efter at have været igennem et forløb med alvorlig sygdom, kunne jeg mærke, at livsglæden bare var forsvundet. Min konstante bekymring for mine børn og mig selv og om jeg blev syg igen, gjorde at jeg havde svært ved at styre tankerne. Jeg begyndte at isolere mig derhjemme og mistede lysten til det jeg tidligere godt kunne lide. Samtalerne kombineret med mindfulness-teknikker ved Ulla har givet mig redskaber til i højere grad at gå ind og ud af mine bekymringer og triste tanker og gøre, at jeg i højere grad kan vælge, hvornår de styrer mit liv. Bekymringen efter at have været ramt af alvorlig sygdom er svær at få til at forsvinde men samtaler og mindfulness har gjort det langt nemmere for mig. Jeg oplever, at jeg nu i langt højere grad kan gå ind og ud af de svære tanker og følelser og på den måde også være mere nærværende overfor mine børn og på mit arbejde. Jeg er igen begyndt at gøre mere af det jeg godt kan lide." "  Læs mere  Læs mindre

John - "“Jeg havde været igennem en svær skilsmisse og da jeg startede ved Ulla var jeg delvist sygemeldt med stress og en lettere depression. Jeg gik til psykolog men syntes, at jeg manglede andre værktøjer end samtalen kunne give. En af mine venner anbefalede mig at prøve samtaler og mindfulness. Jeg var skeptisk inden og tænkte om det var “langhåret” og kun for kvinder. Men det har gjort en kæmpe forskel. Jeg er kommet videre i mit liv, raskmeldt og mærker igen glæden ved livet, hvilket også gavner mine børn og andre omkring mig.” "  Læs mere  Læs mindre

Maria - "“Jeg var netop sygemeldt med stress og havde igennem flere år været plaget af dårlig søvn. Min læge anbefalede mig at prøve samtaler og mindfulness ved Ulla Vestergaard, da hun havde set det hjælpe rigtig mange andre. Jeg var rigtig trist, over min mors alvorlige sygdom, som krævede rigtig meget af mig og samtidig var der travlt på arbejdet. Mit gode humør var forsvundet og jeg kunne ikke længere tage mig sammen til noget og de negative og bekymrende tanker tog mere og mere styring. Gennem et forløb ved Ulla oplevede jeg, at jeg begyndte at sove bedre om natten. Samtalerne ændrede jo ikke på min mors situation, men jeg blev langsomt stærkere og mere robust til bedre at kunne tackle situationen og de negative tanker og følelser fik mindre magt. Jeg begyndte at fokusere på de positive ting jeg også har i mit liv, dyrke motion og blev mere nærværende overfor min familie.” "  Læs mere  Læs mindre

Michael  - "“Jeg oplever, at jeg efter 8 samtaler kombineret med mindfulness har fået meget mere styrke og tro på, at jeg kan komme videre med mit liv og ud af tryghedszonen. Jeg har fået bedre kontrol over sindet, mere ro, glæde og overskud. Jeg har fået mere kampgejst og vilje. Jeg har prøvet mange forskellige ting inden jeg, men oplever klart det gør en forskel. Jeg har fået en række værktøjer, jeg selv kan bruge både derhjemme og i andre situationer. Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Ulla til andre, som ønsker bedring.”"  Læs mere  Læs mindre

Anne Louise  - ""Da jeg startede var jeg trist, ked af det ovenpå en svær skilsmisse og havde stress. Siden jeg startede samtaler ved Ulla og mindfulness-teknikker, har jeg mærket en enorm ændring i min psykiske velbefindende. Jeg har fået mere glæde, overskud og energi og min koncentration er ved at blive bedre igen. Det gode er, at jeg både har fået vendt de ting, der er svære og fået nye måder at håndtere det på og derudover teknikker og redskaber jeg kan bruge derhjemme og når der opstår nye ting jeg skal forholde mig til.""  Læs mere  Læs mindre

Ann Louise - "Fik mindsket stress og angstfyldte tanker med 90 % og kan leve det liv jeg vil! “Jeg fik for 4 år siden stress og efterfølgende angst. Jeg har prøvet rigtig mange ting inden et forløb ved Ulla og var ved at tro, at angsten skulle styre mit liv. Efter 3 gange oplevede jeg en reduktion på 90 procent af de angstfyldte tanker og kan nu leve et liv, hvor jeg ikke længere undgår ting, men nu igen i højere grad kan leve det liv, jeg gerne vil.”"  Læs mere  Læs mindre

Mikkel  - ""Jeg har været sygemeldt med stress, angst og depression i 4 måneder. Igennem mit pensionsselskab fik jeg mulighed for samtaler ved psykolog og et individuelt samtaleforløb kombineret med mindfulness ved Ulla Vestergaard. Derudover går jeg ved psykiater, hvor jeg er startet medicinsk behandling. Forløbet ved Ulla er helt klart det, der har hjulpet mig mest og allerede efter de første gange, oplevede jeg meget mere ro. Da jeg startede havde jeg problemer med at håndtere vrede og rigtig mange negative og opslidende tanker om en svær barndom i et hjem med misbrug, som var svære at slippe igen.Tankerne om barndommen er nu nærmest forsvundet og jeg kan i langt højere grad håndtere og regulere min vrede og har fået meget mere energi og overskud. Samtalerne og mindfulness-forløbet ved Ulla har hjulpet mig til at få mere selvtillid og tro på, at jeg igen kan klare et arbejde. Da jeg kom var min tro på mig selv 0 % og nu er den på 70 %. Forløbet har været over 4 gange. Nu fortsætter jeg på et af Ulla`s hold.""  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere