Sexualitet og kønsidentitet blandt unge.

Skrevet d. 1-10-2022 18:46:30 af Gitte Grøndahl - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach, ACT coach, Selvværdscoach, Coach, MBSR mindfulness instruktør, Terapeut

Sexualitet blandt unge. 

Jeg er ikke uddannet i sexualitet og kønsidentitet. 

Dog har jeg inden for det sidste år opleve at, det er noget af det som trykker de unge der kommer hos mig. Hvilke gør at når de føler sig tryg i vores relation, så falder snakken ind på emnet omk. sexualitet og kønsidentitet. 

 Jeg har på ingen måder svært ved at tale med de unge om det, da det for mig handler om at anerkende og møde mennesker der hvor de er i deres liv. 

 Jeg erfar at de unge, får en helt anden ro omk. dem når de har fået fortalt mig om deres tanker og følelser. Derefter kan vi begynde at arbejder med hvordan de kan få fortalt det til deres familie og venner, samt de selv kan komme tætter på hvad deres kønsidentitet og sexualitet har af betydning for dem selv. 

 Alt efter alder og hvor længer de har gået med det selv, bevæger vores samtaler dybere og dybere. 

 Er du et ungt menneske eller er du pårørende til et barn eller ungt menneske, der ikke trives. Så kan jeg kun anbefale at tale om det, frem for at gå med det selv.

Hos mig er der altid en gratis online forsamtale, hvor der er mulighed for at mærke om der er kemi.

Er du forælder til et barn eller ung, så vær sikker på dit barn, ung, er klar til at tale med en voksen.

Forælder er altid velkommen til at være til stede, hvis barnet eller den unge ønsker det.

Hos mig er det altid på børn og unges præmisser, hvordan samtalen skal forløbe.

De bedste hilsner

Stress-Trivsel/ Gitte Grøndahl

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.