EEG Neurofeedback - video

Skrevet d. 30-5-2018 13:58:22 af Thor Oppenhagen - Bio-neurofeedback behandler, Coach, Mentor, Familieterapeut/-rådgiver

Din livskvalitet er betinget af hjernes sundhed, derfor er det vigtigt at neurofeedback træneren er uddannet i at udføre opgaven.


Vores oplevelser af selvet er ligesom sanser og evner spredt ud over flere områder i hjernen og resultatet for at føle sig sammenhængende og funktionsdygtig, er altså betinget af hvor godt et samarbejde der kan være mellem de forskellige hjerneområder. 


Ser man på hvordan områderne kommunikere, så er det neurotranmitterne og receptor på hjernecellerne der bestemmer hvorvidt "en" ud af 86 milliarder hjerneceller skal være aktiv eller ej.


Det er derfor af højeste nødvendighed, at hjernen har en dirigent i form af et speeder / bremse system, så den kan regulere aktiviteten mellem de mange forskellige områder.


En rask hjerne kan selv trykke på "en" af de 2 pedaler efter behov.


Men er "en" bremse eller speeder pedal defekt, så vil det påvirke andre centre i hjernen og der vil opstår besvær med koncentration, opmærksomhed og hukommelse.


En forudsætning for at blive rask er altså, at den defekte pedal bliver repareret.


EEG-Neurofeedback er designet til at indlede et samarbejde med hjernens speeder - bremse system, ved at måle aktiviteten i hjernen gennem elektroder placeret på hovedebunden og derigennem give et feedback på rigtig og forkert aktivitet i de forskellige hjerneområder.


Rigtig og forkert aktivitet har forskerne fundet frem til gennem tusindevis af f.MRI skanninger og QEEG test på syge og raske mennesker.


Feedbacket til hjernen leveres gennem de kanaler vi normalt opfatter verden med, nemlig vores syn, hørelse og sansesystem.


EEG-Neurofeedback har gennem tusindevis af anerkendte laboratorietest bevist, at hjernen kan tage ved lære af det feedback den får gennem træningen.


Vi har investeret i de mest moderne skærme og en super stærk computer, for at være helt sikker på at signalerne til hjernen er helt præcise og vores klienter får den bedste oplevelse mens hjernen trænes.   

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere