Ulla Vestergaard

Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach

Aalborg, Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - samtaleterapi 850 kr. Aftal tid

Samtale

Terapi

Coaching

Mindfulness

Mindfulness kombineret med samtale

Samtaleforløb a´ 4 gange 3.200 kr. Aftal tid

Mindfulness 850 kr. Aftal tid

Mindfulness forløb 3.200 kr. Aftal tid

Coaching 850 kr. Aftal tid

Coaching forløb 3.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 21 38

89 87 21 38

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale-terapi eller coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Samtale-terapi (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Samtale og mindfulness (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 21 38

89 87 21 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

20 års erfaring og fremragende resultater i forhold til stress, uro, depression og angst. Individuel terapi, mindfulness og coaching til unge og voksne. Ulla Vestergaard - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach

Beskrivelse

Hjertelig velkommen 

Hvorfor?

Som mennesker kommer vi alle til at opleve perioder, hvor vi har med og modgang. Særlig i de perioder i vores liv, hvor vi bliver ramt af udfordringer kan det være svært at løse tingene på den måde vi plejer. Det hjælper måske ikke tilstrækkeligt at tale med nærmeste familie, kollegaer eller venner om det, vi oplever, er svært. 

 

For hurtigere at komme på den anden side, har mange brug for professionelle samtaler med fokus på nye redskaber og teknikker.

 

De fleste henvender sig til mig på grund af stress, angst, tristhed, lavt selvværd, uro, søvnproblemer og depression.

 

Derudover mennesker der ønsker selvudvikling, styrke deres selvværd, deres relationer eller komme godt videre efter livskriser, skilsmisse, alvorlig sygdom mv.

 

Jeg har 20 års erfaring med individuelle samtaler og har en bred værktøjskasse, som jeg ved virker.

 

Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du har mulighed for at få vendt lige præcis det, der udfordrer dig og måske forringer din livskvalitet og glæde.

 

Jeg tror på, at vi sammen kan skabe positiv udvikling og forandring og en sidegevinst er, at du får redskaber og teknikker, som du også kan bruge fremover. 

 

Hvad kan det give dig?

§  Flere redskaber til at håndtere og mindske svære situationer og følelser, som fx uro, usikkerhed, angst, tristhed, depression, pres, stress, ensomhed, sorg og savn.

§  Større evne til at være i nuet, og mindre i fortiden (svære tanker og følelser der dukker op), fremtiden (bekymringer).

§  Mere overskud og energi til at ændre og handle på det du kan og som kan få dig mere henimod den retning og det liv, du drømmer om. 

§  Mere ro, sikkerhed, glæde, energi, overblik, koncentration, fokus og trivsel i hverdagen. 

§  Fokus på balance i dit liv. Hvad kan du med fordel gøre mere af/mindre af?

§  Fokus på dine styrker og værdier, og det liv du ønsker at komme i retning af. 

 

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke lige kan genkende nogle af disse områder. Mindfulnes har generelt vist sig at have en positiv effekt ift. mange problemstillinger. 

 

Du er velkommen til at se udtalelser fra andre, jeg har hjulpet og du kan også se evaluerings-rapport fra 100 tidligere deltagere under min blog. 

 

Min erfaring og tilgang

Jeg er specialist i mindfulness og er certificeret mindfulness-instruktør.

 

Jeg har en bred faglig baggrund og har 20 år arbejdet med unge og voksne og afholdt individuelle professionelle samtaler. Jeg er fuldtids selvstændig med samtaler og har en 3-årig uddannelse som certificeret mindfulness-instruktør, hvor jeg blandt andet har skrevet speciale om mine egne kurser og opgaven er vurderet af en ekstern censor fra Aarhus Universitet.  

 

Mine mange års erfaring med terapi, og coachende samtaler kombineret med at jeg har undervist mere end 600 deltagere i grupper i mindfulness skaber varige forandringer også efter samtale-forløbet er afsluttet.

 

Jeg arbejder udfra en helhedsorienteret tilgang, da jeg tror på, at det enkelte menneske og menneskes livssituation afhjælpes bedst ved at anvende den tilgang der passer til personen og livssituationen. 

 

Jeg veksler mellem at stille hjælpsomme og udviklende spørgsmål, inddrage dig, lytte, komme med råd, hvis jeg tror på det er hjælpsomt, give dig øvelser og adgang til fx mindfulness lydfiler og teori og tage imod feedback fra dig så vi sammen kan nå i mål. 

Jeg bruger min viden, erfaring og baggrund til at gøre det, jeg tror hjælper lige præcis dig bedst muligt. 

 

 

Jeg brænder så meget for samtaler, terapi, mindfulness og coaching og for at hjælpe andre videre til det liv de ønsker, så meget at jeg i 2017 har udgivet en bog om samtaler for professionelle. 

 

 

Mine kunder kommer fra

Nordjylland. Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Fjerritslev, Støvring, Klarup og Hobro og naturligvis fra Aalborg og opland. Jeg er underleverandør i pensionsselskaber og har siden 2012 haft fast samarbejde med private og offentlige virksomheder og kommuner.

Derudover tilbyder jeg online samtaler og forløb, hvis geografien hindrer dig i at vi kan mødes.

 

Praktisk information

Mit dejlige lokale ligger på Davids Alle i Aalborg i et roligt villakvarter. Der er gode parkeringsmuligheder. 

 

Kontakt mig gerne

Så, hvad enten du har brug for individuel samtale, terapi, coaching, mindfulness, mental træning, rådgivning, supervision eller udvikling, ser jeg frem til at høre fra dig.

 

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du har yderligere spørgsmål til mig eller at ringe for en uforpligtende snak. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og til at hjælpe dig videre. 

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Du vil hurtigst muligt modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

 

De bedste hilsner

Ulla Vestergaard

 

Biografi

Klientudtalelser

Annette  - "“Efter at have været igennem et forløb med alvorlig sygdom, kunne jeg mærke, at livsglæden bare var forsvundet. Min konstante bekymring for mine børn og mig selv og om jeg blev syg igen, gjorde at jeg havde svært ved at styre tankerne. Jeg begyndte at isolere mig derhjemme og mistede lysten til det jeg tidligere godt kunne lide. Samtalerne kombineret med mindfulness-teknikker ved Ulla har givet mig redskaber til i højere grad at gå ind og ud af mine bekymringer og triste tanker og gøre, at jeg i højere grad kan vælge, hvornår de styrer mit liv. Bekymringen efter at have været ramt af alvorlig sygdom er svær at få til at forsvinde men samtaler og mindfulness har gjort det langt nemmere for mig. Jeg oplever, at jeg nu i langt højere grad kan gå ind og ud af de svære tanker og følelser og på den måde også være mere nærværende overfor mine børn og på mit arbejde. Jeg er igen begyndt at gøre mere af det jeg godt kan lide." "  Læs mere  Læs mindre

John - "“Jeg havde været igennem en svær skilsmisse og da jeg startede ved Ulla var jeg delvist sygemeldt med stress og en lettere depression. Jeg gik til psykolog men syntes, at jeg manglede andre værktøjer end samtalen kunne give. En af mine venner anbefalede mig at prøve samtaler og mindfulness. Jeg var skeptisk inden og tænkte om det var “langhåret” og kun for kvinder. Men det har gjort en kæmpe forskel. Jeg er kommet videre i mit liv, raskmeldt og mærker igen glæden ved livet, hvilket også gavner mine børn og andre omkring mig.” "  Læs mere  Læs mindre

Maria - "“Jeg var netop sygemeldt med stress og havde igennem flere år været plaget af dårlig søvn. Min læge anbefalede mig at prøve samtaler og mindfulness ved Ulla Vestergaard, da hun havde set det hjælpe rigtig mange andre. Jeg var rigtig trist, over min mors alvorlige sygdom, som krævede rigtig meget af mig og samtidig var der travlt på arbejdet. Mit gode humør var forsvundet og jeg kunne ikke længere tage mig sammen til noget og de negative og bekymrende tanker tog mere og mere styring. Gennem et forløb ved Ulla oplevede jeg, at jeg begyndte at sove bedre om natten. Samtalerne ændrede jo ikke på min mors situation, men jeg blev langsomt stærkere og mere robust til bedre at kunne tackle situationen og de negative tanker og følelser fik mindre magt. Jeg begyndte at fokusere på de positive ting jeg også har i mit liv, dyrke motion og blev mere nærværende overfor min familie.” "  Læs mere  Læs mindre

Michael  - "“Jeg oplever, at jeg efter 8 samtaler kombineret med mindfulness har fået meget mere styrke og tro på, at jeg kan komme videre med mit liv og ud af tryghedszonen. Jeg har fået bedre kontrol over sindet, mere ro, glæde og overskud. Jeg har fået mere kampgejst og vilje. Jeg har prøvet mange forskellige ting inden jeg, men oplever klart det gør en forskel. Jeg har fået en række værktøjer, jeg selv kan bruge både derhjemme og i andre situationer. Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Ulla til andre, som ønsker bedring.”"  Læs mere  Læs mindre

Anne Louise  - ""Da jeg startede var jeg trist, ked af det ovenpå en svær skilsmisse og havde stress. Siden jeg startede samtaler ved Ulla og mindfulness-teknikker, har jeg mærket en enorm ændring i min psykiske velbefindende. Jeg har fået mere glæde, overskud og energi og min koncentration er ved at blive bedre igen. Det gode er, at jeg både har fået vendt de ting, der er svære og fået nye måder at håndtere det på og derudover teknikker og redskaber jeg kan bruge derhjemme og når der opstår nye ting jeg skal forholde mig til.""  Læs mere  Læs mindre

Ann Louise - "Fik mindsket stress og angstfyldte tanker med 90 % og kan leve det liv jeg vil! “Jeg fik for 4 år siden stress og efterfølgende angst. Jeg har prøvet rigtig mange ting inden et forløb ved Ulla og var ved at tro, at angsten skulle styre mit liv. Efter 3 gange oplevede jeg en reduktion på 90 procent af de angstfyldte tanker og kan nu leve et liv, hvor jeg ikke længere undgår ting, men nu igen i højere grad kan leve det liv, jeg gerne vil.”"  Læs mere  Læs mindre

Mikkel  - ""Jeg har været sygemeldt med stress, angst og depression i 4 måneder. Igennem mit pensionsselskab fik jeg mulighed for samtaler ved psykolog og et individuelt samtaleforløb kombineret med mindfulness ved Ulla Vestergaard. Derudover går jeg ved psykiater, hvor jeg er startet medicinsk behandling. Forløbet ved Ulla er helt klart det, der har hjulpet mig mest og allerede efter de første gange, oplevede jeg meget mere ro. Da jeg startede havde jeg problemer med at håndtere vrede og rigtig mange negative og opslidende tanker om en svær barndom i et hjem med misbrug, som var svære at slippe igen.Tankerne om barndommen er nu nærmest forsvundet og jeg kan i langt højere grad håndtere og regulere min vrede og har fået meget mere energi og overskud. Samtalerne og mindfulness-forløbet ved Ulla har hjulpet mig til at få mere selvtillid og tro på, at jeg igen kan klare et arbejde. Da jeg kom var min tro på mig selv 0 % og nu er den på 70 %. Forløbet har været over 4 gange. Nu fortsætter jeg på et af Ulla`s hold.""  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.