Hvem er jeg, hvorfor begyndte jeg og arbejde med stress.

Skrevet d. 22-11-2020 08:45:49 af Gitte Grøndahl - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach, ACT coach, Selvværdscoach, Coach, MBSR mindfulness instruktør, Terapeut

Stress gjorde Mig selvstændig

Jeg, har prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være ramt af stress og valgte sige sit job op, for at passe på mig selv.

Nu hjælpe jeg andre, som lever et stresset liv, med at få et liv uden stress, men med en bedre trivsel.

-Jeg har selv haft oplevelsen af at bukke totalt under for et liv med stress. Det tog mig omkring et år at slippe af med sin stress, som blandt andet betød, at jeg måtte sige sit job op som familiebehandler. 

- Jeg udnytte min stress til at blive klogere på mig selv, klogere på mit liv. En viden, jeg nu kan benytte til at hjælpe andre, når de oplever problemer i livet. For jeg blev så nysgerrig efter at vide, hvorfor bukkede jeg under med stress.

Jeg har efterfølgende uddannet mig som mindfulness instruktør, stress konsulent og samt en 2 år uddannelse indenfor kognitiv behandling. 

Inden jeg selv blev stressramt var jeg pædagoguddannet og havde ligeledes en tre-årig psykologisk uddannelse. 

-Jeg tilbyder nu terapi, råd og vejledning til individuelle og familier inden for områder som fx. familierelation, skilsmisse, “problematikker i forhold til jeres børn og samvær”, selvværd, angst, stress og ensomhed. 

- Jeg tilbyder fysiske samtaler som walk and talk eller hos dig i dit hjem, i min klinik Stress & Trivsel.                                                                                                Ligeledes tilbyder jeg online samtale, som er en fleksibel måde at afholde samtale på. 

-Jeg brænder for at hjælpe andre, der er stresset eller oplever anden krise. 

Jeg har siden 2011 arbejdet indenfor det terapeutiske område.                                 Min erfaring er derfor bleve bred, hvilket har været et bevidst valg, idet jeg er meget optaget af at kunne arbejde med hele mennesket, ung som gammel, den enlige eller familien og med de udfordringer, som viser sig på livets vej. 

- Jeg brænder især for at kunne hjælpe børn og unge. 

 Jeg har tidligere arbejdet med kriminelle unge og unge indenfor psykiatrien.           Min oplevelse er at rigtig mange unge mennesker, oplever der ligger et stort pres, på deres skulder. Det kan være de bliver pressede i skolen, har eksamensangst eller oplever en presset hverdag. Det kan give de unge en masse tankemylder, som de skal have hjælp til at komme af med. Her kan mindfulness være en stor hjælp for den enkelte unge. Jeg får dem til at forstå, hvordan tanker, krop og følelser hænger sammen. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.