Gitte Grøndahl - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach

Gitte Grøndahl

Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach

Odense N , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

8 ugers MBSR-kursus 2.000 kr. Aftal tid

8 tirsdag kl. 18.30- 20.30 inkl. Kaffe, te, vand og frugt.
Pris. 1800,- for studerende, pensionister.
Deltagelse på holdet er først endeligt sikret når depositum gebyr er modtaget.
Hvem er det for det er for dig, der gerne vil lærer at bruge mindfulness og dig der gerne vil forbygge og reducer din stress, angst og depression.
Hvorfor et kursus og hvorfor ikke bare 8 x gange på et klippekort?
Det er fordi Mindfulness skal trænes og det skal trænes kontinuerligt, for det giver dig den effekt som mindfulness kan give.
*MBSR står for mindfulness-baseret-stress-reduktion og er et forskningsbaseret program udviklet af Jon Kabat Zinn USA. Det er det mest gennemtestede og evidensbaserede program i verden og bruges globalt.
Over de 8 uger vil du lærer at forholde dig til tanker og følelser der dukker op, med en venlig og accepterende opmærksomhed – selv til de tanker du har det svært ved. På den måde kan du træne dig selv i at være fuldt opmærksom og til stede i nuet, mens du samtidig arbejder med måden du reagerer på og på vanemæssig tænkning I MBSR-programmet består af mindfulness og blide yogaøvelser, der er tilpasset der hvor du er.
Du behøver ikke at have mediteret eller praktiseret yoga før, øvelserne er meget enkle og kan med fordel også praktiseres af den uøvede.
Mindfulness skal ses som metode og teknik kan bruges til at opnå en højere livskvalitet, f.eks. ved at give øget indre ro, reducere stress, øge koncentrationen og effektiviteten i hverdagen, give større selvindsigt, samt skabe bevidsthed om egne tankestrømme.
Mindfulness kan kort beskrives som bevidst nærvær – det vil sige den form for tilstedeværelse der kommer af at være opmærksom på det der er i nuet, uden at bedømme eller vurdere. Mindfulness har været en del af vestlig psykologisk praksis i mere end 30 år. International forskning viser, at personer, der benytter sig af mindfulness hver dag, styrker immunforsvaret, tænker hurtigere og klarere – og beskytter hjerne og organisme mod stress, depression og mod at kunne arbejde i mange år.
Mindfulness sænker blodtryk og puls og styrker immunforsvaret reducerer stress, angst og depression øger indlæring, selvværd, koncentration og afhjælper adfærdsmæssige problemer – som temperament, ked af det hed, tristhed samt at få mere energi.


Bemærk at tilmelding til events/kursus er bindende og ved framelding tilbagebetales indbetalt kursusgebyr ikke. Man er imidlertid velkommen til at overdrage pladsen til en anden.COVID-19: Stress & Trivsel følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. 


Stresscoaching 650 kr. Aftal tid

Individuel stresscoaching:

Sikre effektive stress forebyggende tiltag. Sikre viden om, hvordan man kan afdække og adskille stress – angst og depression. Støtte dig igennem en evt. god tilbagevenden til arbejdspladsen efter sygemelding. Igangsætte en hurtig og målrettet indsats. Afdække graden af stress og vurdere hvilken indsats der er brug for. Sikre at indsatsen foretages så tidligt som muligt, og bliver så effektiv og kortvarig som muligt.

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Individuel terapi:

Bliver du ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok. Har du svært ved at kommunikere med dine nærmeste, eller folk omkring dig. Føler du ofte du har svært ved at blive forstået, og har du svært ved at sætte grænser. Ønsker du hjælp til at, få de forhindringer frem i lyset, der står i vejen for du kan udleve dine drømme.

Formålet med individuel terapi er at give dig de værktøjer, der gør du bliver bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du vil opleve en større nærhed og få dybere relationer. Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale.

En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv. I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse


Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Individuel terapi m/ studierabat eller lægehenvisning 450 kr. Aftal tid

Individuel terapi:

Bliver du ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok. Har du svært ved at kommunikere med dine nærmeste, eller folk omkring dig. Føler du ofte du har svært ved at blive forstået, og har du svært ved at sætte grænser. Ønsker du hjælp til at, få de forhindringer frem i lyset, der står i vejen for du kan udleve dine drømme. Formålet med individuel terapi er at give dig de værktøjer, der gør du bliver bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du vil opleve en større nærhed og få dybere relationer. Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv. I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse


Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Walk and talk samtaler 650 kr. Aftal tid

Walk and talk samtaler ved Langesø Skoven og Odense fjord med udgangspunkt fra Stige Ø eller Tarup Davinde.

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

online Individuel terapi m/lægehenvisning eller studierabat (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Individuel terapi:

Bliver du ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok.
Har du svært ved at kommunikere med dine nærmeste, eller folk omkring dig.
Føler du ofte du har svært ved at blive forstået, og har du svært ved at sætte grænser.
Ønsker du hjælp til at, få de forhindringer frem i lyset, der står i vejen for du kan udleve dine drømme. Formålet med individuel terapi er at give dig de værktøjer, der gør du bliver bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du vil opleve en større nærhed og få dybere relationer.

Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv. I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse.Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv. I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse.

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Familiesamtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Familiesamtale:

Som familie- og psykoterapeuter allierer jeg mig med, familien som helhed. Dvs. med de stærke kræfter som ligger i den kærlighed, som udspiller sig på godt og på ondt mellem de voksne og mellem forældre og børn. Vi prøver at forstå den enkeltes reaktioner, symptomer eller smerte som et meningsfuldt udtryk for samværet og det relationelle mønster i familien og at inspirere til mulige forandringer.


       Priserne reguleres en gang årligt

Online sagsupervision 1/1 (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Sagssupervision for fagpersoner inde for børn, unge og familie området.

Sagssupervision tager udgangspunkt i en konkret sag eller et pædagogiskproblemstillinger, som giver dig udfordring i dit arbejde. Jeg hjælper med at skabe overblik, i den konkrete sag eller det pædagogiskproblemstilling, du for sparring du forholder problemstillinger eller dilemmaer.

I gennem sagsupervision vil du du lærere af dit eget pædagogisk arbejde og udvikle dig fagligt.

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Online stresscoaching M/ lægehenvisning eller studierabat. (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Individuel stresscoaching:

Sikre effektive stress forebyggende tiltag. Sikre viden om, hvordan man kan afdække og adskille stress – angst og depression.
Støtte dig igennem en evt. god tilbagevenden til arbejdspladsen efter sygemelding.
Igangsætte en hurtig og målrettet indsats.
Afdække graden af stress og vurdere hvilken indsats der er brug for.
Sikre at indsatsen foretages så tidligt som muligt, og bliver så effektiv og kortvarig som muligt.

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Online stresscoaching (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Individuel stresscoaching:

Sikre effektive stress forebyggende tiltag. Sikre viden om, hvordan man kan afdække og adskille stress – angst og depression.

Støtte dig igennem en evt. god tilbagevenden til arbejdspladsen efter sygemelding

Igangsætte en hurtig og målrettet indsats.

Afdække graden af stress og vurdere hvilken indsats der er brug for.

Sikre at indsatsen foretages så tidligt som muligt, og bliver så effektiv og kortvarig som muligt.

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

online Individuel terapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Individuel terapi:

Bliver du ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok.

Har du svært ved at kommunikere med dine nærmeste, eller folk omkring dig.
Føler du ofte du har svært ved at blive forstået, og har du svært ved at sætte grænser.
Ønsker du hjælp til at, få de forhindringer frem i lyset, der står i vejen for du kan udleve dine drømme. Formålet med individuel terapi er at give dig de værktøjer, der gør du bliver bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du vil opleve en større nærhed og få dybere relationer.
Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv.
I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse

Priserne reguleres en gang årligt.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 12 timer før aftalte tid betales fuld pris.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Som person er jeg troværdig, imødekommende og har dertil en solid livserfaring. Gitte Grøndahl - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach

Beskrivelse

Jeg har stort fokus på mental trivsel, som stress, angst, ensomhed og  selvværd hos børn og unge, voksen og hele familien.
Individuel terapi:
Bliver du ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok. Har du svært ved at kommunikere med dine nærmeste, eller folk omkring dig.
Føler du ofte du har svært ved at blive forstået,og har du svært ved at sætte grænser.
Ønsker du hjælp til at, få de forhindringer frem i lyset, der står i vejen for du kan udleve dine drømme.
Formålet med individuel terapi er at give dig de værktøjer, der gør du bliver bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du vil opleve en større nærhed og få dybere relationer.
Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale.
En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv.
I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse.

Individuel stresscoaching:
Sikre effektive stress forebyggende tiltag.
Sikre viden om, hvordan man kan afdække og adskille stress – angst og depression.
Støtte dig igennem en evt. god tilbagevenden til arbejdspladsen efter sygemelding.
Igangsætte en hurtig og målrettet indsats. Afdække graden af stress og vurdere hvilken indsats der er brug for.
Sikre at indsatsen foretages så tidligt som muligt, og bliver så effektiv og kortvarig som muligt.

Individuel online samtale:
Er noget jeg har taget til mig for at atid, da det gør os mere fleksibel i forhold til at afholde samtaler på tværs af alt.
Efter en nedlukning af vores land, hvor alt bliver vendt op og ned fra den ene dag til den anden. Derfor er det ikke mindre vigtigt at få en samtale om det som er svært, Sikre effektive stress forebyggende tiltag.
Sikre viden om, hvordan man kan afdække og adskille stress – angst og depression. Støtte dig igennem en evt. god tilbagevenden til arbejdspladsen efter evt. hjemsendelse.
Har du svært ved at finde mening og retning i dit liv, sidder du fast i gamle mønstre og overbevisninger, som du længes efter at slippe af med. Bliver du ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok.
Har du svært ved at kommunikere med dine nærmeste, eller folk omkring dig. Føler du ofte du har svært ved at blive forstået,og har du svært ved at sætte grænser.
Ønsker du hjælp til at, få de forhindringer frem i lyset, der står i vejen for du kan udleve dine drømme.
Formålet med individuel terapi er at give dig de værktøjer, der gør du bliver bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du vil opleve en større nærhed og få dybere relationer.
I individuel terapi lærer du hvordan du bliver mere accepterende, og medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdsfølelse.
Jeg lægger stor vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener at det er det essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig, til at finde dine indre svar og blive mere bevidst om dig selv.

Individuel mindfulness forløb:
Individuel mindfulness kan kort beskrives som bevidst nærvær –det vil sige den form for tilstedeværelse der kommer af at være opmærksom på det der er i nuet, uden at bedømme eller vurdere.
Mindfulness er evidensbaseret og peger på at et længere forløb vil øge måde at være nærværende på.
Reducer stress, øger ens immunforsvar, kan bruges i smertebehandling, til at øge koncentration og måden at iagttage verden på.
I individuel forløb kan der indgå blid yoga samt åndedrætsøvelser og bodyscan.

kontaktperson - Familievejleder:
Jeg har opbygget en solid erfaring, gennem mine forskellige ansættelser indenfor mit felt.
I mit arbejde lærer jeg de unge at håndtere ensomhedsfølelse, der kan blokere for indlæring og dannelse af sociale relationer.
Når den unge lider af stress og angst, kan jeg blandt andet gennem mindfulness være med til at mindske stress, angst og evt. misbrug.
Rådgivning og vejledning af unge og familier i vanskeligheder, primært med fokus på sociale kompetencer.
Styrkelse af de unges selvværd, for derigennem at opnå egen anerkendelse af deres nuværende situation, samt støtte i den forandringsproces der ligger foran dem.
Styrkelse af de unges relationer, både i forholdet ung/ung, ung/ voksen samt ift. familien.
Kontaktperson rolle for et barn, ung der har sociale vanskeligheder.
I forhold til ensomhed, angst, stress, særlig sensitiv, misbrug og sociale færdigheder, uddannelse osv.
Familie behandling i forhold til trivsel, forælder- barn relation, sundhed.
Rådgivning og vejledning til forældre med børn og unge i vanskeligheder.
Et unikt kursus for jer som familie.
Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.
Vil I være på forkant? Så lav en investering i dit barn, i dig selv og jeres familie.
Jeg tilbyder et kursus i stresshåndtering, som både dit barn, du selv og resten af familien vil få glæde af.
Målet med kurset er: At dit barn skal lære at stå imod stress. Der vil være fokus på sociale kompetencer samt styrkelse af relationer, både i forholdet ung/ung, barn, ung/voksen og familien.
Vi vil sammen øve os i at være til stede i nuet, at mærke sig selv og sine følelser, at blive bevidst om hvad der udløser ens følelser (ked af, vred, bange) og i at mærke sine grænser
Med udgangspunkt I jer som familie og som enkelt person, vil vi arbejde os ind i hvordan I vil finde jeres værdier. Værdier for dig selv og for jeres familie, venner, skole, arbejde osv.
I skal afsætte 8 lørdage, plus 2 personlige samtaler evt. via. live eller hvor vi mødes.
Det er et lille hold, hvor der er plads til 10 i alt. 5 unge i alderen 13 til 17 år og en forælder.
Kurset vil være en vekslen mellem fysisk tilstedeværelse og webinar.
Når der er webinar, kan hele familien være med hjemmefra. Her kan I stille spørgsmål osv.
Hvorfor står det så slemt til med stressede unge? (Forskningen fremhæver seks årsager ”Videnskab.dk”)
For lidt tid til sociale aktiviteter Konflikter i hjemmet.
Konkurrence mellem medstuderende.
Manglende støtte fra lærere.
Forventningspres fra en selv.
Forventningspres fra skolen.

Jeg hedder Gitte Grøndahl, født i 1967.
Jeg er fraskilt har 2 voksen drenge og 2 børnebørn.
Som person er jeg troværdig, imødekommende, en fighter og har en bred og solid livserfaring.
Siden 2004 har jeg arbejde med mennesker, lige fra som frivillig på værested til forsorgshjem, opholdssteder for unge, socialpsykiatrien, kontaktperson for unge og familiebehandler.
Efter 2 gange stress, begyndte jeg at interessere mig for den mentale trivsel.
Det der kom ud af det er alt det som kommer herunder: Jeg har stort fokus på mental trivsel, som stress, angst, ensomhed og selvværd hos børn og unge, voksen og hele familien.
Siden 2011 har jeg b.la. arbejdet indenfor det terapeutiske område. Min erfaring er blevet bred, igennem årene.
Hvilket har været et bevidst valg, idet jeg er optaget af at kunne arbejde med hele mennesket;
Ung som gammel, den enlige eller familien og med de udfordringer, som viser sig på livets vej.

Biografi

Klientudtalelser

Mor - "Tak for opmærksomheden Gitte. Lige nu går det godt med hende. Hun har givet slip i de populære piger og er begyndt at fokusere mere positivt på hendes nære veninder. Jeg ønsker bestemt hun forsætter. Selv om det kun har været få samtaler, har det gjort en verden til forskel."  Læs mere  Læs mindre

Casper - "Gitte hjalp mig igennem et stressforløb og et personligt forløb, så jeg bedre kunne tackle de ting, jeg gik og tumlede med. Hun er utrolig god at tale med og får en til at se mere klart på de ting man taler om. Jeg kan varmt anbefale hende!"  Læs mere  Læs mindre

Personalegruppe  - "Hvad var godt ved jeres workshop: Fællesskabet, det at lærer og koble og slappe af. Samvær, hygge, at komme helt ned i eget tempo og afslapning. Eftertænksomhed, en oplevelse jeg fik noget ud af, vil det gerne igen. Hvad tog du med dig derfra: At jeg skulle arbejde, med mine forskellige sider. God energi, hvor meget tanker og åndedræt styres. Det at lærer og slappe af, positive tanker. Havde du nogle forventninger der ikke blev opfyldt: Alt var godt, nej jeg følte mig i gode hænder. Hvor stor er sandsynligheden for du vil tage på et mindfulness forløb: Ikke stor, nød denne session som var fin. Stor. Fifty Fifty. Meget stor, Ja det vil jeg helt sikkert. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.